Pendik'li Çağan'ı Bulmak İçin Gerçeğin Peşinde Programı Seferber Oldu

Serap Paköz'ün hafta içi her gün tv8 ekranlarında sunup yönettiği Gerçeğin Peşinde programı bu sefer, Pendik'te ikamet eden Çağan.S'yi bulmak için seferber oldu.

Pendik'li Çağan'ı Bulmak İçin Gerçeğin Peşinde Programı Seferber Oldu

Gerçeğin Peşinde programında bu haftanın gündem konusu Pendikli Çağan oldu. Pendik'te oturan Çağan'ın yaşı 17.

Çağan 27 günden beri kayıp.

ÇAĞAN'IN GERÇEĞİN PEŞİNDE ARANDIĞI BÖLÜM

Hafta içi her gün milyonlarca izleyiciyi ekranları başına toplayan TV Gündüz kuşağının en başarılı programlarından biri olan Gerçeğin Peşinde programında son bölümde neler yaşandı. Hafta içi her gün Gerçeğin Peşinde programı biter bitmez ve program devam ederken yaşanan önemli gelişmeleri haber sitemiz bolgegundem.com'dan bulabilirsiniz.  Gerçeğin Peşinde”; muhabirlerle birlikte emekli polislerden de destek alarak cinayetleri çözüme kavuşturup, kayıpları bulacak. Yıllarca yaptığı programlarla kayıpları ailelerine kavuşturan, cinayetleri aydınlatan ekranın güvenilir yüzü Serap Ezgü’nün sunumu ile “Gerçeğin Peşinde” hafta içi her gün saat 17.00’de canlı yayınla TV8 ekranlarında tüm  sır perdelerini ayırmaya devam ediyor.

Gerçeğin Peşinde Son Bölümde Bugün Yaşananlar

SERAP PAKÖZ'E ÖDÜL

Ekranlara hızlı ve başarılı bir dönüş yapan Serap Paköz, hafta içi her gün Tv 8 ekranlarında yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programı ile En İyi Televizyon Programcısı ödülünü aldı. Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından düzenlenen Samsun Buluşmasında “En İyi Televizyon Programcısı” ödülünü Samsunlu Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Üstünel’in elinden alan Serap Paköz; “Ben haftanın 5 günü çalışıyorum. Programın arka tarafında kocaman bir ekibim var onlar 7 gün 24 saat çalışıyorlar. Bu ödülü hepimiz adına alıyorum. ‘Gerçeğin Peşinde’ programı ile ilk ödülümüz Samsun’dan geldi. Bu ödülün manevi önemi de çok büyük. 19 Mayıs 1919 Türkiye Cumhuriyet tarihinin dönüm noktalarından biri.. Bu dönüm noktasının baş aktörü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk. Bu dönüşüm ile birlikte anılan efsane şehir Samsun’a ve Samsunlulara selam olsun. İlk ödülün Samsun’dan gelmesi benim için ayrı bir önem taşıyor” dedi

SERAP PAKÖZ KİMDİR

Serap Paköz, 15 Haziran 1965'te Ankara'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Çukurova İdari Bilimler Fakültesi’nde okurken TRT’nin açmış olduğu sınavı kazanarak spikerlik hayatına başladı. 

1982 yılında TRT Trabzon ve Van radyolarında çalıştı. 1986 yılında Ankara Radyosu ve Ankara televizyonlarında görev yaptı. 1997 yılında Kanal D’de başlayan özel televizyon deneyimini 2,5 yılın ardından Kanal 6 ve ATV’de sürdürdü. Daha sonra TGRT'ye geçti. 

Sabah Haberleri, Kadının Sesi ve Sizin Sesiniz isimli kadın programlarını hazırlayıp sundu. 2005 yılında Show TV'de Bizbize programı'nı hazırlayıp sundu. 2009 yılında Star TV'de Suç ve Ceza programı'nı hazırlayıp sundu. 2012 yılında ATV'de Yeniden Başlayalım programını hazırlayıp sundu. 2013'te FOX'ta Yeni Bir Umut programı'nı hazırlayıp sunmuştur. 29 Mayıs 2017 tarihinden beri TV8 ekranlarında Gerçeğin Peşinde isimli programı sunmaktadır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡