Pendikspor Topuk Yaylasında Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bu sene TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Pendikspor hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Pendikspor'un Bolu'da Hazırlık Maçında karşılaştığı Sancaktepe maçı ise son dakikaya kadar nefesleri kesti.

Pendikspor Topuk Yaylasında Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

2017-2018 TFF 2. ve 3.Ligin açılmasına 2 haftadan az bir süre kalırken, takımlarda son kez eksikliklerini gidermek için hazırlıklarına devam ediyor. Her sene hemen hemen TFF’ye bağlı tüm takımların kamp için uğrak noktalarından olan Bolu ve Düzce şehirleri kamp için kapılarını profesyonel liglerde mücadele eden takımlara bu sezonda açtı.

img_0473.jpg

Bu sene TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Pendikspor’da, hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Pendikspor Kulüp Başkanı Şerafettin Taştan, sezon hazırlıklarına başlamadan önce yapmış olduğu basın toplantısında kamp programı hakkında bilgi vermişti. Kamp programını 3 etaba bölerek yapacaklarını söyleyen Taştan, belirlediği programı başarılı bir şekilde uygulamaya devam ediyor.

img_0464.jpg

Sezona ilk olarak Çınardere Pendikspor Tesislerinde hazırlanmaya başlayan Pendikspor, Son olarak Düzce Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerinde hazırlıklarını sürdürdü. Bu sene yaptıkları transferlerle beğeni toplayan Pendikspor orta saha ve defans bölgelerinde sorun yaşamayacağını ama hücum hattında bitirici bir forvete ihtiyaç duyduğunu yapmış olduğu hazırlık karşılaşmalarında gösterdi.

img_0481-001.jpg

Tuzlaspor Maçı’nın talihsiz bir şekilde yarıda kalmasının ardından Pendikspor, 15 Ağustos Salı günü Bolu Termal Tesislerinde İstanbul ekiplerinden Sancaktepespor ile hazırlık maçında bir araya geldi. İki kulüp son eksikliklerini görmek adına yaptıkları hazırlık maçı son dakikaya kadar nefes kesti.

img_0531.jpg

Maçın ilk yarısında rakibine nefes aldırmayan Pendikspor, 2. yarıda aynı performansı gösteremedi. Maçın ilk yarısında bir topu direkten dönen Pendikspor arda arda girdiği pozisyonları fırsata çeviremeyince ilk yarıyı Sancaktepespor karşısında 0-0 eşitlikle kapattı.

img_0507.jpg

2. Yarıda oyunun hakimiyetini kaybeden Pendikspor, kendi ceza alanında yapmış olduğu faulle Sancaktepe’ye penaltı kazandırdı. Kullanmış olduğu penaltıyı skora yazdırmaya başaran Sancaktepe, Pendikspor karşısında 1-0 öne geçti.

img_0555-001.jpg

Geriye düşen Pendikspor ataklarını artırırken rakibinin kontra ataktan bulduğu ve hakemin ofsaytı ıskalamasıyla 2-0 Sancaktepe karşısında geriye düştü. Maçın sertlik derecesi son dakikalara doğru artarken Pendikspor kalecisinin önde yakalandığı poziyonda Sancaktepe’nin orta sahadan gönderdiği şut golle sonuçlanınca Pendikspor 3. golüde kalesinde gördü.

img_0581.jpg

Sancaktepe’nin 3- 0 öne geçmesinden sonra iki takımda oyundan düştüler. Oyunun ortada geçtiği son dakikalarda başka gol olmayınca Pendikspor Sancaktepespor karşısında sahadan 3- 0’lık yenilgiyle ayrıldı.

img_0569.jpg

İLK 11'LER

PENDİKSPOR                                        

Mehmet Cinpir

Ramiz

Erol

Süheyl

Emir

Azad

Aytaç

Sinan

Okan

Hasan

Mustafa

SANCAKTEPE

Emre

Canar

Gökhan

Samet

Bahadır

Yener

Selim

İrfan

Melik

İlker

U.Koçin

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Pendikspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek,” Yaptığımız hazırlık karşılaşmalarında eksikliklerimizi birer birer gördük. Bugüne kadar çalıştırdığım birçok takımda şampiyonluk gördüm. Ve bu takımlarda hazırlık karşılaşmalarında da yenilgiler gördük. Hazırlık karşılaşmalarında ki skorlar aldatıcı olabilirler. Biz bu sene Pendikspor olarak şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

img_0591.jpg

Maçtan sonra Topuk yaylasına dönen Pendikspor buradaki son hazırlıklarını tamamlayıp 26 Ağustos Cumartesi günü Konya deplasamanında ki 2017 2018 sezonunda oynayacağı ilk maçın hazırlıklarını sürdürmek için İstanbula dönüş yapacak.

HABER:Oğuzhan ÖZMEŞE (Bölge Gündem)

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡