Rüyada Hastalık Görmek / Rüyada Hastalanmak Tabiri

Rüyada hastalık görmek, bazen mutluluğa, sevince, rahata, keyfe, günahlardan dönmeye ve haksızlığa karşı gelmeye işaret ederken bazen de tam tersine tatsızlık, sıkıntı, sorun ve mutsuzluk anlamına gelir.

Rüyada Hastalık Görmek / Rüyada Hastalanmak Tabiri

Bazı rüya tabirleri bu rüyanın iyiye, hayırlı ve güzel olana delalet ettiğini söylerken bazıları da musibete ve şanssızlığa uğramaya, yokluğa düşmeye ve moral bozukluğu ile geçecek günlere yorumlarlar. Rüyada hastalık görmek, rüya sahibinin günahkâr olacağı bir işe bulaşması ile tabir edilir.

Rüyada Hasta Olduğunu Görmek

Rüyada hasta olduğunu gören kişinin keyfinin ve neşesinin kaçacağı bir takım olaylar yaşanacak demektir. Kişi, uykusuz ve huzursuz günler geçirecek bazı kişilerle görüş ayrılıklarına düşecek ve bu durum canını fena halde sıkacaktır diye yorumlanır.

Rüyada Hastalık Görmek / Rüyada Hastalanmak Tabiri

Rüyada Hasta Birini Görmek

Rüyada hasta birini görmek uğursuzluk anlamına gelir ve rüyayı gören kişinin üzülmesine neden olacak olayların yaşanacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine delalet eder. Aynı zamanda da kazancın yükseleceği ile tabir edilir.

Rüyada Hasta Olan Birinin İyileştiğini Görmek

Rüyada hasta olan birinin iyileştiğini görmek, ferahlık, esenlik ve huzur bulmaya delalet eder. Rüya sahibinin hayatının yoluna gireceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, sorunların üstesinden gelmeyi başaracağına tabir edilir.

Rüyada Yakınının Hasta Olduğunu Görmek

Rüyada bir yakının hasta olduğunu gören kişi sıkıntıya düşer, üzüntülü ve zor günler geçirir. Eve kapanıp kalacağı, neşesiz ve mutsuz bir dönemin geldiği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Düşmanını Hasta Görmek

Rüyasında düşmanca duydular beslediği ya da o kişinin kendisine düşmanca baktığı birinin hastalandığını gören kişi rahata erer. Kafasını kurcalayan, düşündüğünde ya da gördüğünde canının sıkılmasına ve huzurunun kaçmasına neden olan kişiden uzaklaşır ve bu tatsız durumdan da kurtulmuş olur.

Rüyada Hastalık Görmek / Rüyada Hastalanmak Tabiri

Rüyada Hastalanmak

Rüyada hastalanmak, musibet ve melanet olarak kabul edilir. Rüyayı gören kişinin hatalar ve yanlışlarla dolu geçecek bir süreç yaşayacağına ve istemeden de olsa günahkâr olacağına işaret eder.

Rüya sahibinin toplumda itibarının sarsılmasına ve yüzünün kızarmasına neden olacak bazı işlere gireceğine ve sonradan da rezil olduğunu düşünerek çok utanacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına yorulur.

Bu rüya bir diğer yandan da rüyayı gören kişinin, normalde ahiret hayatına değer veren, inanan ve onun için çabalayan bir kişiyken kendini dünya hayatına fazla kaptırmış ve inancını boşlamış kimse haline geleceğine rivayet edilir.

Rüyada Hastalandığını Görmek

Rüyasında hastalandığını gören kişinin iyi huylarını ve güzel düşüncelerini terk edeceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine bu yüzden de pek çok kişiyi kırıp geçeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin kendisinden beklenmeyecek davranışlarda bulunacağına ve böyle işlere gireceğine yorulur.

Rüyada Aniden Hastalanmak

Rüyayı gören kişinin gerçekten de hiç beklemediği anda yani ansızın sıkıntıya düşeceğine alamet eder. Küçük de olsa rüya sahibini günlük yaşamından alı koyacak bir sıkıntının baş göstereceğine ve rüyayı gören kişinin sadece kendini düşünmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada Hastalık Görmek / Rüyada Hastalanmak Tabiri

Rüyada Hasta Olmak

Rüyada hasta olmakla, hastalanmak aynı anlama gelir ve benzer şekilde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin herkesi hayrete düşürecek ve insanlar tarafından ayıplanmasına neden olacak bir takım yollara sapacağına, makbul olmayan işler yapacağına ve dinin buyruklarını çiğnemiş olacağına işaret eder.

Rüyada Hasta Görmek

Rüyada hasta görmek uğursuzluk, şanssızlık ve kısmetsizlik olarak kabul edilir. Rüyayı gören kişinin karşısına çıkacak engellere ve aksiliklere tabir edilir. Rüya sahibinin kendisini çok üzgün ve kötü hissetmesine neden olacak bir takım kötü olayların yaşanacağına ve tatsız durumların ortaya çıkacağına rivayet edilir.

35
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡