Orhan Gencebay’ın oğlu bıçaklandı

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, Beşiktaş'ta trafikte tartıştığı taksi şoförü tarafından bıçaklandı. Şüpheli taksi şoförü gözaltına alınırken, Gökhan Gencebay ise hastaneye kaldırıldı.

Orhan Gencebay’ın oğlu bıçaklandı

Geçtiğimiz günlerde özel bir hastanede anjiyo yapılarak hayranlarının yüreğini ağzına getiren ünlü müzisyen Orhan Gencebay'a bir şok daha. Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, bıçak darbesi alarak yaralandı. 

Orhan Gencebay’ın oğlu bıçaklandı

Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, Yıldız Posta Caddesinde Dedeman otele yakın bir yerde taksi şoförü ile tartışan ünlü sanatçının oğlu Gökhan Gencebay, yaşanan boğuşma sırasında şoförün bıçak darbesiyle sol kaburgasından yaralandı. Olay yerinden kaçan taksi şoförü Balmumcu kavşağında polisler tarafından yakalandı. Zanlının Beşiktaş İlçe Emniyet'te olduğu öğrenildi

GÖKHAN GENCEBAY KİMDİR?

Gökhan Gencebay, 14 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Genç oyuncu Londra'da Harrow School da ingilizce eğitimini tamamlamasının ardından Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarı bölümüne girdi. Gökhan Gencebay yükseklisans eğitimini işletme üzerine yapmakta. Genel sanat yönetmeni olarak çalışan, alanında duayen Ayla Algan' dan 1,5 yıl boyunca oyunculuk eğitimi alan Gencebay 2019 yılında oyunculuk kariyerine başlamış.

     

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡