Öykü Çelik kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Öykü Çelik evleniyor mu?

Survivor 2021'de ünlüler takımında yarışan ünlü oyuncu Öykü Çelik, 1 Nisan Perşembe akşamı elenerek adaya veda etti. Peki Öykü Çelik kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Öykü Çelik evleniyor mu?İşte detaylar...

Öykü Çelik kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Öykü Çelik evleniyor mu?

Dünyanın en zor yarışması Survivor'da ünlüler takımında yarışan ünlü oyuncu Öykü Çelik, 1 Nisan Perşembe akşamı elenerek adaya veda etti. Peki Öykü Çelik kimdir? Kaç yaşında? Nereli? İşte ayrıntılar...

ÖYKÜ ÇELİK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

13 Temmuz 1987 İstanbul doğumlu olan Çelik, yaş olarak şu anda 33 yaşında. Sinema ve dizi oyuncusu olan ünlü isim röportajlarında Trabzon Lisesi’nden mezun olduğunu ve Karadenizli olduğunu belirtiyor. Ünlü oyuncunun rol aldığı yapımlar da merak ediliyor. Öykü Çelik oynadığı diziler ile kısa sürede büyük kitleler tarafından tanınmayı başarmış bir isim.

Öykü Çelik kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Öykü Çelik evleniyor mu?

Öykü Çelik dizileri arasında Akasya Durağı, Kasaba, Gönülçelen, Nuri, Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam, Benim için Üzülme, Ağlatan Dans, Yeşil Deniz, Poyraz Karayel, Darbe, Hayat Sevince Güzel, Savaşçı, Diriliş Ertuğrul ve Şeref Sözü yer alıyor. Ünlü ismin rol aldığı filmler arasında ise Cin Geçidi, Kanımdaki Barut, Mahpeyker Kösem Sultan, Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda ve Kapan bulunuyor. Öykü Çelik eski eşi Ahmet Murat Çakan ise 2014 yılında dünya evine girdi ve çift 2015 yılında yollarını ayırdı.

İSMAİL BERHAN KİMDİR?

Öykü Çelik'in sevgilisi İsmail Berhan Emlak sektöründe danışmanlık yapmaktadır.Yaklaşık 2 yıldır ünlü oyuncuyla aşk yaşayan Berhan, 33 yaşındaki Çelik'e evlilik teklifi etmesiyle gündeme geldi.

Detaylı biyografisine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

ÖYKÜ ÇELİK EVLENİYOR MU?

33 yaşındaki oyuncu, Çekimleri Dominik'te gerçekleşen yarışmadan Türkiye'ye dönen oyuncu, büyük bir sürprizle karşılaştı. Çelik, Instagram hesabında parmağındaki alyansı paylaşarak, sevgilisinin teklifine "Evet" yanıtını verdi. Oyuncuya, kısa sürede yüzlerce tebrik mesajı yağdı.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡