Sağlık Memuru Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Sağlık Memuru maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Sağlık Memuru iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Sağlık Memuru Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Sağlık Memuru maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Sağlık Memuru pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Sağlık Memuru nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Sağlık Memuru olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Sağlık Memuru Maaşı Ne Kadar? 2023 Sağlık Memuru Maaşları

Sağlık Memuru maaşı ortalama aylık 23887,5 _TL’dir. En düşük Sağlık Memuru maaşı 18525 _TL, En yüksek ise 29250 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Sağlık Memuru iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Sağlık Memuru İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

2221.32

Meslek Adı :

Sağlık Memuru

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

Sağlık İle İlgili Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Hemşirelik Ve Ebelik İle İlgili Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Birim Grubu :

Hemşirelik İle İlgili Profesyonel Meslek Mensupları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Bireyleri hastalıklardan korunma yolları konusunda bilgilendiren beden veya ruh sağlığının bozulması halinde hekim tarafından verilen tedaviyi uygulayan, hasta bakımını planlayan, uygulayan ve denetleyen kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Sağlık Memuru; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Hastanın tedavisinde, doktorla işbirliği içinde tedavisini uygulamak,

b) Enjeksiyon ve pansuman yapmak,

c) Tansiyon ölçmek,

d) Fizik tedavisi uygulamasında uzmanlara yardımcı olmak,

e) Kültür hazırlamak,

f) Kan grubunu belirlemek,

g) Gebelik testi yapmak,

h) Sünnet yapmak,

i) Boğulma, yaralanma vb. durumlarda ilk yardım hizmeti vermek,

j) Aşı faaliyetlerini yürütmek,

k) İşletmede çalışıyorsa işçilerin günlük ve periyodik sağlık kontrollerini takip etmek,

l) İşletmeye gelen sağlıkla ilgili yazıları ilgili yerlere vermek ve incelendikten sonra dosyalanması işlemlerini yerine getirmek,

m) Sağlıkla ilgili sorunları tespit etmek ve üstlerine iletmek,

n) Malzeme ve ilaç mevcudunu takip emek ve alınması gereken malzeme ve ilaçlar hakkında ilgili birimlerle görüşmek,vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

YORUM KAT: Yukarıdaki Sağlık Memuru maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

400
212
417
252
24
37
112
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN