Sancaktepe Şeyma Döğücü, başkanlığında gelişime devam ediyor

Sancaktepe Belediyesi Şeyma Döğücü, başkanlığında çok önemli projelere imza atmaya devam ediyor. “Her Mahalleye Bir Kreş” projesi kapsamında kısa süre önce Eyüp Sultan Mahallesi’nde yapımına başlanan 'Çocuk Gelişim Merkezi' düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Sancaktepe Şeyma Döğücü, başkanlığında gelişime devam ediyor

Anadolu yakasının sonradan yeni ilçe olmasına rağmen yapılan çalışmalarla hızla gelişen ilçelerin öncülerinden biri olmaya devam ediyor. 4 ile 6 yaş grubu arasındaki çocuklara eğitim verecek Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi Çocuk Gelişim Merkezi, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Minik öğrenciler haftanın 5 günü uzman eğitmenler ve pedagoglar eşliğinde robotik kodlama, okuma yazma, müzik ve benzeri alanlarda eğitim görecek.

4 İLE 6 YAŞ GRUBU ARASINDAKİ ÇOCUKLARA EĞİTİM VERECEK

Sancaktepe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Eyüp Sultan Mahallesi Çocuk Gelişim Merkezi’nin açılışı 7 Kasım Pazartesi günü, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün yanı sıra Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar ,İlçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

stb.jpg

75 ÖĞRENCİLİK KAPASİTESİYLE 5 SINIFTAN OLUŞUYOR

75 öğrencilik kapasitesiyle 5 sınıftan oluşan Çocuk Gelişim Merkezi'nde okuma yazma hazırlık çalışmalarından müzik etkinliğine, robotik kodlama derslerinden mutfak eğitimlerine kadar birçok alanda eğitim verilecek. Çocukların yaş grubuna uygun hazırlanmış derslik ve oyun alanlarında öğrencilere uzman eğitmenler ve pedagoglar eşlik edecek.

eyma-dovucu.jpg

KREŞİMİZLERİMİZİ SANCAKTEPE'YE KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ

Açılışta konuşan Sancaktepe Belediyesi Başkanı Şeyma Döğücü "her mahallemize görev süremiz boyunca kreşimizlerimizi Sancaktepe'ye kazandırmış olacağız" dedi.

Çocuklarla sohbet eden ve oyunlar oynayan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, "Geleceğimizi çocuklarımıza emanet edeceğimizi biliyoruz. Çocuklarımızın eğitimi bizim için çok önemli. Onların doğru şekilde yetişerek, kendi değerlerini kaybetmeden son teknoloji ile dünyayı anlatacakları çok şey var. Bizler de bugün 4. kreşimizi açtık.Geçtiğimiz hafta Kemal Türkler mahallesi’nde de kreşimi açtık, önümüzdeki haftalarda da kreş açılışlarımız devam edecek. Bu eğitim öğretim yılında toplam 9 tane kreşimizi Sancaktepe'ye kazandırmış olacağız. Çocuklarımızın buralarda huzur ve güven içerisinde eğitim aldığını gördükçe bizler de mutlu oluyoruz. Sancaktepe'ye daha fazla eser kazandırmak için de gece gündüz çalışıyoruz" diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından Eyüp Sultan Mahallesi Çocuk Gelişim Merkezi açılış kurdelesi ilçe çocuklarla birlikte kesildi.Açılışın ardından Başkan Döğücü ve Kaymakam Ahmet Karakaya sınıfları gezerek çocuklarla bir araya geldi.
Sancaktepe Belediyesi tarafından “Her Mahalleye Bir Kreş” projesi kapsamında kısa süre önce Eyüp Sultan Mahallesi’nde yapımına başlanan 'Çocuk Gelişim Merkezi' düzenlenen törenle hizmete açıldı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN