Papağana işkence eden MasterChef Murat, eşini 6 yerinden bıçaklamış

Papağana uyguladığı vahşi görüntüler sonrasında 21 gün akıl hastanesinde yatırılacağı açıklanan Masterchef Murat Özdemir'in 6 farklı suçtan sabıkalı olduğu ortaya çıktı. Murat Özdemir ayrıca eski eşini 6 yerinden bıçakladığı öğrenildi.

Papağana işkence eden MasterChef Murat, eşini 6 yerinden bıçaklamış

Papağana uyguladığı işkenceyi sosyal medyadan paylaşan MasterChef Murat Özdemir'in 21 gün süreyle akıl hastanesinde yatacağının açıklanmasından sonra eski vukuatları da gün yüzüne çıkmaya başladı. Özdemir'in eski eşini boşandıktan sonra taciz ettiği ve ardından eski karısının erkek kardeşinin eşi tarafından 6 yerinden bıçaklandığı ortaya çıktı.

MURAT ÖZDEMİR ESKİ EŞİNİ BIÇAKLADI MI?

Radyo VİVA'da Emrullah Erdinç, Özkan Tamirak ve Barış Kocaoğlu'nun sunduğu Ağır Masa adlı programda Murat Özdemir hakkında kamuoyuna yansımayan bilgiler paylaşıldı. Özdemir'in 1999'da Bodrum Gölköy'de evlendiği, eşinden boşandıktan sonra eski karısını taciz ettiği ve ardından eski karısının erkek kardeşinin eşi tarafından 6 yerinden bıçaklandığı öğrenildi. Özdemir'in kazadan sonra dalak ve böbreği alındı.


MURAT ÖZDEMİR'İN SABIKASI, MURAT ÖZDEMİR 6 FARKLI SUÇTAN SABIKALI

Suç makinesi olduğu ortaya çıkan Özdemir'in uyuşturucu kullanmak, bilgisayar korsanlığı, mala zarar vermek ve aile içi şiddet gibi en az 5-6 suçtan sabıkasının olduğu öğrenildi. Özdemir'in yargılandığı bir davadan ise 'denetimli serbestlik uygulaması' kapsamında tahliye edildiği ortaya çıktı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡