Rüyada Arkadaşa Sarılmak

Rüyada arkadaşa sarılmak, o kişiden gelecek iyiliğe ve hayra işaret eder. Hasret gidermek ve sevilen bir dostla eski günlerden konuşmak, derdini anlatarak rahatlamak demektir.

Rüyada Arkadaşa Sarılmak

Arkadaşına sarılan kimseler ömür boyu iyi arkadaşlıklara, güzel bir çevreye sahip olurlar. Rüya sahibinin artık umudunu kestiği bir konuda yeniden güzel gelişmeler yaşayacağına ve hevesinin kaçtığı bir konuda heyecan duyacağına, olumsuzlukların sona ermesiyle beraber geleceğe daha umut dolu bakarak, kendini mutsuzluktan kurtaracağını ifade eder. Zorluklarla edilen mücadele sonrasında zenginleşmeye ve rahata ermeye, gelecek iyi haberlerle eski neşeli günlere kavuşmaya, ev içindeki kişilerin rahatsızlıklarını gidermek için imkanlar bulmaya da tabir edilir. Temiz ve hak edilmiş bir rızka sahip olan rüya sahibinin ekonomik açıdan kimseye muhtaç kalmayacağını, çevresindeki insanların desteğiyle zor günleri en kısa zamanda atlatacağını da işaret eder.

Rüyada Arkadaşa Sarılıp Ağlamak

Tam tersine yorumlanır ve o kişinin yapacağı bir jeste, o kişiden alınacak bir hediyeye yorumlanır. Kişi tanımadığı bir arkadaşa sarılıp ağladığını görürse aniden ortaya çıkacak bir tanıdıktan alınacak iyi haberlere tabir edilir. Sıkıntıdan, kasvetten ve bunalımdan kurtularak psikolojik açıdan daha dengeli, rahatlamış bir hale gelmenin ifadesi olan rüya, sevilen kimselerin vereceği destekle kendini iyi hissetmek anlamına da gelir.

Rüyada Arkadaşa Sarılıp Öpmek

Hayali kurulan, çok istenen bir mertebeye ulaşmak, hayal edilen geleceğe sahip olmak, eşten ve aileden destek görmek, yalnız kalmadan bir ömür geçirmek demektir. Mutluluğa ve murada ermeye de yorumlanan rüya, kişinin isteklerinde realist bir tutum içinde olacağına, kimseyi incitmeden geçireceği hayatında her zaman dua alacağına da delalet eder.

Rüyada Arkadaşa Sarılmanın Psikolojik Yorumu

İletişim kurmakta zorluk çeken ve dertlerini, sıkıntılarını insanlarla paylaşmaktan çekinen kimseleri ifade eder. Kişi genellikle yakın çevresinden gelecek yardımlara açıktır ancak bunu dile getirmekten sıkıntı duyar. Yalnız kalmak ve sosyal ortamlardan kopmaktan duyulan korkuyu da tabir eder.

357
31
144
2
1
20
8
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡