Pendikgücüspor kulubünün 2019 - 2020 Altyapı seçmeleri yapıldı

İstanbul amatör spor kulüplerinden Pendikgücüspor kulubü 2019 - 2020 futbol sezonu altyapı seçmelerini gerçekleştirdi.

Pendikgücüspor kulubünün 2019 - 2020 Altyapı seçmeleri yapıldı

2019 - 2020 Futbol sezonunda İstanbul 2.Amatör Liglerinde A takım ve tüm alt yapı yaş  katagorilerinde mücadele edecek olan Pendikt'e faaliyet gösteren ve Türk  futboluna birçok isim yetiştirip kazandıran başarılı takımlardan Pendikgücüspor kulubünün 2019 -2020 futbol sezonu öncesi tüm altyapı yaş katagorileri için seçmeleri yapıldı .

Altyapı koordinatörü Cihat Tenekeciler önderliğnde yapılan seçmelere yoğun katılım olduğu gözlendi.

Pendikgücüspor kulubü 2019 - 2020 futbol sezonu altyapı seçmeleri

13-14 Temmuz 2019 tarinde kulubün kendi  tesislerinde yapılan seçmelere Pendik ilçesi ve civar ilçelerden yoğun katılım olduğu gözlendi. Yaklaşık 250 genç sporcunun katıldığı seçmelerde, sporcuların  önümüzdeki futbol sezonunda Pendikgücüsporun lisanslı sporcusu olmak için kıyasıya mücadele ettiler.

İki gün süren seçmelerin ardından bir çok sporcu hakkında olumlu değerlendirmeler yapıldığı ve seçilen gençlerin önümüzdeki günlerde ayrı ayrı yaş guruplarına göre kulubün tüm yaş katagorilerinde her yaşta başarılı olalbilecek takımların oluşturulması için çağrılacağı belirtildi.

Pendikgücüspor kulubü 2019 - 2020 futbol sezonu altyapı seçmeleri

Alt yapı seçmlerini iki gün boyunca bizzat seyredip  takip eden kulüp başkanı İbrahim Şahin, seçmeler sonrasında  yaptığı açıklamada, "Amaçlarının  bölgelerinde ve çevrelerindeki tüm gençlere sahip çıkıp, onları planlı ve programlı bir eğitimle Türk sporuna kazandırmaktır" dedi. Şahin,  Pendikgücüspor kulubümüz bu güne kadar alt yapıya önem verek  birçok genç kardeşimizi üst lig takımlarına göndererek  başarılarında pay sahibi olmuştur,  bundan sonrada kulubümüzün  tek amacı çevremiz ve bölgemizdeki genç sporcu kardeşlerimizi bulup onları  kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için spora yönlendirerek iyi bir eğitimle Türk futboluna kazandırmak olacaktır" dedi,

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡