Rizespor'dan Oğulcan Çağlayan için açıklama geldi!

Sezon başından itibaren Galatasaray'ın ilgilendiği genç yıldız Oğulcan Çağlayan, geçtiğimiz hafta sözleşmesini feshederek Rizespor'dan ayrılmıştı. Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, Oğulcan Çağlayan'ın ayrılığı hakkında konuştu.

Rizespor'dan Oğulcan Çağlayan için açıklama geldi!

Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, Oğulcan Çağlayan hakkında merak edilen gelişmeleri yanıtladı. Devre arasının ardından Galatasaray ile sezon sonu için anlaştığı iddiaları gündeme gelen Oğulcan Çağlayan, Rizespor ile olan sözleşmesini avukatları aracılığıyla feshetmişti.

Konu hakkında konuşan Yılmaz Bal, "Oğulcan Çağlayan konusunda kulübümüz opsiyon hakkını kullandı. Oğulcan da avukatları aracılığıyla sözleşmeyi feshetti. Neler olacağını bekleyip görmek lazım. Takım açısından kötü oldu. Denizlispor maçı öncesi kentten ayrıldı. Biz planlama yaparken zorlanacağız. Sakatlıklar sebebiyle eksilmiştik. Kaleci Gökhan’dan mahrum durumdayız. Üzerine oyuncu kaybetme lüksümüz yoktu. Her takımın her oyuncuya ihtiyacı var. Futbolda olmaması gereken şeyler ama maalesef gerçekleşiyor.” dedi.

Rizespor'dan Oğulcan Çağlayan için açıklama geldi!

VERDİĞİ KARARIN ARKASINDA DURMALI

Radyospor'da soruları yanıtlayan Yılmaz Bal, Oğulcan Çağlayan hakkında bir yaptırım olup olmayacağı sorusuna, "Oğulcan değer verdiğim bir oyuncu. Kendisini çok severim. İyi de bir oyuncu. Her zaman görüşüyoruz. Herkes kendini hakkını korumakla mükelleftir. Herkes kendi verdiği kararın arkasında durmalı." cevabını verdi.

OĞULCAN ÇAĞLAYAN KİMDİR?

Oğulcan Çağlayan, 22 Mart 1996 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Futbola Bahçelerüstüspor'da başlayan Oğulcan Çağlayan, sırasıyla Ankaraspor, Bursa Merinosspor, Bursaspor alt yapılarında oynadı.

2014 yılında Gaziantepspor'a transfer olan Oğulcan Çağlayan, ertesi yıl Kayseri Erciyesspor kadrosuna katıldı. Oğulcan Çağlayan'ın kariyeri, Kayseri Erciyesspor ve Gaziantep FK'nın ardından Çaykur Rizespor'a taşındı. 

Çaykur Rizespor ile bir sezondur sahaya çıkan Oğulcan Çağlayan'ın sözleşmesi, 26 Haziran 2020 tarihinde sona erdi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡