Pelesenk Ağacı ne demek, TDK'ya göre Pelesenk Ağacı kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İlk kez duyduğumuz ve manasını hiç bilmediğimiz bazı kelimeler vardır. Pelesenk Ağacı karşımıza çıkan bu kelimelerdendir. Pelesenk Ağacı ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Pelesenk Ağacı kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Pelesenk Ağacı ne demek, TDK'ya göre Pelesenk Ağacı kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe zengin dil çeşitliliğine sahip olmasından dolayı günlük hayatta anlamını bilmediğimiz kelimeleri sık sık cümle içinde kullanırız. Kullandığı kelimelerin anlamlarını merak edenler meraklarını gidermek için araştırma yapıyor. Pelesenk Ağacı ne demek? Pelesenk Ağacı TDK sözlük anlamı ne demektir? sizler için araştırdık….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi pelesenk ağacı kelimesi. Peki pelesenk ağacı ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre pelesenk ağacı nedir, pelesenk ağacı kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

PELESENK AĞACI NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Pelesenk ağacı kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre pelesenk ağacı kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Kızıldeniz'in Afrika ve Asya kıyılarında yetişen ve kışın yapraklarını dökmeyen, değerli kerestesi kahverengi, mor veya esmer hatta vişneçürüğü olabilen, doğramacılıkta kullanılan bir ağaç (Commiphora opobalsamum)

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡