Real Sociedad Villarreal maç sonucu | Real Sociedad Villarreal maç özeti

İSPANYA: LaLiga - 19. Maç Günü kapsamında Real Sociedad Villarreal maçı oynandı. Karşılaşma sonrası Real Sociedad Villarreal maç sonucu 1-2 bitti. İşte Real Sociedad Villarreal maç özeti...

Real Sociedad Villarreal maç sonucu | Real Sociedad Villarreal maç özeti

İki takım Real Sociedad Villarreal karşı karşıya geldi. İSPANYA: LaLiga - 19. Maç Günü tam gaz devam ediyor. Biz de sizin için maç özetlerini derledik.

İşte Real Sociedad Villarreal maç sonucu ve Real Sociedad Villarreal maç özeti detayları...

Real Sociedad Villarreal maç özeti

90+8'
 
Karşılaşma sona erdi.
90+7'    Top oyun alanını terk ediyor ve Real Sociedad taç atışını kullanacak.
90+6'
 
Oyuncu bu sarı kartı hak etti. Portu (Real Sociedad) tarafından yapılan hareket oldukça sertti ve Jose Sanchez sarı kartı göstermekte tereddüt etmedi.
90+6'    Real Sociedad takımından bir oyuncu sert bir müdahalede bulunuyor. Jose Sanchez faulü çalıyor ve oyunu kontrolünde tutuyor. Villarreal lehine serbest vuruş kararı veriliyor.
90+4'    Villarreal avantajlı bir pozisyon yakalıyor. Takım şimdi serbest vuruş kullanacak. Jose Sanchez düdüğünü çalıyor. Diego Llorente (Real Sociedad) yaptığı tehlikeli müdahale ile faul yapıyor.
90+3'    Mikel Merino (Real Sociedad) kendisine gönderilen uzun pası kontrol ediyor ve ceza sahası çizgisinden şansını deniyor, ama top üstten dışarı gidiyor. Top sahanın dışına çıkıyor ve Villarreal şimdi kale vuruşunu kullanacak.
90+2'    Real Sociedad kısa paslar ve oyuncular arasındaki ikili organizasyonlarla topa sahip oluyor.
90'
 
Normal sürenin sonuna 7 dk. eklenecek.
90'
 
Real Sociedad köşe vuruşunu kullanıyor, ancak kornerden gol bulma hayalleri defansın topu uzaklaştırmasıyla son buluyor.
88'
 
Real Sociedad köşe vuruşunu gole çeviremiyor. Bu pozisyonda hazırlıklı olan defans oyuncuları tehlikeyi uzaklaştırıyor.
87'    Mikel Merino (Real Sociedad) çok çirkin bir hareket yapıyor ve oyun kurallarını ihlal ediyor. Hakem bu pozisyonu görüyor ve hemen düdüğünü çalıyor. Villarreal lehine serbest vuruş kararı. Bu noktadan büyük ihtimalle doğrudan kaleye vuruş yapmayacaklardır.
85'
 
Adnan Januzaj (Real Sociedad) hakemin sabrını deniyor ve hakem Jose Sanchez daha önceki sert müdahaleden dolayı sarı kartını gösteriyor.
84'
 
Real Sociedad köşe vuruşundan bir gol şansı yakalıyor, ancak bu tehlikeyi yerine bir müdahalede bulunan defans oyuncusu uzaklaştırıyor.
83'
 
Oyuncu değişikliği. Ruben Pena (Villarreal), Samuel Chukwueze yerine oyuna giriyor.
81'    Serbest vuruş Real Sociedad lehine çalınıyor. Takım kaleye daha yakın bir yerden atağa devam edecek.
81'
 
Maç izleyen seyirci sayısı 31538.
80'
 
Real Sociedad tarafından kullanılan köşe vuruşundan yapılan ortada top defans oyuncularından birisi tarafından rahatlıkla uzaklaştırılıyor.
78'
 
Teknik direktör oyuncu değişikliği yapmaya karar veriyor ve Ander Guevara çıkarken Adnan Januzaj (Real Sociedad) oyunda.
77'
 
Raul Albiol (Villarreal) rakibini düşürdüğü için sarı kartı görüyor. Hakem Jose Sanchez tarafından verilen karar açık seçik ortada.
72'
 
Kaçırmamanız gereken bir gol! Santi Cazorla (Villarreal) takım arkadaşının ortasında ceza sahası içinde topla buluşuyor ve topu sağ alt köşeden ağlara göndererek kaleciyi avlıyor!
72'    Villarreal gol atıyor, ancak hakem VAR incelemesi yapacağını işaret ediyor. Ortam gerginleşebilir.
72'
 
Ander Guevara (Real Sociedad) hakemin sabrını deniyor ve hakem Jose Sanchez daha önceki sert müdahaleden dolayı sarı kartını gösteriyor.
71'
 
Alexander Isak (Real Sociedad) yedek kulübesinden oyuna girerken, Da Silva Willian Jose oyundan çıkıyor.
70'
 
Hakemin verdiği karar kesinlikle doğru. Joseba Zaldua (Real Sociedad) yaptığı hareketten dolayı sarı kartı gördü.
65'
 
Alberto Moreno (Villarreal) rakibini düşürdüğü için sarı kartı görüyor. Hakem Jose Sanchez tarafından verilen karar açık seçik ortada.
62'
 
İşte oyuncu değişikliği. Igor Zubeldia oyundan çıkarken, Imanol Alguacil oyuna girecek olan Robin Le Normand (Real Sociedad) yanında taktik veriyor.
61'
 
Oyuncu değişikliği yapıldı. Santi Cazorla (Villarreal), Moi Gomez yerine oyuna girdi.
61'
 
Oyuncu bu sarı kartı hak etti. Mario Gaspar (Villarreal) tarafından yapılan hareket oldukça sertti ve Jose Sanchez sarı kartı göstermekte tereddüt etmedi.
60'
 
Değişiklik zamanı. Xavier Quintilla sahayı terk ediyor ve yerini Alberto Moreno (Villarreal) alıyor.
60'    Goool! Hayır, gol ofsayttan dolayı iptal edildi. Samuel Chukwueze (Villarreal) bu karara itiraz ediyor, ancak yardımcı hakem pozisyondan emin.
58'
 
Gol! Manuel Trigueros (Villarreal) penaltıyı yerden kalenin ortasından ağlara gönderiyor ve kaleci Alejandro Remiro buna engel olamıyor.
58'    Manuel Trigueros (Villarreal) penaltı vuruşunu kullanmak üzere!
58'
 
Villarreal oyuncuları hakemin VAR incelemesi sonrası PENALTI kararı vermesinden dolayı seviniyorlar!
57'    Oyun duruyor ve hakem Jose Sanchez bir sinyal almış olmalı ki daha önce Villarreal oyuncularının penaltı itirazlarına konu olan pozisyonu VAR üzerinden inceleyeceğini işaret ediyor. İlginç bir karar çıkabilir!
57'
 
Hakem bu davranışlara kesinlikle tolerans göstermiyor. Pau Francisco Torres (Villarreal) sarı kart görüyor.
57'    Samuel Chukwueze (Villarreal) ceza sahasına giriyor ve rakip oyuncunun müdahalesiyle yerde kalıyor, ancak hakem PENALTI YOK kararı veriyor!
53'    Villarreal oyuncularından birisi rakibine sert bir müdahalede bulunuyor ve faule sebebiyet veriyor. Real Sociedad serbest vuruştan şansını deneyecek.
51'
 
Mikel Oyarzabal (Real Sociedad) sakatlanıyor.
51'    Real Sociedad takımından bir oyuncu sert bir müdahalede bulunuyor. Jose Sanchez faulü çalıyor ve oyunu kontrolünde tutuyor. Villarreal frikik kazanıyor.
49'
 
Real Sociedad köşe vuruşundan bir gol şansı yakalıyor, ancak bu tehlikeyi yerine bir müdahalede bulunan defans oyuncusu uzaklaştırıyor.
46'
 
Hakem düdüğü ile ikinci yarı başladı.
45+2'
 
Karşılaşmanın ilk yarısı sona erdi.
45'    Martin Odegaard (Real Sociedad) ceza sahasının kenarında kendisine gönderilen pasla buluşuyor, ancak çektiği şutta top sağ direğin dibinden dışarı gidiyor. Top sahanın dışına çıkıyor ve Villarreal şimdi kale vuruşunu kullanacak.
44'    Villarreal takımı oyuncusu yaptığı sert müdahalenin ardından serbest vuruşa sebebiyet veriyor. Real Sociedad lehine serbest vuruş kararı.
43'    Real Sociedad oyuncuları akıl dolu kısa paslar yaparak topu dolaştırıyorlar. Oyuncular rakip defansta bir boşluk yakalayıp, yakaladıkları bu fırsattan yararlanmaya çalışıyorlar.
41'    Villarreal takımından bir oyuncu sert bir müdahalede bulunuyor. Jose Sanchez faulü çalıyor ve oyunu kontrolünde tutuyor. Real Sociedad serbest vuruş kazanıyor ve atağa devam ediyor.
40'    Oyun duruyor. Real Sociedad oyuncularından birisi yaptığı sert müdahaleden dolayı hakem tarafından uyarılıyor.
39'    Hem orta hakem hem de yardımcı hakem Real Sociedad lehine taç atışını işaret ediyor.
38'    Jose Sanchez oyunu durduruyor. Real Sociedad takımından bir oyuncu topu alıyor, ancak oyuncunun bu hareketi hakem tarafından faul olarak değerlendiriliyor. Villarreal serbest vuruş kullanacak.
37'
 
Villarreal köşe vuruşunu gole çeviremiyor. Bu pozisyonda hazırlıklı olan defans oyuncuları tehlikeyi uzaklaştırıyor.
37'    Moi Gomez (Villarreal) kanattan gönderilen güzel pasta topla buluyor, ceza sahasının içinden kaleye güzel bir vuruş yapıyor, ancak top defans oyuncusundan geri geliyor. Yardımcı hakem köşe gönderini gösteriyor, Villarreal köşe vuruşu kullanacak.
34'    Real Sociedad harika bir takım oyunu örneği gösteriyor. Oyuncular kısa paslar ve birebir paslar yaparak rakip defansta bir boşluk yakalayıp, yakaladıkları bu fırsattan yararlanmaya çalışıyorlar.
32'    Samuel Chukwueze (Villarreal) seken topu ceza sahasının kenarında kontrol ediyor ve yaptığı vuruşta top farklı bir şekilde soldan dışarı gidiyor. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Real Sociedad kale atışını kullanacak olan taraf.
30'
 
Jose Sanchez yaptığı faulden dolayı Igor Zubeldia (Real Sociedad) için sarı kartını kullanıyor.
30'    Real Sociedad takımından bir oyuncu sert bir müdahalede bulunuyor. Jose Sanchez faulü çalıyor ve oyunu kontrolünde tutuyor. Villarreal oldukça tehlikeli bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.
28'    Villarreal taç atışı kazanıyor.
22'
 
Portu çok güzel bir pas veriyor ve topu ceza sahasında bekleyen Da Silva Willian Jose (Real Sociedad) ile buluşturuyor; oyuncu şutunu bekletmeden kalenin ortasına gönderiyor ve kaleci bu şuta karşı çaresiz kalıyor. Skor 1:0 oluyor!
22'    Yardımcı hakem Villarreal lehine taç atışını işaret ediyor.
21'
 
Real Sociedad köşe vuruşunu kullanıyor, ancak kornerden gol bulma hayalleri defansın topu uzaklaştırmasıyla son buluyor.
19'    Real Sociedad kısa paslar ve oyuncular arasındaki ikili organizasyonlarla topa sahip oluyor.
18'    Nacho Monreal (Real Sociedad) ceza sahasına yaptığı güzel ortada takım arkadaşlarından birisine kafa vuruşu yapması için pozisyon hazırlamak istiyor. Ancak rakip defans forvet oyuncularından daha yükseğe sıçrıyor ve tehlikeyi engelliyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgilerin dışına çıktı ve Real Sociedad taç atışıyla topu oyuna sokacak.
14'    Portu (Real Sociedad) güzel bir hareketle kendisine gönderilen kötü pası ceza sahasının kenarında kontrol ediyor ve sağ alt köşeye vuruşunu yapıyor. Kötü bir pozisyonda olan Sergio Asenjo sıçrayarak güzel bir kurtarış yapıyor.
11'
 
Villarreal tarafından kullanılan köşe vuruşundan yapılan ortada top defans oyuncularından birisi tarafından rahatlıkla uzaklaştırılıyor.
10'    Moi Gomez (Villarreal) ileri doğru bir pas gönderiyor, ancak defans oyuncuları araya giriyor. Şimdi Villarreal köşe vuruşu kullanacak.
10'    Villarreal oyuncuları şu anda topa sahip oluyor ve oyunu kontrol ediyorlar. Oyuncular kendi aralarında adrese teslim paslar yapıyorlar. Topa sahip olmayan takımlar için oyuncuların peşinden koşup durmak gerçekten çok zor.
6'
 
Real Sociedad köşe vuruşundan bir gol şansı yakalıyor, ancak bu tehlikeyi yerine bir müdahalede bulunan defans oyuncusu uzaklaştırıyor.
6'    Nacho Monreal (Real Sociedad) ceza sahasına havadan bir orta yapıyor. Ancak rakip defans oyuncuları bu ortayı zorlanmadan uzaklaştırıyor. Top kornere çıkıyor. Real Sociedad atağı devam edecek.
4'    Hakem bayrağını kaldırarak ofsaytı tespit etti. Ofsayta düşen oyuncu Mikel Oyarzabal (Real Sociedad).
3'    Top oyun alanını terk ediyor ve şimdi Real Sociedad taç atışını kullanacak.
1'
 
Maçın ilk yarısı şimdi başlıyor.
     Oyuncular sonunda sahada! Villarreal takımı oyuncuları tarafından başlama vuruşu yapılacak.
     Bugünkü maçı yönetecek olan hakem Jose Sanchez.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡