Rüyada Diş Kopması / Rüyada Diş Çürümesi Tabiri

Rüyada diş kopması, dişlerin farklı akrabaları temsil etmesine bağlı olarak farklı anlamlara gelmektedir.

Rüyada Diş Kopması / Rüyada Diş Çürümesi Tabiri

Rüyayı gören kişinin, alt çenesindeki dişlerden biri kopmuşsa çok üzücü bir haber alınacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine işaret eder. Eğer üst çeneden herhangi bir diş koptuğu görülmüşse rüya sahibinin, sağlığında ortaya çıkacak bir problemden ötürü çok büyük bir üzüntü yaşanacağına ve çok sorunlu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada Diş Kopması ve Kanaması

Rüya sahibinin, uzun bir zamandan beri hasta olan ve neredeyse ölüm döşeğinde olan babasının kısa bir zaman sonra kendisine geleceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, bu durumun aile bireylerini çok sevindireceğine ve aile içinde adeta bir düğün havası yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada Diş Eti Kopması

İş hayatında çok başarılı olduğu dönemleri geride bırakan rüya sahibinin, çok büyük bir yeteneğe sahip olmasına rağmen kendisi hakkında çok kötü düşünceler ile başa çıkmaya çalışacağına ve çok iyi bir anlayışla hareket edip sonunda başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada Diş Kopması / Rüyada Diş Çürümesi Tabiri

Rüyada Çürük Dişin Kopması

Rüya sahibinin, çok büyük bir hastalık yaşayan akrabalarından birinin, sağlığına kavuşması için çok büyük bir çaba göstereceğine ancak verdiği emeğin ve ortaya koyduğu çabanın boşa yapıldığına ve bu kişinin vefat edeceğine alamet eder.

Rüyada Diş Kırılması

Rüyayı gören kişinin, aile hayatında çok sevdiği akrabalarından ya da en yakın arkadaşlarından birinin vefat edeceğine ve bu durumun rüya sahibini, çok üzeceğine işaret eder.

Rüyada Diş Sallanması

Rüyayı gören kişinin, ailesi içinde çok büyük sıkıntılar ile boğuşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına ve konuşulması gereken konular olduğuna delalet eder.

Rüyada Dişçiye Gitmek

Rüyada dişçiye gitmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ya da sosyal hayatında çok zor ve sıkıntılı durumlara düşmesine, çok huzursuz bir döneme girmesine, aile hayatında ve sosyal…

Rüyada dişçiye gitmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ya da sosyal hayatında çok zor ve sıkıntılı durumlara düşmesine, çok huzursuz bir döneme girmesine, aile hayatında ve sosyal hayatta büyük sorunlara yaşamasına neden olacak olaylar ile karşılaşmasına ve çok büyük bir dedikodu ya da aile bağlarını zedeleyecek bir yalan yüzünden çok büyük acılar çekeceğine ancak bu durumlara rağmen rüya sahibinin, istediği gibi yaşayarak istediği gibi hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada Diş Kopması / Rüyada Diş Çürümesi Tabiri

Rüyada Dişçiye Gittiğini Görmek

Rüyada dişçiye gitmek ile aynı anlama gelmektedir. İş hayatında ve aile hayatında çok büyük sorunlar ile boğuşan rüya sahibinin, çok büyük hatalar yapmak üzere iken kendisini tutup herhangi hata yapmadan bu sorunlardan kurtulacağına ve çok büyük sıkıntılar çekse ve büyük zararlara uğrasa bile bu durumları düzelteceğine ve çok rahat bir hayata adım atacağına işaret eder.

Rüyada Diş Çektirmek

Sosyal hayatı ve aile hayatında bu aralar çok zor ve sıkıntı dolu zamanlar yaşayan rüya sahibinin, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, bu haber ile çok büyük acılar yaşayacağına,  aile hayatından gelen destek sayesinde ayağa kalkacağına ve çok güzel bir hayatın başlayacağına tabir edilir.

Rüyada Dişçi Görmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok büyük sorunlar ve maddi sıkıntılar içinde olduğuna, bu durumun uzun sürmesi halinde çok kötü durumlara düşeceğine, büyük zararlara uğrayacağına, aldığı borçların katbekat artacağına ve acil bir şekilde bir çözüm bulması gerektiğine rivayet eder.

Rüyada Diş Görmek

Rüya sahibinin, uzun zamandan beri sağlığına dikkat etmediğine, beslenme konusunu göz ardı ettiğine ve bu yüzden yakın bir zamanda çok büyük bir hastalık yaşayacağı alamet eder.

Rüyada Diş Çürümesi

Rüyada diş çürümesi görmek, yaşadığınız huzursuzluklardan kurtulacağınız, daha mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğiniz anlamına gelmektedir.

Rüyada gördüğünüz çürük diş bazen atacağınız yanlış adımlar sonrası yaşayacağınız hayal kırıklıklarını da işaret etmektedir. Çürük dişlerle gülümsüyorsanız, endişe ve üzüntü verici bir haber alacağınıza, aynada dişlerinize bakıp çürümüş olduğunu fark etmeniz, mutlu olacağınız ve çok sevineceğiniz bir haber alacağınıza delalettir.

Rüyada Diş Kopması / Rüyada Diş Çürümesi Tabiri

Rüyada Dişe Dolgu Yaptırmak

Rüyada dişe dolgu yaptırmak, iç sıkıntısı yaratan sorunlardan uzaklaşılacağına ve kişinin sıkıntılı durumları çabuk atlatarak, içini rahatlatan gelişmeler yaşayacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada görülen diş dolgusu, iş hayatında yaşanacak başarılarında habercisidir. Kişinin çalıştığı işinde emin adımlarla ilerlediğini ve ayaklarını yere sağlam bastığını göstermektedir.

Rüyada Dişlerin Dökülmesi

Rüyada dişlerin dökülmesi, değeri yüksek bir hediye alacağınıza işarettir. Çalışan insanların rüyasında dişlerinin döküldüğünü görmesi, çalıştığı işinden bir şikayeti olmadığına, kazancından ve pozisyonundan memnun olduğuna delalettir. Rüyayı gören kişinin maddi durumu iyiyse başarıya ve mutluluğa, maddi zorluk çeken kişi için ise, hastalık ve kedere işaret etmektedir. Bazı rüya tabircilerine göre de, rüyada dişlerin dökülmesi gelecek olan güzel haber ve devlet kapısındaki çözülemeyen işlerin kolay çözülmesi anlamına da gelmektedir.

Rüyada Diş Sallanması

Rüyada diş sallanması, çalıştığınız işiniz nedeni ile resmi bir görev alarak görevlendirileceğinize ve bu nedenle yapacağınız kısa süreli bir seyahat olacağına delalettir. Sallanan dişlerin düştüğünü görmeniz, bir yakınınızın yardımınıza ihtiyaç duyacağına ve hiç ummadığınız bir yerden karşınıza çıkacak güzel fırsatların olacağına işaret etmektedir.

Rüyada Dişçi Görmek

Rüyada dişçi görmek, iş hayatında karşılaşacağınız sürprizlere ve başarılara yorumlanmaktadır. Dişçi olan kişiler için bu rüya çok para kazanmaya, yeni mal, mülk ve eşya sahibi olmaya delalet eder. Aynı zamanda çok yakın bir zamanda ele geçecek olan paraya da alamet etmektedir.

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡