Ozan Çobanoğlu Kimdir | Ezgi Sertel İle Boşandılar mı

Ozan Çobanoğlu kimdir sorusu herkes tarafından merakla konuşuluyor. Ozan Çobanoğlu Ezgi sertel'in eşidir. Ozan Çobanoğlu Arka Sokaklar dizisindeki rol arkadaşı Aslı Turan ile birlikte görüntülendi. Ezgi Sertel ile boşandılar mı sorusu insanları düşündürdü

Ozan Çobanoğlu Kimdir | Ezgi Sertel İle Boşandılar mı

Baş başa görüntülenen  Ozan Çobanoğlu ile Aslı Turanlı flaşlar patlayınca panikledi. Ozan Çobanoğlu hızla içeri kaçarken Aslı Turanlı ise muhabirlere, “Biz diziden arkadaşız. Ozan evli, yanlış anlaşılabilir. Lütfen silin fotoğrafları” diye seslendi. İkilinin paniklemesi aşk dedikodularını güçlendirdi. Peki Aslı Turanlı ve Ozan Çobanoğlu kimdir? Ozan Çobanoğlu eşi Ezgi Sertel’i aldatıyor mu? İşte ayrıntılar…

Ozan Çobanoğlu ve Ezgi Sertel’den aldatma iddialarına henüz yanıt gelmedi. Aslı Turanlı gazetecilerden fotoğrafları silmesini istedi, gazeteciler kabul etmeyince gözyaşlarına boğuldu.

Ozan Çobanoğlu Kimdir | Ezgi Sertel İle Boşandılar mı

EZGİ SERTEL KİMDİR?

Ezgi Sertel 1 Ekim 1981’de Karabük’ün Safranbolu ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2007 yılında Samanyolu TV’de yayınlanan Tek Türkiye dizisinde oynadığı Zeynep Öğretmen karakteriyle geniş çevrelerce tanındıç Daha sonra Tek Türkiye dizisinden ayrıldı. 2006 yılında yayına giren Yağmurdan Sonra adlı dizide Leyla öğretmen karakteriyle izleyici karşısına geçti. Oyunculuğun yanı sıra Sunuculukta yapan Ezgi Sertel Show TV’de yayınlanan Lezzet Haritası isimli programla Anadolu’da birçok şehri dolaşarak o şehrin yemeklerini ve kültürünü tanıttı. Halen Star TV’de aynı programla sunuculuğa devam ediyor.

Ozan Çobanoğlu Kimdir | Ezgi Sertel İle Boşandılar mı

Ozan Çobanoğlu Kimdir?

Ozan Çobanoğlu 6 Şubat 1980; Arpaçay, Kars doğumlu Türk oyuncu. Murat Çobanoğlu'nun oğludur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden 2004 yılında mezun olmuştur. İzmir ve Ankara Devlet Tiyatroları'nda görev aldıktan sonra 2005 yılından itibaren Konya Devlet Tiyatroları'nın kadrolu elemanıdır. Samanyolu TV de Tek Türkiye dizisinde başrol oyuncu olarak görev aldı.

Ozan Çobanoğlu Kimdir | Ezgi Sertel İle Boşandılar mı

 Aslı Turanlı kimdir?

Marmara Üniversitesi Dış Ticaret ve Uluslararası Amerikan İlişkileri bölümünden mezundur. Aslı Turanlı oyunculuğa olan ilgini şu sözlerle anlatıyor. Diplomayı aldıktan sonra da deliler gibi tiyatro oyunlarını, filmleri, dizileri izlemeye başladım. Emek Sahnesi'nde bazı oyunlarda rol aldım. Tiyatro Karnaval'da sahnelenen Ferdi Merter'in yönettiği, Kaan Erkal'ın senaryosunu yazdığı ‘Ahh Süreyya' müzikalinin kadrosuna girmeyi başardım. iki lisan biliyo. Barış Atay hocamızın önderliğinde hazırladığımız Artur Miller'ın ‘Cadı Kazanı'nda kocası tarafından aldatılan 40 yaşındaki Elizabeth Proctor karakteri ilk rolüm oldu. Turanlı oyunculuğu için ‘’Tiyatrodaki bu ilk rolümde makyajla yaşlandırıldım. Hayatımın dönüm noktası oldu bu oyun ve rol. Oyunu sahneleyip alkışları da duyunca, tek hedefim oldu oyunculuk. Çünkü ben de sahne tozunu yutmuştum artık. ‘’ diyor.

4
78
0
1
9
2
49
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡