Peynir İmal İşçisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Peynir İmal İşçisi maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Peynir İmal İşçisi iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Peynir İmal İşçisi iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Peynir İmal İşçisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Peynir İmal İşçisi görev tanımı nedir, Peynir İmal İşçisi ne iş yapar, Peynir İmal İşçisi olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Peynir İmal İşçisi mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Peynir İmal İşçisi Tanımı;

__

Peynir İmal İşçisi Maaşı Ne Kadar? 2023 Peynir İmal İşçisi Maaşları

Peynir İmal İşçisi maaşı ortalama aylık 10178 _TL’dir. En düşük Peynir İmal İşçisi maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 11850 _TL’dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Peynir İmal İşçisi iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Peynir İmal İşçisi İş İlanları İçin Tıklayın

kac-para.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

7513.04

Meslek Adı :

Peynir İmal İşçisi

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Sanatkarlar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Alt Ana Grubu :

Gıda İşleme, Ağaç İşleri, Giyim Eşyası Ve Diğer Sanatkarlar Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Grubu :

Gıda İşleme Ve İlgili İşlerde Çalışanlar

Meslek Birim Grubu :

Süt Ürünleri İmalatçıları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi

İlköğretim

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Peynir imalinde yer alan işlerin tamamını veya bir kısmını yapan kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Peynir İmal İşçisi işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Sütü bir kazana veya küvete doldurarak; sütü kestirmek için asit bakterisi ilave ederek pıhtılaşmayı kolaylaştırmak için peynir mayası kullanmak,

b) Pıhtıyı kesip biriken pıhtı suyunun kabın dibine çökmesini bekleyerek; pıhtıyı bir yandan karıştırarak istenilen koyuluğa gelinceye kadar belirli bir hararette ısıtmak,

c) Pıhtıyı kepçeyle bezden yapılmış kaplara koyarak fazla su ve rutubetini kurutarak; peyniri kalıplara koyup presleyerek şekillendirmek,

d) Peynirin yapılmasına nezaret etmek,

e) Belirli bir tip peynirin imalinde ihtisası bulunmak ve o suretle ayırt etmek, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Peynir İmal İşçisi maaşlarına ek olarak sizlerde Peynir İmal İşçisi mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN