Polislerin dur ihtarına uymayan sürücü patlak lastikle kilometrelerce kaçtı

İstanbul Haliç'te polislerin 'Dur' ihtarına uymayarak denetimden kaçan ve Bahçelievler'de ara sokaklarda kaçmaya çalışırken ekip otosuna çarpan sürücü, otomobilin lastiği hasar almasına rağmen kaçtı. Ekiplerin gidiş yollarını kapattığı otomobil, Bahçelievler D-100 kara yolu yan yol Edirne istikametinde durdurulurken araçta bulunan 3 kişi de gözaltına alındı.

Polislerin dur ihtarına uymayan sürücü patlak lastikle kilometrelerce kaçtı

Olay saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında Haliç yakınlarında  bir AVM önünde denetim yapan polis ekipleri bir otomobili durdurmak istedi. 'Dur' ihtarına uymayan sürücü, otomobiliyle hızla polis ekiplerinden kaçtı. İçinde 1'i  kadın 3 kişinin bulunduğu otomobil Bahçelievler'de ara sokaklarda kaçmaya çalıştığı sırada ekip otosuna çarptı. Hasar alan ve  ardından lastiği patlayan otomobil, D-100 kara yoluna çıkarak kaçışını sürdürdü.  Güngören, Bahçelievler, Bakırköy emniyetine bağlı çok sayıda polis ekibi otomobili kovalayarak, otomobilin kaçabileceği olası kaçış noktalarını kapattı. Lastiği tamamen parçalanan ve sol ön jantı üzerinde kilometrelerce kaçan otomobil, nefes kesen bir kovalamaca sonucu Bahçelievler D-100 Kara yolu yan yol Edirne istikametinde durduruldu. Otomobilde bulunan  3 kişi gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Olay nedeniyle bir süre trafik yan yolda durdu. Durdurulan otomobil ile kazaya karışan polis otosu da çekiciye yüklenerek götürüldü.

Polislerin dur ihtarına uymayan sürücü patlak lastikle kilometrelerce kaçtıPolislerin dur ihtarına uymayan sürücü patlak lastikle kilometrelerce kaçtı

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡