Samsunspor 1-1 Altınordu | MAÇ SONUCU

Zirve ile arasındaki farkı 1'e indirmek isteyen Samsunspor, Altınordu'yu geçemedi. 2 kez direğe takılan Karadeniz ekibi, 57'de Ahmet İlhan'ın golüyle geriye düştü, 64'te Burak Çalık yanıtı verdi. Maç 1-1 bitti, Samsun 3. sıraya yükseldi.

Samsunspor 1-1 Altınordu | MAÇ SONUCU

TFF 1. Lig'in 9. haftasında Yılport Samsunspor evinde Altınorduyu konuk etti. Bu sezon tek mağlubiyeti bulunan mücadeleye iyi başlayamadı ve 57. dakikada İzmir ekibi Ahmet İlhan Özek ile golü buldu.

Hızlı toparlanan Kırmızı-Beyazlı ekip, 64. dakikadan Burak Çalık ile golü buldu, kalan dakikalarda da pozisyonlar bulsa da değerlendiremedi.  

Bu sonucun ardından Samsunsporpuanını 15'e, Altınorduise 13'e yükseltti.  

SAMSUNSPOR- ALTINORDU MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

TFF 1. Lig'de 9. hafta maçında Samsunspor- Altınordukarşı karşıya gelecek. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak zorlu mücadele, 8 Kasım Pazar günü saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı, Burak Şeker yönetecek. Burak Şeker'in yardımcılıklarını ise Anıl Usta ve Nurettin Dinçer Demir üstlenecek. 

HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Bu sezon tüm TFF 1. Lig maçlarını şifresiz ve naklen yayınlama hakkını alan TRT, futbolseverleri mutlu etmişti. 9. haftada oynanacak olan Samsunspor- Altınordumaçı da 8 Kasım Pazar saat 16.00'da TRT Spor'dan şifresiz ve naklen yayınlanacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡