Rüyada Toprağa Çiçek Diktiğini Görmek tabiri

Bahçe toprağına çiçek dikmek yakında evlenip çoluk çocuğa karışmak, ailesini genişletmek, imkanların artması ve rahatça yaşamak anlamındadır.

Rüyada Toprağa Çiçek Diktiğini Görmek tabiri

Herhangi bir tarlaya çiçek diktiğini görmek ise, kişinin el attığı işlerde gösterdiği başarının parmakla gösterileceğini, her zaman sorumluluklarının bilincinde olacak şekilde hareket edeceğini, sevdiği insanlara karşı nazik ve anlayışlı olacağını tabir eder. Geçmişle barışılacağını,  olarak yenilenen rüya sahibinin hiçbir zorlukta yılmadan hareket edeceğini, kendisini de, sevdiklerini de her türlü olumsuz şarttan koruyacağını bildiren güzel bir rüyadır.

Rüyada Çiçek Yediğini Görmek

Çeşitli yorumlara sahip olan rüya, bekarlar için güzelliklerinin çok uzun yıllar süreceğini ve pek çok kişiyi etkileri altına alacağını bildirir. Erkekler için ufak tefek de olsa yalana başvuracaklarının alameti olan rüya, aynı zamanda birine yaranabilmek için olmadık işlere girişmek ve kendini küçük düşürmek gibi anlamlara da gelir. Yaşlılar için çocuklarından maddi yardım göreceklerini, el üstünde tutulacaklarını ve ömürlerinin son gününe kadar rahat edeceklerini tabir eder. Gül yediğini gören kişi tatlı sözler duyar ve gönlü okşanır. Karanfil yediğini gören kimse, küs olduğu biriyle yeniden görüşerek aradaki kırgınlığı sona erdirir.

Rüyada Çiçek Serpiştirmek

Evin içine çiçek serpiştirmek hanede meydana gelecek güzel gelişmelerin, ev ahalisinin geleceğini ilgilendiren büyük atılımların, evlatların kariyer yapabilecekleri ve iyi maaş alacakları işlere yerleşmelerinin müjdesini verir. Yatağına çiçek serpiştirdiğini gören kişiler evliliklerinde tutkulu, arzulu bir eşe sahip olurlar ve aralarındaki aşk da her zaman devam eder. Bekar kimseler için yatağa çiçek serpiştirmek ise duygusal anlamda çok ince eleyip sık dokumadan karar vereceklerine ve anlık duygularına kapıldıkları için gerçeği görmek konusunda sıkıntı çekeceklerine alamettir. Yollara çiçek serpiştirdiğini gören kimselerin iş hayatları son derece güzel olur, yöneticilik teklifi alırlar ve büyük şirketlerin, kurumların başına geçerek insanlara hükmederler.

Rüyada Çiçek Görmenin  Anlamı

Çiçek insanın iç dünyasında estetiği ve hoş kokuyu temsil eder. Dolayısıyla monoton hayattan sıyrılıp, tazelenmeye, yenilenmeye duyulan gereksinim anlamına gelir. Bu nedenledir ki iş yerinde pek çok kişinin masasının üzerinde bir saksı çiçeği bulunur. Çiçek monoton ve uzun olan çalışma hayatı için en etkili objedir. Aynı zamanda çiçek aşkı temsil eder. Hepimiz biliriz sevgiliye verilen kırmızı bir gül ya da kırmızı bir karanfil aslında yoğun ve güzel duyguların bir ifade şeklidir. Çiçek güzelliği ve saflığı nedeniyle güzel olan şeylere duyulan özlemi de ifade eder.

54
1
69
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡