Rafızi ne demek, TDK'ya göre Rafızi kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İlk kez duyduğumuz ve manasını hiç bilmediğimiz bazı kelimeler vardır. Rafızi karşımıza çıkan bu kelimelerdendir. Rafızi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Rafızi kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Rafızi ne demek, TDK'ya göre Rafızi kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Binlerce kelimeyi haznesinde barındıran Türkçe'de bazı kelimelerin anlamları bilinmediği için internet arama motorlarında araştırılıyor. Peki bu kelimelerden biri olan Rafızi ne demek? Rafızi TDK sözlük anlamı ne demektir? Merak edilen ve araştırılan detaylar haberimizde...

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi Rafızi kelimesi. Peki Rafızi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre Rafızi nedir, Rafızi kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

Rafızi kelimesini hayatımızın her alanında, sosyal medya da, televizyon da dergi veya gazete okurken karşılaşacağımız sık kullanılan kelimeler arasında. Rafızi kelimesinin anlamı ile birlikte kökeni ve doğru yazılışı ile örnek cümlelere buradan ulaşabilirsiniz.

ne demek

RAFIZİ NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Rafızi kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Rafızi kelimesi Arapça kökenlidir.

TDK'ya göre Rafızi kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Rafıziliği benimseyen kimse

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡