Rüyada kusmak |Rüyada kusan birini görmek

Rüyada kusan birini görmek, kişinin, sevdiği bir kişi tarafından başkalarının içinde küçük düşürüleceği anlamına gelmektedir. İşte, tüm detaylar...

Rüyada kusmak |Rüyada kusan birini görmek

Rüyada kusan birini görmek, rüyayı gören kişinin, sevdiği insanlardan birinin söyleyeceği kötü bir söz ya da yapacağı saçma bir hareket yüzünden, insanlar içinde çok zor duruma düşeceğine, bu yüzden çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına işaret eder.

RÜYADA KAN KUSAN BİRİNİ GÖRMEK

Rüyayı gören kişinin, uzun zamandan beri yapmakta olduğu iş sayesinde çok büyük mal sahibi olacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına ve kısa bir süre sonra da bir bebek sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada kusmak |Rüyada kusan birini görmek

RÜYADA KAN KUSAN BİRİNE YARDIM ETMEK

İş hayatında çok hatalı davranan ve karşısına çıkan fırsatları teker teker kaybeden rüya sahibinin, acemilik dönemini atlattıktan sonra işinde çok sağlam adımlar atacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalet eder.

Rüyada kusmak |Rüyada kusan birini görmek

RÜYADA BAŞKASININ KUSTUĞUNU GÖRMEK

İş hayatında ya da sosyal hayatta tanınan bir kişinin herkesten büyük bir titizlikle gizlediği bir sırrına ortak olunacağına, bu sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına işaret eder.

Rüyada kusmak |Rüyada kusan birini görmek

RÜYADA KUSMAK

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında karşısına çıkan zorlukları atlatacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine ve çok mutlu olacağına yorumlanır. Fakir kişilerin mutluluğa kavuşacağına ve zenginlerin iş hayatlarında karşılaşacakları kötü durumlardan ötürü zorluk çekeceklerine rivayet eder. Aynı zamanda, rüya sahibinin, güvendiği bir kişinin bazı gizli bilgileri ağzından kaçıracağına ve büyük sorun yaratacağına alamet eder.

11
2
11
0
1
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡