Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı iş tanımı, aylık ortalama maaşları, Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı görev tanımı nedir, Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı ne iş yapar, Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı mesleğine sahip olabilmek için hangi belgelerin gerektir tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı Tanımı

Saç kesimi, renklendirme, şekillendirme, bakım ve boyama teknikleriyle ilgili işlemleri, kendi başına ve belirli bir süre içerisinde, estetik yorum katarak, yapma bilgi ve becerisine sahip kişidir.

Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı Maaşı Ne Kadar? 2023 Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı Maaşları

Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı maaşı ortalama aylık 14490,5 _TL’dir. En düşük Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 20475 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İş kur Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı İş İlanları İçin Tıklayın

Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı Olmak İçin Hangi Bölümü Okumak / Hangi Okul Mezunu Olmak Gerekir?

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : Okur Yazar

kac-para.jpg

Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı Ne İş Yapar?

Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları  etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gerekliliklerine uygun olarak:

a)    Kişisel hazırlık ve hijyen yapmak,
b)    Salon hazırlığı ve hijyeni yapmak,
c)    Müşteriyi karşılamak ve uğurlamak,
d)    Saç ve cilt analizi yapmak,
e)    Saç ve saçlı deriye masaj ve bakım uygulamak,
f)    Saç yıkamak,
g)    Saç ayırmak,
h)    Fön çekmek,
i)    Maşa-vak rasta yapmak,
j)    Saça dalga vermek,
k)    Saç bakımı kozmetiklerini uygulamak, vb.  görev ve işlemleri yerine getirir.

Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı Meslek Ana Grubu :

Hizmet Ve Satış Elemanları

Meslek Alt Ana Grubu :

Kişisel Hizmetler Veren Elemanlar

Meslek Grubu :

Kuaförler, Güzellik Uzmanları Ve İlgili Çalışanlar

Meslek Birim Grubu :

Kuaförler

Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı Meslek Kodu Nedir?

Türk Meslekler sözlüğünde Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı mesleğinin meslek kodu 5141.08 olarak belirlenmiştir

YORUM KAT: Yukarıdaki Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı maaşlarına ek sizlerde Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri Uygulayıcısı mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN