Rüyada Yapay Çiçek Satın Almak

Rüya sahibinin mutluluğu yanlış yerde aradığına yorulur. Gerçeklere karşı gözlerini kapatan rüya sahibinin çok kolay etki altında kaldığını bildiren rüya, arkadaşlıkların ve dostlukların da kişinin beklentilerini karşılayacak kimselerden oluşmadığına, güvenilir insanlar bulmakta zorluk çekildiğine alamettir.

Rüyada Yapay Çiçek Satın Almak

Rüya sahibinin mutluluğu yanlış yerde aradığına yorulur. Gerçeklere karşı gözlerini kapatan rüya sahibinin çok kolay etki altında kaldığını bildiren rüya, arkadaşlıkların ve dostlukların da kişinin beklentilerini karşılayacak kimselerden oluşmadığına, güvenilir insanlar bulmakta zorluk çekildiğine alamettir. İkili ilişkilerde yalanların ortaya çıkacağı bu dönemde kişinin kendisini aldatılmış ve kandırılmış hissederek pek çok gönül kırıklığı yaşayacağına da tabir edilir. Evliliklerde huysuz bir eşe sahip olmak, başlangıçta iyi ilerleyen arkadaşlıkların daha sonra maddi çıkarlar doğrultusunda şekillenmesinden dolayı üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada Çiçek Hediye Etmek

Sevilen birine çiçek hediye etmek, gerçek hayatta da o kimseyi etkileyecek jestler yapmak anlamına gelir. Rüyayı gören kişi bekarsa, hoşlandığı veya ilgi duyduğu birine hediye alacak ve o kimseye olan duygularını açıklamak için girişimlerde bulunacak demektir. Evli bir erkeğin rüyasında tanımadığı bir kadına çiçek hediye etmesi, evliliğinde yaşanacak kıskançlık sorunlarına, kişinin evindeki huzuru bozacak şekilde hareket edeceğine ve sonrasında yaptığından pişmanlık duyarak hatasını telafi etme yoluna gideceğine tabir edilir. Evli birinin eşine çiçek verdiğini ya da hediye ettiğini görmesi ise ikinci bahar anlamına gelir, aşk tazelemek şeklinde de yorumlanır.

Rüyada Çiçek Siparişi Vermek

Kırmızı gül siparişi vermek aşka düşmek demektir ve bekar kişiler için gönüllerini çalacak biriyle tanışacaklarına, bu kimseyle evlilik adımları atacaklarına ve hayatlarının her aşamasında sevileceklerine yorumlanır. Tek bir kırmızı gül siparişi vermek, sevilen birinin kalbini almak, gönül kırgınlığı olan veya kişiye küsen birine jest yaparak aradaki buzları kırmak manasına gelir. Rüyada beyaz karanfil sipariş etmek düşmanla yapılacak anlaşmalara ve ateşkese, sarı karanfil siparişi vermek hastalanarak yatağa düşmek, siyah çiçek siparişi vermek ise acı haber almak, sevilen bir kimsenin vefatından sonra yas tutmak manasına gelir.

Rüyada Camdan Çiçek Yapmak

El becerisi ile kazanılacak paraya alamettir. Rüya sahibinin kendisine küçük bir işletme açacağını, eline geçen kazancın bereketinin daim olacağını ve az da olsa sahip olduğu her şeyde mutluluk duyacağını işaret eder. İslami açıdan güzel ahlak ve iyi huy sahibi olmak, vatanına hizmet eden biri olmak, yalandan uzak yaşamak demektir.

Rüyada Vazoya Çiçek Koymak

Camdan bir vazoya renkli çiçekler koymak ev içinde güzel günler geçirileceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine tabir edilir. Bekar bir genç kızın vazoya çiçek koyması ise aile terbiyesi almış, görgülü, eğitimli ve maddi durumu iyi biriyle tanışıp nişanlanacağına alamettir. Hasta biri için yakın zamanda sağlığındaki olumlu gelişmeler sayesinde yüzünün güleceğine ve daha iyi hissedeceğine yorumlanır.

Rüyada Çiçek Dükkanı Açmak

Kim görürse görsün her açıdan bereketli bir yaşama sahip olunacağını ve kişinin hayatı boyunca pek çok güzel haber alarak mutlu olacağını işaret eder. Ağız tadının bozulmayacağını, her türlü insani ilişkilerde müspet sonuçlar alınacağını, ticaretle uğraşılırsa başarı elde edileceğini ve kişinin maddi olarak kendine yetecek kadar ayaklarının üzerinde duracağını, kimseye el açmadan yaşayacağını delalet eder. Karşı cinsten altın yüzük ya da kolye gibi güzel bir hediye alarak sevinç yaşamak manasına da gelir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡