PUBG güncellemesi neler vaat ediyor?

PUBG son dönemde mobil ve pc üzerinde milyonlarca kullanıcıya sahip oyunlardan biri. Severek oynanan PUBG'ye yeni bir güncelleme geldi. Yeni gelen zombi modu sonrası beklenen güncellemenin detayları neler? Güncelleme PUBG severlere neler vaat ediyor? PUBG güncelleme nasıl yapılır? Tüm bu sorular ve fazlası haberimizde.

PUBG güncellemesi neler vaat ediyor?

PUBG son dönemde mobil ve pc üzerinde en çok aktif kullanıcıya sahip oyunlardan biri. Milyonlarca oyuncunun severek oynadığı PUBG'ye geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme geldi. Gelen bu güncellemede oyunseverlerde büyük bir merak uyandırmış görünüyor. Bir önceki güncellemeyle gelen zombi modu ve bir çok yenilik sonraki güncelleme için fikirler ortaya atılmıştı. Peki merakla beklenen güncellemenin detayları neler? Yeni güncelleme PUBG severlere neler vaat ediyor? PUBG güncellemesi nasıl yapılır? PUBG rütbeleri nelerdir?  PUBG isim nasıl değiştirilir? İşte tüm bu sorular ve fazlası için haberimizden faydalanabilirsiniz.. 

PUBG'NİN YENİ GÜNCELLEMESİ NEDİR? 

Milyonlarca oyunseverin telefonu elinden bırakmakdan, bilgisayarının başından kalkmadan saatlerce eğlenceli vakit geçirmesini sağlayan hatta kimi ülkelerde bağımlılık yaptığı gerekçesiyle yasaklanan PUBG oyununa gelen güncellememe herkes tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yepyeni oyun stillerini, oyun arkadaşlarını oyundayken canlı izlenilmesi gibi bütünüyle yeni bir oyun deneyimi sunan güncellemenin detayları..

PUBG’nin Yeni Güncellemesiyle Yeni Bir Zombi Modu Daha Geliyor!

PUBG Mobile v0.12.0 güncellemesi, 17 Nisan itibarıyla oyunseverlerle buluştu. Sohbet kısmında da yapılacak güncelleme ile birlikte bahar teması da oyuna geldi. Zombie: Dark Darkest Night modu (En Karanlık Gece) güncellemenin en önemli yenilikleri arasında yer alıyor. Zombie: "Survive Tilt Dawn" moduyla temelde benzerlik gösteren bu modda oyuncuların Erangel haritasında 30 dakika boyunca hayatta kalması gerek. Oyuncular zombi ordularıyla savaşmak için ekip kurabilir ya da tek başına halledebilir. Bu iki modu birbirinden ayıran en önemli özellik, Darkest Night modunda geceleri havanın zehirli olması!

Zombie: Survive Tilt Dawn modu da gelen güncelleme ile yenilenmiş görünüyor. Zombie: Survive Tilt Dawn 2.0 olarak karşımıza çıkacak olan moda RPG-7 ve Sıvı Azot Bombası silahları eklenmiş. Güncellemeyle birlikte modda zombiler çatıya ve alçak duvarlara tırmanabiliyor.

Ayrıca yeni güncelleme sayesinde gelen oyuncuların arkadaşlarının maçlarını takip edebilmesi de bambaşka bir oyuncu deneyimi sunuyor.

İşte güncellemeyle gelen tüm yeniliklerin detayları..

PUBG'YE YENİ ÖZELLİK: SİLAH USTALIĞI 

PUBG'nin son güncellemesiyle artık karakteriniz belirli bir silah üzerinde beceri kazanabilecek. Bunun yanında oyuncular silah istatistiklerine ve becerilerine göre ödül çeşitli ödüller toplayabilecek.

PUBG güncellemesi neler vaat ediyor?

Yeni İlerleme Sistemi

Silah Ustalığı yeni bir ilerleme sistemidir, oyuncular kullandıkları silah özelinde deneyim puanları kazanarak seviye atlar. Sezonlardan bağımsız sürekli aktif bir sistemdir. Silah Ustalığı, silah başına 100 seviye içerir. Oyuncular lobide, silahlarının bilgilerine, son maç istatistiklerine ve Ustalık sekmesinden kazandıkları ödüllere bakabilirler. Silah Ustalığı Ödülleri: Üç adet Silah Ustalığı Ödülü vardır. Bu ödüller, Ustalık başarılarıyla kazanılır.

Tılsım

Tılsımlar, silahlara takılabilen bir aksesuardır. Yeni tılsımların kilidi her silah başına 5 seviye atlandığında açılır. Tılsımlar, tüm silah kostümleriyle beraber kullanılabilir. Kazanılan Tılsımların kilidini Ödüller sayfasından açabilirsiniz. Takılan tılsımlar oyun içinde görülür. Tılsımlar takas edilemez, satılamaz, BP yerine geçemez.

Madalya

Madalyalar, silahlarla ne kadar iyi performans gösterdiğinizi öne çıkarır. Her madalya, birden fazla defa kazanılabilinir. Ne kadar çok madalya kazandığınızı sayan bir sayaç bulunur.

Seviye Simgesi

Oyuncular her bir silah için elde edilen seviyesine eşdeğer simgeler kazanabilirler. En fazla 10 Seviye vardır.

Silah XP’si nasıl kazanılır?

Silah XP’si yani deneyim puanı, aşağıdaki maddeleri maç sırasında tatmin ettiğiniz zaman kazanılır.

Hasar, Kafa Atışı, Yenme

Yenme yeni bir söylemdir ve oyuncuların ne kadar fazla düşürmesi, bir takımdaki son adımı öldürmesi, tek başına öldürmesi olduğunu hesaplar. Uzaktan yaptığınız bir öldürme de Silah XP’sini tatmin eder. Hayatta kaldığınız süre, Silah XP’sine eklenir. Yenme ve Silah Ustalığı sisteminde, aşağıdaki DBNO/Öldürme kuralları geçerlidir: Silah Ustalığı, arkadaş öldürmesini, arkadaşa yapılan hasarı saymaz. Silah Ustalığı, doğa ölümlerini saymaz. (Mavi alan, kırmızı alan, yükseklik hasarı, boğulma) Silah Ustalığı, el bombası, fırlatılabilir silah ve yakın dövüşü saymaz. Silah XP’lerinde maksimum deneyim puanı kazanabileceğiniz bir limit vardır.

Oynanış

PUBG yetkilileri tarafından güncelleme notlarında açıklanan bir diğer yenilik ise "Erangel’deki ganimetlerin dengelenmesine yapılan değişiklerin ikinci turunu artık uygulamış bulunuyoruz, aynı zamanda oynanışla ilgili bazı ses ve efektlerde de iyileştirmeler yaptık." şeklinde oldu 

ollk

Erangel, 2. Değişiklik

Erangel haritasına yeni güncellemeyle ikinci değişiklikde getirildi. PUBG yetkilileri tarafından açıklanan güncelleme notunda "Bu güncelleme ile birlikte oyuncuların Erangel’de deneyimlediği ganimet dengesini iyileştirmek adına yaptığımız değişikliklerin ikinci turunu sunuyoruz" şeklinde paylaşıldı. İşte o değişikliklerin detayları..

Erangel’de beliren eşyaların toplam sayısı, yaklaşık %28 oranında artırıldı.

Beliren eşyaların genel miktarı ve özellikle öncelik verilen eşyaların belirme oranı artırıldı.

TT’lerin belirme oranı, yaklaşık olarak %64 artırıldı.

SNT’lerin belirme oranı, yaklaşık olarak %114 artırıldı.

KNT’lerin belirme oranı, yaklaşık olarak %177 artırıldı.

Özellikle 2. seviye ekipman ve zırhların belirme oranında ufak bir artış gerçekleştirildi.

İyileştirme eşyalarının belirme oranında ufak bir artış gerçekleştirildi.

Erangel Mavi Alan Dengesi Testi 

Henüz Test Sunucusu’nda kalacak ve test aşamasında olacak yenilik; Erangel’deki mavi alan özelinde bir değişikliğe gidiyoruz. Oyuncularımızın bu değişiklik ile ilgili neler hissettiğini merak ediyor ve geri dönüşlerinizi bekliyoruz.

Ana sunucuya ne zaman ineceği ile ilgili bir tarih yok fakat mavi alanda yapılan değişikliği test sunucusunda deneyimledikçe, sizlerinde bildirimleriyle ilerliyor olacağız.

KNT Hasar Değişikliği

KNT atışlarının gövdeye verdiği hasar azaltıldı; %150’den %130’a.

AWM’nin ana hasarı 120’den 105’e azaltıldı.

AWM, seviye 2 yelek takan oyuncuları tek bir atışla artık öldüremeyecek.

Ses İyileştirmeleri

Eşya sesi iyileştirmesi: Ganimet olarak alınan, bırakılan, takılan veya çıkarılan eşyalardan bazıları, söz konusu eşyanın özelliğinden bağımsız olarak aynı sesi çıkarıyordu. Artık daha fazla eşyaya kendine özel sesler eklemiş bulunuyoruz.

Araç süspansiyon sesleri eklendi:

Artık hareket halindeki araçlarda işleyen süspansiyon sisteminin sesi de duyulabilecek

Farklı durumlarda, farklı sesler çıkacak – engebeli arazide ilerleyen araçlardan ve oyuncular atlayış sonrası yere indiğinde çıkan ses birbirinden tamamen farklı olacak.

Sesler, TPP ve FPP modları arasında değişiklik gösterecek.

Sis Bombası İyileştirmesi

Sis bombaları artık, tüm oyuncular ve izleyiciler için daha hassas bir şekilde senkronize edildi. Daha önce, izleyici için sis bombasının etkinlik süresi, bomba (1 km’lik) menzile girdikten sonra başlıyordu. Sis bombasından çıkan duman, artık tüm oyuncular/gözlemciler için aynı anda kaybolacak.
Araç Efektleri İyileştirmesi

Araçlara ışık efektleri eklendi:

Aracın motoru çalıştırıldığında, farları, stop lambaları ve gösterge panelinin ışıkları yanacak.

Işıklar, yalnızca belirli bir alanı aydınlatan görsel efektler olduğundan çevreyi aydınlatmayacak.

Kapı Açma / Kapama İyileştirmeleri

Araçların kapılara yakın durarak kapıların açılıp kapanmalarını engellediği zamanları belirleyen algoritma iyileştirildi.

PUBG güncellemesi neler vaat ediyor?

Survivor Pass 3: Wild Card

PUBG Survivor Pass 3: Wild Card'da yeni güncelleme ile gelen bir özellik yetkililerce açıklanan güncelleme notunda ise "Survivor Pass 3: Wild Card’ın çıkışından itibaren görev sonuçlarına ilişkin verileri aralıksız olarak toplayarak inceliyoruz. Ayrıca, belirli görevlerin zorluk seviyelerine ilişkin olarak oyunculardan gelen geri bildirimleri de etkin bir şekilde değerlendiriyoruz. Oyuncuların tamamlamayı oldukça zor bulduğu bazı görevleri düzenleme ve tamamen kaldırma yoluna gitmeyi seçtik." denildi.

Günlük Görev: 16 görevin zorluk seviyesi düşürüldü ve oldukça zor olan 4 görev silindi.

Haftalık Görev: 16 görevin zorluk seviyesi düşürüldü ve oldukça zor olan 6 görev silindi.

Zorlu Görev: 5 görevin zorluk seviyesi düşürüldü.

Arayüz/Kullanıcı Deneyimi

Dükkan Arayüzü İyileştirmesi

Eşya önizlemelerine Yakınlaştır/Uzaklaştır özelliği eklendi.

Fare imlecinin işaret ettiği bölümü yakınlaştırmak/uzaklaştırmak için fare imlecini kullan.

Karakteri yakınlaştırdığında, ekranın sağ alt köşesinde karakter haritası kullanıcı arayüzü görüntülenir.

4 farklı bölgeyi yakınlaştırabilirsin (Kafa, Gövde, Alt vücut, Ayaklar)

Yakınlaştırdığın bölgeler, karakter haritası kullanıcı arayüzünde aydınlatılarak ön plana çıkar.

Karakter modelinin farklı bölgelerine tıklayarak o bölgenin görünümünü seç (Kafa, Gövde, Alt vücut, Ayaklar)

Silah ve ekipman önizlemesinde yatay dönme hareketi artık etkinleştirilmiş bulunuyor.

Sıfırlamak için silah/ekipman önizlemesi sırasında fare tuşunu bırak.

PUBG güncellemesi neler vaat ediyor?

Takım Arayüzü İyileştirmesi

Takım arkadaşlarının enerji çubuklarını oynama esnasında arayüzde görüntülenebilecek, takım oyununa zenginlik katacak.

Görüntü Modunda Yapılan Değişiklikler

Tam ekran modu etkinken, yazı yazma nedeniyle meydana gelen belirli çökmeleri engellemek için lobideki ekran modu tam ekran (pencereli) olarak değiştirilerek. Oyun içi, tam ekran olarak kalacak.

Tam Ekran: Oyun içi: Tam Ekran / Lobi: Tam Ekran (pencereli)

Tam Ekran (Pencereli): Oyun içi: tam ekran (pencereli) / Lobi: Tam Ekran (pencereli)

Pencereli: Oyun içi: Pencereli / Lobi: Pencereli

PUBG güncellemesi neler vaat ediyor?

Unvan Sistemi, Unvan Arayüzünde İyileştirme

Sezon ödül tablosu artık, 3 yerine 4 aşamadan oluşan ödülleri görüntüleyecek

Bir sonraki seviyeye ulaşmak için gereken puanı gösteren ilave bir kullanıcı arayüzü eklendi.

PUBG güncellemesi neler vaat ediyor?

Performans

Performans, harita yükleme sürelerini azaltmak için optimize edildi.

Özel Maç

İzleyici özelliğine ilişkin yapılan iyileştirmeler

Öldürme mesajına yapılan iyileştirmeler

PUBG güncellemesi neler vaat ediyor?

Mevcut bireysel çoklu öldürme mesajları, (SALDIRGAN / SERİ KATİL / USTACA / YOK EDİCİ), karışıklığı önlemek, takım mesajlarını kişisel mesajlardan ayırmak ve öldürme sayısına odaklanmak için kaldırıldı.

Takım Çoklu Öldürme mesajlarına ilişkin değişiklik yapılmayacak.

PUBG güncellemesi neler vaat ediyor?

İzleyici modunda; Sis Bombası için arayüze sayaç eklendi 

Sis bombaları için kalan süreyi göstermek üzere artık her bombanın, kalan sis bombası dumanı süresini gösteren bir sayaç kullanıcı arayüzü olacak.

Duman sayacı, sis bombasından duman çıkmaya başladığı andan itibaren yaklaşık 40 saniye sürecek.

Sayaçta kalan süre yaklaşık %20 olduğunda, kullanıcı arayüzü kırmızı renge dönüşerek simge titreyecek.

Sayaçta kalan süre yaklaşık %10 olduğundaysa simge, 2 kat hızlı titreyecek.

Sayaç arayüzü, izleyici 100 metreden daha uzak bir mesafede olduğunda kaybolacak.

“Oyuncu At” Özelliği Yenilendi

İzleyiciler, oyuncu listesinde yer alan bir oyuncunun adına sağ tıklayarak AT düğmesini görebilir. Oyuncuyu, oyundan çıkarmak için sağ tıklayarak “At” seçeneğini kullan.

Oyuncular, oyunun ortasında oyundan atılabilir.

Tekrar İzleme Sistemi

Tekrar izleme düzenleyicisinde “RAPORLA” düğmesini açıp kapamak için farenin sağ tuşuna tıkla. Bir oyuncuyu şikayet etmek için yine farenin sağ tuşuna tıkla.

Tekrar izleme özelliğinin sürümü güncellendi. Bu güncellemeden önce kaydedilen tekrar izleme görüntüleri artık oynatılamayacak.

Kostümler / Eşyalar

PUBG 2. Yıl Dönümü Şapkası, 24 Nisan’dan sonra artık mevcut olmayacak.

Bu şapka, 2. Yıl Dönümünü kutlamak amacıyla verilen ücretsiz bir eşyadır; o yüzden vaktin varken almayı unutma!

FACEIT Global Summit Kapüşonluları ve Maskeleri için geçerli olan indirimler, bir hafta içinde sona erecek.

Eşyalardan elde edilen gelirin %25’i FACEIT Global Summit’e katılan takımlara gönderilecek; bu eşyaları satın alarak takımlara destek ver!

Hata Düzeltmeleri

Dünya

Bazı dikenli tel örgülerin kurşunları engellemesine neden olan hata düzeltildi.

Oyuncuların, kopmuş dikenli tel örgülerin altında bulunan eşyaları alamamasına neden olan hata düzeltildi.

Genel

Ekranın orta kısmında görüntülenen Yere Düşürme ve öldürme mesajlarının gecikmesine neden olan hata düzeltildi.

Oyuncu etkileşim kullanıcı arayüzü etkinleştirilirken öldürüldüğünde, etkileşim kullanıcı arayüzünün izleme ekranında kalmasına neden olan hata düzeltildi.

Belirli manevraların motosikletlerin takla atmasını engelleyebilmesine neden olan hata düzeltildi.

Sistem menüsü açıldığında bir aracın sürekli hareket etmesine neden olan hata düzeltildi.

Farklı UAZ model değişkenlerinin, maksimum hızlarının farklılık göstermesine neden olan hata düzeltildi.

FPP modu etkinken, bir emote kullanılarak fare döndürüldüğünde garip karakter hareketine neden hata düzeltildi.

El bombasının yerde bıraktığı yanık izlerinin oyuncu karakterinin modeli ile üst üste binmesine neden olan hata düzeltildi.

Belirli durumlarda, ayak izlerinin sadece bir tarafının belirmesine neden olan hata düzeltildi.

Şapka takarken oyuncunun saçının kaybolmasına neden olan hata düzeltildi.

Punk muşta eldiveni takıldığında meydana gelen görsel bir hata düzeltildi.

Kürk manto giyerken kemerlerin görünmez olmasına neden olan hata düzeltildi.

Bir kadın karakter, belirli saç stillerini seçip belirli şapkalar taktığında karakterin saçının ve yüzünün üst üste binmesine neden olan hata düzeltildi.

Arapça dil seçeneklerinde parantezlerin yanlış yerde bulunmasına neden olan hata düzeltildi.

FPP modunda yüzerken gölgelerin doğru şekilde görüntülenmemesine neden olan görsel hata düzeltildi.

Zaman çizelgesinde ilerlerken patlama efektlerinin devam etmesine neden olan hata düzeltildi.

İzleyici Aktüel Kamera görünümünden Serbest Kamera görümüne geçildiğinde, kameranın oldukça uzağa gitmesine neden olan hata düzeltildi.

Oyuncuların, belirlenen kullanıcı arayüzü yeniden canlanma sırasında 0’da donduğunda takım arkadaşlarını yeniden canlandıramamasına neden olan hata düzeltildi.

PUBG GÜNCELLEMESİ NASIL YAPILIR?

PUBG'ye gelen güncelleme sonrası kullanılıcılar tarafından arama motorlarına sıkça sorulan sorular biri PUBG güncellemesi nasıl yapılır oldu. PUBG severlerin merak ettiği güncellemeyi telefonlarına yüklemek için PUBG uygulamasına sahip kullanıcıların tek ihtiyacı olan şey internet bağlantısı. Oyuna giriş yaptıktan sonra ekrana gelen güncelleme bildirimini Wİ-Fİ üzerinden ya da kullanıcı izni ile mobil veri ile PUBG sunucuları üzerinden güncellendikten sonra yeni paketler ile oyun deneyiminizi sürdürebilirsiniz..

PUBG RÜTBELER NELERDİR? 

PUBG güncellemesi neler vaat ediyor?

PUBG Mobile Rütbe sıralamaları oyun sonunda kazanılan puana göre belirlenmektedir.  "As" ve "Fatih" rütbesi dışında bütün rütbeler 5 kademeden oluşmaktadır. (Bronz V - Bronz IV - Bronz III - Bronz II - Bronz I vs)

Her kademe arasındaki puan genel olarak "100" puandır. Buna göre bir üst rütbeye  çıkabilir veya bir alt rütbeye düşebilirsiniz.

Ayrıca her sezon rütbeler sıfırlanmaktadır.

Rütbe Puanları

Bronz: 1200-1699

Gümüş: 1700 - 2199

Altın:  2200- 2699

Platin: 2700-3199

Elmas: 3200-3699

Taç: 3700-4199

As: Sunucu sıralaması var, bundan sonra ilk 500 oyuncu Fatih rütbesine ulaşacak (Günlük 00:00'da sıralama sıfırlanıyor)

Fatih: Sunucu sıralaması var, bundan sonra ilk 500 oyuncu Fatih rütbesine ulaşacak (Günlük 00:00'da sıralama sıfırlanıyor)

Oyun içi eklemek isteyenler için nickim 'Sadi' (Tırnak işaretleri dahil)

6. Sezon Ödülleri

Rütbeniz arttıkça çeşitli hediyelere sahip olabilirsiniz. 6. Sezon için verilen Rütbe ödülleri yukarıdaki resimde gösterilmiştir.

PUBG güncellemesi neler vaat ediyor?

PUBG İSİM NASIL DEĞİŞTİRİLİR?

PUBG Mobile 0.4.0 yamasıyla birlikte oyuna dahil edilmiş olan "İsim Değiştirme Kartı" ile birlikte, oyuncular günde maksimum 1 kez olmak şartıyla PUBG Mobile kullanıcı adı değiştirebilir.

PUBG güncellemesi neler vaat ediyor?

İsim Değiştirme Kartı’na sahip olabilmek için 3. Seviye’ye ulaştıktan sonra Eğitim Görevleri kısmında yer alan “Oyunda 1 arkadaş ekle” görevini tamamlamanız gerekiyor.

İşte adım adım isim değiştirme: 

  1. PUBG Mobile’de Envanter bölümüne gelin
  2. İsim Değiştirme Kartı’nı bulup, Kullan deyin
  3. Karşınıza çıkan “Takma İsmi değiştir” bölümünden, yeni kullanıcı adınızı girdikten sonra Tamam deyin ve kullanıcı adınız değişti

Bu aşamalar sonrası karakteriniz artık yeni bir isme sahip..

PUBG güncellemesi neler vaat ediyor?

 

 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
İkinci el oto piyasasında adeta yaprak kıpırdamıyor: Galeri dükkanları, sinek avlıyor…
İkinci el oto piyasasında adeta yaprak kıpırdamıyor: Galeri dükkanları, sinek avlıyor…
Bakan Bayraktar tarih vererek duyurdu! Karadeniz'de Petrol müjdesi: 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Bakan Bayraktar tarih vererek duyurdu! Karadeniz'de Petrol müjdesi: 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Altını kimse tutamıyor: Rekor üstüne rekor kırarken, yatırımcı yeni alım için doğru sinyali bekliyor…
Altını kimse tutamıyor: Rekor üstüne rekor kırarken, yatırımcı yeni alım için doğru sinyali bekliyor…
Çok Okunanlar
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
Tarım Kredi Marketleri’nde haftalık indirim başladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu…
Bakan Bayraktar tarih vererek duyurdu! Karadeniz'de Petrol müjdesi: 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Bakan Bayraktar tarih vererek duyurdu! Karadeniz'de Petrol müjdesi: 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Tokat depreminde hasar tepsitleri açıklandı: 5 bina yıkıldı, 15 bina ağır hasar aldı
Tokat depreminde hasar tepsitleri açıklandı: 5 bina yıkıldı, 15 bina ağır hasar aldı
Meteoroloji uyardı! Sağnak yağmur geliyor! Hangi illerimizde yağmur var? Cuma günü hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl?
Meteoroloji uyardı! Sağnak yağmur geliyor! Hangi illerimizde yağmur var? Cuma günü hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl?
Yorumlananlar
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Emekli maaşına iki yeni düzenleme geliyor! Hem zam gelecek, hem de taban aylıkları artacak, refah payı da masada
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
Bakan Tunç duyurdu! Teleferik faciasında yeni gelişme! CHP'li başkan ve 5 kişi tutuklandı
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…