Orhan Demir kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

Orhan Demir, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığına atandı. Bundan dolayı birçok kişi internette Orhan Demir hakkında bilgi edinmek için Orhan Demir kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır? sorularıyla bilgi topluyor. Biz de bu soruların cevaplarını haberimizde derledik.

Orhan Demir kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

Orhan Demir, Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığına atandı. Birçok kişi Orhan Demir hakkında araştırma yapmaya başladı. Vatandaşlar tarafından çokça aratılan Orhan Demir hakkındaki tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

ORHAN DEMİR KİMDİR, ASLEN NERELİDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Demir, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden 1979 yılında mezun oldu. Demir, yüksek lisans eğitimini ODTÜ Mimarlık Fakültesinde tamamladı. 1983-1994 yılları arasında sırasıyla, İmar ve İskan Bakanlığı Büyük İstanbul Nazım Plan Bürosu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi STFA Mühendislik AŞ'de şehir plancısı, müdür yardımcısı ve proje müdürü olarak görev yapan Orhan Demir, 1986 yılından bu yana, başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin farklı kentleri ve bölgeleri için hazırlanan ulaşım ana planları, kara yolu, tramvay, hafif raylı sistem, metro sistemleri talep analizleri, fizibilite etütleri gibi kentsel ve bölgesel ölçeklerdeki ulaştırma projelerinde görev aldı. Demir, 1999 yılından bu yana Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak ulaşım planlaması konusunda dersler veriyor, atölye çalışmalarına katılıyor.

Orhan Demir kimdir?

1
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡