Ramazan Gencay kimdir? Kayıp Türk profesör Ramazan Gencay bulundu mu?

Kolombiya'da EAFIT Üniversitesinde bir konuşma yapmak için gittiği Medellin'de aniden kaybolan Türk Profesör Ramazan Gencay'dan 6 Aralık'tan bu yana haber alınamıyor. Kaybolduktan sonra otelde pasaportu ve kredi kartlarını bıraktığı ortaya çıktı. Peki Ramazan Gencay kimdir? Kayıp Türk profesör Ramazan Gencay bulundu mu?

Ramazan Gencay kimdir? Kayıp Türk profesör Ramazan Gencay bulundu mu?

Kolombiya polisi, bir haftadır kayıp olan Prof. Dr. Ramazan Gençay'ın yanında görülen son kişiyi arıyor. Gençay'ın kaybolduktan sonra kredi kartının kullanıldığı ve pasaportunu otelde bıraktığı tespit edildi.Gençay'dan 8 gündür haber alınamıyor. Peki Ramazan Gencay kimdir? Kayıp Türk profesör Ramazan Gencay bulundu mu?

RAMAZAN GENCAY 6 ARALIK'TAN BERİ KAYIP

Kolombiya'nın Medellin kentine konferans için gelen Prof. Dr. Ramazan Gençay'dan 6 Aralıktan beri haber alınamıyor. Gençay'ın izini süren Medellin polisi, Profesörün en son 6 Aralık 22.30'da kentteki bir salsa mekanının güvenlik kamerasında görüldüğünü tespit etti. Görüntülerde Gençay'ın henüz kimliği belirlenemeyen kişilerle birlikte olduğu görülüyor. Polis, Gençay'ın 6 Aralık'tan beri kayıp olmasına rağmen, 7-8 Aralık tarihlerinde kredi kartının kullanıldığına dikkat çekti.

Ramazan Gencay kimdir? Kayıp Türk profesör Ramazan Gencay bulundu mu?

"KOCAM KAÇIRILMIŞ OLABİLİR"

Kanada vatandaşlığı da bulunan Gençay'ın eşi Carole, Kanada basınına yaptığı açıklamasında, Gençay'ın pasaportu ve eşyalarının otelde bulunduğunu açıkladı. Kaçırıldığını düşündüğünü söyleyen eşi, Gençay'ın ilaçlarını alamadığından dolayı endişesini getirdi. Carole Gencay, kocasının duygusal karakterli, gezmeyi, salsayı ve yürüyüş yapmayı sevdiğini söyledi.

RAMAZAN GENCAY BULUNDU MU?

Konferans için Kolombiya’nın Medellin kentine giden Prof. Dr. Ramazan Gençay’dan 6 Aralık’tan beri haber alınamıyordu. Gençay’ın izini süren Medellin polisi, profesörün en son 6 Aralık’ta kentteki bir salsa kulübünün güvenlik kamerasında görüldüğünü tespit etmiş ve beraberinde gözüken zanlıları aramaya başlamıştı. Yapılan çalışmalar sonucunda Prof. Dr. Ramazan Gençay’ın cesedine ulaşıldığı belirtildi. Kanada vatandaşlığı da bulunan Gençay’ın eşi Carole, sosyal medya hesabından eşinin cesedinin bulunduğunu duyurdu.

ZEHİRLENEREK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Medellin Emniyet Müdürü Andres Tobon, gelen bir ihbar ile Gencay’ın cesedine ulaştıklarını duyurdu. Ancak Tobon, DNA testinin henüz sonuçlanmadığına dikkat çekerek Gencay’ın ölümünün resmileşmediğinin altını çizdi. Müdür Tobon, Gencay’ın bir grup kadın tarafından zehirlenerek öldürüldüğünü, ancak incelemenin henüz sona ermediğini kaydetti.

Ramazan Gencay kimdir? Kayıp Türk profesör Ramazan Gencay bulundu mu?

RAMAZAN GENCAY KİMDİR?

Kanada Simon Frazer Üniversitesi ekonomi profesörüdür.Türk ekonomist ve yazar Ramazan Gencay,'ın hem Kolombiya hem de Türk vatandaşlığı bulunuyor.

Kitaplar: An Introduction to Wavelets and Other Filtering Methods in Finance and Economics.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡