Parkomat Görevlisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Parkomat Görevlisi maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Parkomat Görevlisi iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Parkomat Görevlisi iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Parkomat Görevlisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Parkomat Görevlisi görev tanımı nedir, Parkomat Görevlisi ne iş yapar, Parkomat Görevlisi olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Parkomat Görevlisi mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Parkomat Görevlisi Tanımı;

__

Parkomat Görevlisi Maaşı Ne Kadar? 2023 Parkomat Görevlisi Maaşları

Parkomat Görevlisi maaşı ortalama aylık 10028 _TL’dir. En düşük Parkomat Görevlisi maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 11550 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Parkomat Görevlisi iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Parkomat Görevlisi İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

9629.07

Meslek Adı :

Parkomat Görevlisi

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Nitelik Gerektirmeyen Meslekler

Meslek Alt Ana Grubu :

Çöpçüler Ve Diğer Nitelik Gerektirmeyen İşlerde Çalışanlar

Meslek Grubu :

Diğer Nitelik Gerektirmeyen İşlerde Çalışanlar

Meslek Birim Grubu :

Başka Yerde Sınıflandırılmamış Nitelik Gerektirmeyen İşlerde Çalışanlar

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Okur Yazar

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Araç park yeri olarak tahsis edilmiş ana cadde, yol kenarı, meydan ve açık ve kapalı otopark alanlarındaki araçların park düzenlemesini sağlayan ve tahsilatını yapan kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Parkomat Görevlisi; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Park Halindeki araçları parkomat cihazına kaydetmek,

b) Araçları kontrol ve gözlem altında tuıtmak,

c) Park Bitiminde araç sahiplerinden belirlenen tarifeye göre tahsilat yapamak, d) Gerektiğinde araçların park etmesine yardımcı olmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Parkomat Görevlisi maaşlarına ek olarak sizlerde Parkomat Görevlisi mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN