Rasim Öztekin kimdir? Nereli? | Rasim Öztekin öldü mü?

Türk tiyatrosunun en sevilen isimlerinden ünlü oyuncu Rasim Öztekin, evinde arkadaşlarıyla mesajlaştığı esnada kalp krizi geçirdi. Türk tiyatro tarihinin efsane ismi sevenlerini yasa boğarken internet kullanıcıları arama motorlarında, Rasim Öztekin kimdir? Nereli? | Rasim Öztekin öldü mü? sorularına bakıyor. Detaylar haberimizde...

Rasim Öztekin kimdir? Nereli? | Rasim Öztekin öldü mü?

Ünlü oyuncu Rasim Öztekin, evinde, arkadaşlarıyla mesajlaştığı esnada kalp krizi geçirdi. Kalbi durduğu belirtilen tiyatrocu Öztekin'in sağlık durumunu merak eden internet kullanıcıları da arama motorlarında, Rasim Öztekin kimdir? Nereli? | Rasim Öztekin öldü mü? sorularının cevabını araştırıyor. İşte detaylar...

RASİM ÖZTEKİN KİMDİR? NERELİ?

14 Ocak 1959'da İstanbul'da doğan Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu 62 yaşındaki Rasim Öztekin, İstanbul Galatasaray Lisesi'nde gördüğü öğrenimin ardından İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulundan mezun oldu.

Sahne yaşamında ilk deneyimlerini İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Nöbetçi Tiyatro’da amatör çalışmalarla edinen Öztekin, Ferhan Şensoy'un Ortaoyuncular topluluğunda profesyonel tiyatro sanatçılığına başladı. 2016 yılında Kel Hasan Efendi'nin kavuğu, Ferhan Şensoy tarafından kendisine devredildi. 20 Eylül 2020 tarihinde ise kavuğu Şevket Çoruh'a devretmiştir.

Rasim Öztekin kimdir? Nereli? Kaç yaşında? | Rasim Öztekin öldü mü? Sağlık durumu nasıl?

1992-1995 yılları arasında televizyonlarda şov programları yaptı. 1994 yılında Gani Müjde ve Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı “2071’de Türkiye” adlı müzikali sahneye koyup oynadı. Tiyatronun yanı sıra, sinema ve dizi filmlerde de rol almıştır. TRT'ye program metin yazarlığı ve bir dönem Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır. Youtube kanalından yayınlar yapmaktadır.

RASİM ÖZTEKİN ÖLDÜ MÜ?

62 yaşındaki usta oyuncu Rasim Öztekin, 7 Mart Pazar günü öğle saatlerinde evinde bulunduğu sırada fenalaştı. Kalbi duran oyuncu, özel bir hastanede yapılan müdahalelelerin ardından yaşama döndürüldü. Tedavi sonrası yapılan açıklamada, Öztekin'in sağlık durumunun iyi olduğu açıklansa da Rasim Öztekin 8 Mart Pazartesi günü hayata gözlerini yumdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ünlü oyuncu Rasim Öztekin'in hayatını kaybettiğini açıkladı.

Bakan Koca paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp rahatsızlığından sonra, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Televizyon olan her evde aileden biriydi. Başımız sağ olsun."

0
0
0
5
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡