Pınar Işık Ardor kimdir, nerelidir, eşi kimdir, mesleği ve kariyeri nedir? Biyografisi

Televizyon tartışma programlarına katılarak çeşitli konularda yaptığı yorum ve analizleriyle izleyicilerin dikkatini çekerek Pınar Işık Ardor kimdir, nerelidir, eşi kimdir, mesleği ve kariyeri nedir? İşte Pınar Ardor Işık'ın hayat biyografisi.

Pınar Işık Ardor kimdir, nerelidir, eşi kimdir, mesleği ve kariyeri nedir? Biyografisi

Finans sektöründe görev alan bir çok bankalarda çalışan ve daha sonra çeşitli televizyonlarda sunuculuk yapan Pınar Ardor Işık son dönemlerde tartışma programlarında yaptığı analiz ve yorumlarla izleyicilerin dikkatini çekmeyi başararak Pınar Işık Ardor kimdir, nerelidir, eşi kimdir, mesleği ve kariyeri nedir? diye araştırmaya başlanmıştır. İşte Pınar Ardor Işık'ın hayat biyografisi.

PINAR IŞIK ARDOR KİMDİR?

1974 tarihinde Balıkesir’de dünyaya gelen Pınar Işık Ardor, 1995 senesinde İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun olmuştur. 7 yıl boyunca bankacılık sektöründe çalışan Pınar Işık Ardor, aynı zamanda Koçbank ve Egebank gibi şirketlerde de faaliyet göstermiştir.Yeniçağ TV, Kanal Türk, Akşam, Kanal T, Cem TV ve Rumeli TV gibi çeşitli kanallarda sunucu, spiker ve yapımcı olarak çalışmıştır. En son olarak TV 100 kanalına transfer olarak programlar yapmaktadır.

Yapmış olduğu programlar arasında şunlar yer almaktadır:

Sadece 1 Derece
Ekonomi Gündemi
Ana Haber Bülteni
Sektörel
Seçim Arenası
Açık Kanal
Artı Değer
Artı Finans.

Pınar Işık Ardor son olarak TV100 ekranlarında yayınlanan programların sunuculuğunu yapmaktadır.

Pınar Işık Ardor hem Twitter hem de Instagram hesabından aktif olarak paylaşımlarda bulunmaktadır. Aynı zamanda Instagram hesabında 14 binden fazla takipçisi bulunmaktadır. Pınar Işık Ardor hakkında merak edilen annesi babası kimdir, kardeşi var mı gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

pinar-ardor.jpg

PINAR IŞIK AKDOR BOYU KAÇ?

Pınar Işık Ardor’un boyu 1.65’tir.

PINAR IŞIK AKDOR KAÇ KİLO?

Pınar Işık Ardor 55 kilodur.

PINAR IŞIK AKDOR'UN BURCU NEDİR?

Pınar Işık Ardor’un burcu Oğlak’tır.

EŞİ KİMDİR?

Pınar Işık Ardor, evli olup, olmadığı bilinmiyor

18
25
4
0
3
1
5
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
3 Yorum