Restoran İşletmecisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Restoran İşletmecisi maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Restoran İşletmecisi iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Restoran İşletmecisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Restoran İşletmecisi maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Restoran İşletmecisi pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Restoran İşletmecisi nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Restoran İşletmecisi olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Restoran İşletmecisi Maaşı Ne Kadar? 2023 Restoran İşletmecisi Maaşları

Restoran İşletmecisi maaşı ortalama aylık 29250 _TL’dir. En düşük Restoran İşletmecisi maaşı 15600 _TL, En yüksek ise 42900 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Restoran İşletmecisi iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Restoran İşletmecisi İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

1412.06

Meslek Adı :

Restoran İşletmecisi

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Yöneticiler

Meslek Alt Ana Grubu :

Ağırlama, Perakende Ve Diğer Hizmet Müdürleri

Meslek Grubu :

Otel, Lokanta Ve Restoran Müdürleri

Meslek Birim Grubu :

Lokanta Ve Restoran Müdürleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Konuklara yemek ve içki sağlamak için bir restoranı kendi hesabına yada ortak olarak çalıştıran kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Restoran İşletmecisi(Kendi İşletmesinde Çalışanlar) işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Yemek salonunda, mutfakta barda ve diğer bölümlerde personelin faaliyetlerini planlamak, düzenlemek ve nezaret etmek,

b) Erzakları, teçhizatı ve eksiklikleri satın almak ve yemek listesini planlamak,

c) Resmi ziyafetleri ve diğer özel törenleri düzenlemek,

d) Yemek salonunun, mutfağın, erzak deposunun ve diğer bölümlerinin temiz tutulmasını ve sağlık kurallarına uygun olmasını sağlamak,

e) Konuklar için eğlenceler düzenlemek ve ilgili personeli istihdam etmek,

f) Personeli eğitmek, öğretmek, işe almak ve işten çıkarmak,

g) Maliyetleri hesaplamak ve diğer kayıtları tutmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

YORUM KAT: Yukarıdaki Restoran İşletmecisi maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

2
4
1
2
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN