Sarı-Kırmızılı takımda 3 futbolcu daha gidiyor

Ara transfer döneminde Serdar Aziz, Rodrigues ve Ozan’ı gönderen, Eren’i ise kadro dışı bırakan Galatasaray'ın, Temmuz’da 6 isimle daha yollarını ayırması bekleniyor. Peki Galatasaray hangi isimlerle yollarını ayıracak?

Sarı-Kırmızılı takımda 3 futbolcu daha gidiyor

Fatih Terim, Kasım ayında yaptığı açıklamada taraftarlara mesaj vermiş ve 'Büyük bir değişim yaşanacak' demişti. Nitekim, Terim'in raporu doğrultusunda Ocak ayı transfer döneminde Serdar Aziz, Garry Rodrigues ve Ozan Kabak ile yollar ayrıldı. Ayrıca Eren Derdiyok da kadro dışı bırakıldı. Galatasaray, sezon sonunda takımın yaş ortalamasını düşürerek yüksek maaş alan ve piyasası olan futbolcularla yollarını ayıracak. İşte ayrılma ihtimali yüksek olan isimler...

MUĞDAT ÇELİK

Sarı-Kırmızılı takımda 3 futbolcu daha gidiyor

Muğdat Çelik'in sözleşmesi bitiyor, opsiyon hakkı kullanılmayacak.

RYAN DONK

Sarı-Kırmızılı takımda 3 futbolcu daha gidiyor

Ryan Donk 32 yaşındaki orta sahanın sözleşmesi bitiyor, opsiyon hakkı kullanılmayacak.

SELÇUK İNAN

Sarı-Kırmızılı takımda 3 futbolcu daha gidiyor

Selçuk İnan; 33 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi bitiyor, sezon sonunda futbolu bırakabilir.

BELHANDA

Sarı-Kırmızılı takımda 3 futbolcu daha gidiyor

Yıllık 3 milyon 350 bin euro maaş alan tecrübeli futbolcunun performansı da tartışma konusu. Sezon sonunda iyi bir teklife gönderilebilir.

MUSLERA

Sarı-Kırmızılı takımda 3 futbolcu daha gidiyor

Bu sezon gösterdiği performansla eleştiriler alan deneyimli file bekçiye teklif gelmesi halinde değerlendirilecek. Uruguaylı kaleci yıllık 3,5 milyon euro kazanıyor.

FEGHOULİ

Sarı-Kırmızılı takımda 3 futbolcu daha gidiyor

Yıllık 3 milyon 850 bin euro maaşıyla Galatasaray'da en fazla kazanan futbolcu konumunda. Muslera ve Belhanda gibi gelen teklifler değerlendirecek.

MUĞDAT ÇELİK KİMDİR,ASLEN NERELİ VE HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Sarı-Kırmızılı takımda 3 futbolcu daha gidiyor

Muğdat Çelik, 3 Ocak 1990'da Mersin'de dünyaya geldi. Muğdat futbola Mersin'in Kuvayi Milliyespor'un altyapısında başladı. 2005 yılında Gençlerbirliği altyapısına geçti ve 2008 yılında Ankara ekibinde profesyonelliğe adım attı.
Gençlerbirliği'nde istediği şansı bir türlü bulamayan Muğdat Çelik, sırasıyla Kastamonuspor, Çankırıspor, BUGSAŞSpor ve Batman Petrolspor takımlarına kiralandı. Ocak 2011'de ise Gençlerbirliği Muğdat'ın sözleşmesini feshetti. Bu gelişme üzerine Muğdat Çelik, Nazilli Belediyespor'a transfer oldu. Burada kariyeri yükselişe geçen Muğdat, 24 golle 2012-13 sezonunda 2. Lig'de gol kralı oldu.

Performansıyla üst liglere göz kırpan Muğdat, bir sonraki sezonun devre arasında Balıkesirspor'da forma giymeye başladı ve sezon sonunda Balıkesir ekibi ile Süper Lig'e yükseldi.
2015-16 sezonu devre arasında Muğdat Çelik'in yeni adresi Akhisarspor oldu. Transfer olduğu günden bu yana Akigolarla 76 maça çıkan Muğdat, 10 gol, 14 asistle takımına katkı sağladı.
Bu sezon etkileyici bir performans ortaya koyan 25'i Süper Lig, 10'u Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 35 maçta görev aldı. Ligde 4 gol, 4 asist, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 3 gol, 5 asist olmak üzere toplamda 7 gol, 9 asistle takımına katkı sağladı.

RYAN DONK KİMDİR,ASLEN NERELİ VE HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Sarı-Kırmızılı takımda 3 futbolcu daha gidiyor

2016 yılının Ocak ayından itibaren Galatasaray’da oynamaya başlamıştır.

Ryan Donk, 30 Ocak 1986 tarihinde Amsterdam, Hollanda‘da doğmuştur. Tam adı Ryan Henk Donk’dır.

Ryan Donk, 1 Temmuz 2009 tarihinde Belçika‘nın en köklü ekiplerinden Club Brugge’a 2,4 milyon euro karşılığı transfer oldu. 1 Temmuz 2013 tarihinde Club Brugge’den Kasımpaşa’ya 3,5 milyon euro karşılığı transfer oldu.

5 Ocak 2016 tarihinde Kasımpaşa takımından Galatasaray‘a 3,5 milyon euro karşılığı transfer oldu.

Altyapı Kariyeri :
1992-1999 – SC Neerlandia

Profesyonel Futbol Kariyeri :
2005–2006 – RKC Waalwijk
2006–2008 – AZ Alkmaar
2008–2009 – West Bromwich (kiralık)
2009-2013 – Club Brugge
2013- 2016 – Kasımpaşa
2016 ——- – Galatasaray

Milli Takım Kariyeri :
2006 – 2008 – Hollanda U-20

SELÇUK İNAN KİMDİR,ASLEN NERELİ VE HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Sarı-Kırmızılı takımda 3 futbolcu daha gidiyor

Selçuk İnan, 1985 yılında İskenderun'un Karaağaç Mahallesi'nde bakkal bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. 9 yaşına kadar babasının yanında çıraklık yapan İnan'ın babası Münir İnan'ın ise tek ideali ise o dönemler Bir market açıp, oğlunu başına geçirmekti.
Karaağaç Belediyespor
Bakkal'da çıraklık yaptığı süreden sonra sokaklarda futbol oynamaya devam eden Selçuk, henüz 10 yaşında Karaağaç Belediyespor'un seçmelerinde katıldı ve kısa sürede futbola doğduğu şehrin kulübü olan Karaağaç Belediyespor'da amatör olarak başladı.

Selçuk 14 yaşına kadar bu takımda devam etse de 14 yaşındayken Mehmet Kurt isimli antrenörünün tavsiyesiyle Çanakkale Dardanelspor denenmelerine götürüldü. Babası kabul etse de annesi kabul etmedi ancak Selçuk Çanakkale takımına yine de gitti. Burada seçmelere giren Selçuk, kısa bir süre sonra beğenildi ve takım ile sözleşme imzaladı.
Çanakkale Dardanelspor
Seçmelerde beğenilerek üç yıllığına takımıyla anlaştı. Bekar futbolcuların evde kalması yasak olduğu için kulübün tesislerinde kaldı ve liseyi de Çanakkale'de bitirdi. Bu süreçte ailesini ve arkadaşlarını özleyip Karaağağaç takımına dönmek istese de takım arkadaşları ve hocası kendini engellemiş ve takımda kalmıştır. 2,5 sezon PAF takımda oynadıktan sonra takımın başına Metin Tekin'in geçmesiyle A takıma yükseldi.

2005-06 sezonunda bir çok Süper Lig kulübünden teklif alsa da Dardanelspor'da kaldı. Selçuk dört yıl oynadığı takımda 76 lig maçına çıkıp 6 gol attı. 2005-06 sezonunun devre arasında ise Ersun Yanal yönetimindeki Manisaspor'a transfer olarak, yeni takımıyla 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Manisaspor

Devre arasında Galatasaray'dan da teklif alan Selçuk, daha az forma şansı bulabileceği için bu takımı tercih etmedi. Kadrosunda Arda Turan, Burak Yılmaz, Caner Erkin, Sezer Öztürk, Sinan Kaloğlu, Hakan Balta, Ufuk Ceylan ve Ersan Gülüm gibi isimleri bulunduran Manisaspor ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Selçuk İnan sezon boyunca 13 maça çıkıp 3 gol attı. Sezon sonuna kadar çoğu maçta görev aldı.
2007-08 sezonunda adeta takımının kaptanı olan Selçuk, gösterdiği performansla büyük kulüplerin transfer listesine girdi. Giray Bulak yöetimindeki takımda Uğur İnceman ve Filip Holosko gibi isimlerle takımın değişilmezi olsa ve sezon boyunca 30 maça çıkıp 5 gol atmasına rağmen takımının küme düşmesini engelleyemedi. Sezon sonu ise zor durumda olan takımından ayrılacağı açıklandı.

Sarı-Kırmızılı takımda 3 futbolcu daha gidiyor


Selçuk İnan, Manisaspor'un kümeye düşmesinin ardından 31 Mayıs 2008 tarihinde 2.000.000 € bonservis bedeli ile eski teknik direktörü Ersun Yanal'ın başında olduğu Trabzonspor'la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

2010-11 sezonu başında yazılı basında sıkça Galatasaray'ın Selçuk'la ilgilendiği yönünde haberler çıktı. Ancak Selçuk ve Trabzonspor yönetimi bu haberleri yalanladı. Süper Kupa'yı da 3-0'lık skor ile Trabzonspor kazandı. Bu maçtan günler sonra UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool FC ile eşleşen Trabzonspor'da her iki karşılaşmada da boy gösteren Selçuk, takımının elenmesine engel olamadı.
Galatasaray
2011-12 sezonundan itibaren geçerli olmak kaydıyla Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.Galatasaray taraftarları tarafından da çok sevilen Selçuk ilk sezonunda ise kendi kariyer rekorunu kırmıştır ve Galatasaray'ın başarısında Felipe Melo ile birlikte büyük pay sahibi olmuştur.

2014-15 sezonu başında ise Selçuk İnan, Galatasaray ile 2019 yılına kadar sözleşme imzalamıştır. Bir önceki sezon 2M Euro garanti ücret alan Selçuk, 2014-15 sezonuyla birlikte sırasıyla; 2.75, 2.8, 2.85, 2.9 ve 2.95 M euro garanti ücret alacaktır. Ayrıca maç başı ücret olarak 25.000 Euro alacağı açıklanmıştır.

Duran toplarıda çok etkili kullanan Selçuk, duran toplardan hem asistler yapmış, hem de kendi adına goller atmıştır. Bugün de Galatasaray'ın vazgeçilmez futbolcularından biri olarak karşımıza çıkmaktadır.
Milli takım kariyeri
Milli takıma ilk kez Şubat 2007'de Gürcistan ile oynanan maçta çağrılmasına rağmen sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Selçuk, milli takımının formasını ilk kez 13 Ekim 2007'de Moldova ile oynanılan hazırlık maçında giydi.

2012 Avrupa Kupası ön elemelerinde takımın vazgeçilmezlerinden olmuş ve çok fazla asist yaparak takımına katkıda bulunmuştur. Türkiye 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı ile 2004 yılında düzenlenen UEFA 19 Yaş Altı Şampiyonası'na katıldı ve final oynadı.

2011'de Guus Hiddink tarafından milli takıma çağırılan Selçuk neredeyse tüm maçlarda ilk 11 başladı ve birçok asist yaptı. Selçuk Ay-Yıldızlı formayla ilk golünü Gürcistan'a 24 Mayıs 2012 tarihinde Penaltı'dan attı.

Selçuk İnan 16 Haziran 2015'te Cemre Kardeş ile evlenmiştir.

BELHANDA KİMDİR, ASLEN NERELİ VE HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Sarı-Kırmızılı takımda 3 futbolcu daha gidiyor

25 Şubat 1990 Avignon Fransa doğumlu Faslı millî futbolcudur.

Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giymektedir.

Belhanda profesyonel futbol hayatına 1997-1998 yılında RC Aramonais'te başladı.RC Aramonais'te bir yıl oynadıktan sonra MJC Avignon kulübüne geçen genç yıldız 1998-2003 yılları arasında burada top koşturdu.

Belhanda 2003 yılında Montpellier'in altyapısına transfer oldu.2009'da altyapısından yetiştiği Montpellier'in A takımına yükseldi.Montpellier forması ile 3.5 sezonda 114 maça çıktı, 22 gol atıp 18 asist yaptı.

 

Faslı yıldız, bu sezon çıktığı 17'si lig, 1'i kupa, 6'sı Şampiyonlar Ligi maçı olmak üzere toplam 24 karşılaşmada takımının formasını giydi ve 8 gol 4 asistlik performans gösterdi.

2011-12'de Montpellier'in yaşadığı şampiyonlukta, Arsenal'e transfer olan Olivier Giroud'la birlikte en büyük pay sahibiydi.11 Nisan 2012 tarihinde Marsilya karşısında attığı rövaşata-vole karışımı gol ligde yılın golü seçildi.

Top sürme yeteneği, hareketliyken atabildiği derinlemesine pasları ve agresif oyun tarzıyla Barcelona'nın dünyaca ünlü orta sahası Andreas İniesta'ya benzetilen Belhanda, orta sahanın ortasında takımını bir maestro gibi yönetebiliyor.

Topla hareketliyken ayağından çıkarabildiği paslarla müthiş bir dripling yeteneğine sahip olan 23 yaşındaki futbolcu, Fransa'nın Cezayir asıllı efsane oyuncusu Zinedine Zidane tarafından 'Veliaht' ilan edilmişti.

Montpellier Başkanı Louis Nicollin'in Belhanda tarifi şöyle: "Belhanda'nın her bir ayağında iki Nasri, üç Ben Arfa var"

Belhanda, U-21 ve U-18 Milli Takımı seviyelerinde Fransa adına forma giyse de, 2010 yılında tercihini Fas Milli Takımı'ndan yana kullandı.

Fas formasını 36 kez giydi ve üç gol attı. Ayrıca millî takım formasıyla 2012 Afrika Uluslar Kupası'nda da mücadele etti.

2017-2018 sezonu için Galatasaray Kulübü, Faslı futbolcu Younes Belhanda ile anlaşmıştı.

MUSLERA KİMDİR, ASLEN NERELİ VE HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Sarı-Kırmızılı takımda 3 futbolcu daha gidiyor

 Fernando Muslera, 16 Haziran 1986 tarihinde Arjantin, Buenos Aires’de doğmuştur. Tam adı Nestor Fernando Muslera Micol’dur. Uruguay’lıdır. Uruguay milli takımının da kaleciliğini yapmaktadır.

2004 yılına kadar Urugus takımının altyapısında kaleci olarak yetişti. 2004 yılında A takımında oynamaya başladı. 2006 yılında kiralık olarak Uruguay’ın Nacional takımına gitti. 2007 yılında ise birçok Avrupa kulüplerinin dikkatini çekince İtalya'nın Lazio takımıyla 3 milyon Euro karşılığı anlaştı.

Fernando Muslera, IFFHS tarafından 2010 yılının dünyada en iyi 7. kalecisi olarak gösterildi.

2011-12 sezonu öncesi 6.750.000 Euro bonservis bedeli ile Galatasaray'a transfer oldu.

 

Sarı-Kırmızılı takımda 3 futbolcu daha gidiyor
Muslera Galatasaray forması ile ilk maçına Olympiakos karşısında çıkmış, fakat 1. dakikada gelen gole engel olamayınca takımı, hazırlık maçından 1-0 mağlup ayrılmıştır.

Muslera, Galatasaray'daki ilk penaltı kurtarışını ise Süper Lig'in 2011-12 sezonunun 10. haftasında oynanan Mersin İdman Yurdu maçının 45. dakikasında yapmış ve takımının puan almasını sağlamıştır.

Kariyerindeki ilk ve tek golünü 8 Nin normal sezonun son maçı olan Manisaspor - Galatasaray maçının 82. dakikasında penaltıdan atmıştır.

Ayrıca Muslera aynı maçta Faryd Mondragon ve Claudio Taffarel 'in elinde bulunan normal ligde 15 maç gol yememe rekorunu 19 maça çıkararak rekorun tek sahibi olmuştur.

Fernando Muslera, Uruguaylı fotomodel Patricia Callero ile nişanlıdır. 30 Aralık 2016 tarihinde Patricia Callero ile Uruguay'ın başkenti Montevideo'da evlendi.

Profesyonel Futbol Kariyeri :
2004-2007 - Montevideo Wanderers
2006-2007 - Nacional (kiralık)
2007-2011 - Lazio
2011- - Galatasaray

FEGHOULİ KİMDİR? ASLEN NERELİ VE HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Sarı-Kırmızılı takımda 3 futbolcu daha gidiyor

Futbol oynamaya senesinde Red Star Paris altyapısında 1998 başlayan Feghouli, 2003 senesinde PSG, 2004'te ise Grenoble'ye geçti. İlk profesyonel sözleşmesini 2007 senesinde aynı takımla  imzaladı.

2007-10 yılları arasında forma giydiği Grenoble'de toplam 60 maça çıkan Feghouli, 3 gol buldu.

2010'da 6 sene boyunca armasını taşıyacağı Valencia CF'ye transfer oldu. Bir sezon kiralık olarak UD Almería'ya gönderildiyse de, geri döndükten sonra tam 146 maçta forma şansı buldu ve 20 kez rakip ağları havalandırmayı başardı.

2016 senesinde West Ham United'a transfer olan Cezayirli futbolcu, bir sezon formasını giydiği takımdan ayrıldı ve 2017 senesinde Süper Lig ekibi Galatasaray'a transfer oldu.

Halen Galatasaray forması giyen Feghouli, 2008-10 yılları arasında Fransa U-21'de oynasa da, 2012 senesinde Cezayir Milli Takımı'nı tercih etti.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
29 Mart 2024 Cuma günü tüm burç yorumları nelerdir? O burç sahipleri aman dikkat!
29 Mart 2024 Cuma günü tüm burç yorumları nelerdir? O burç sahipleri aman dikkat!
Eski HDP milletvekili Altan Tan'dan bomba açıklamalar! DEM Parti içindeki PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek
Eski HDP milletvekili Altan Tan'dan bomba açıklamalar! DEM Parti içindeki PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek
“Ben Hz. Meryem” videosu sosyal medyada infial yaratmıştı: Videonun muhatabı açıklama yaptı!
“Ben Hz. Meryem” videosu sosyal medyada infial yaratmıştı: Videonun muhatabı açıklama yaptı!
Seçim sonrası doğalgaz ve elektrik fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı…
Seçim sonrası doğalgaz ve elektrik fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı…
Çok Okunanlar
29 Mart 2024 Cuma günü tüm burç yorumları nelerdir? O burç sahipleri aman dikkat!
29 Mart 2024 Cuma günü tüm burç yorumları nelerdir? O burç sahipleri aman dikkat!
Eski HDP milletvekili Altan Tan'dan bomba açıklamalar! DEM Parti içindeki PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek
Eski HDP milletvekili Altan Tan'dan bomba açıklamalar! DEM Parti içindeki PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek
28 Mart 2024 Perşembe günlük Burç Yorumları |Bugün burç yorumları nasıl?.
28 Mart 2024 Perşembe günlük Burç Yorumları |Bugün burç yorumları nasıl?.
PENDEF'in memleketleri buluşturan geleneksel iftar programına yoğun katılım
PENDEF'in memleketleri buluşturan geleneksel iftar programına yoğun katılım
Yorumlananlar
Bedavadan biraz daha pahalı uçak bileti! Ajet uçak bileti kampanyası
Bedavadan biraz daha pahalı uçak bileti! Ajet uçak bileti kampanyası
Cumhurbaşkanı meydanlardan seslendi: “Emeklilerin yanındayım”
Cumhurbaşkanı meydanlardan seslendi: “Emeklilerin yanındayım”
Emekli 25 martta bayram yapacak! O banka promosyonu iki katına çıkardı
Emekli 25 martta bayram yapacak! O banka promosyonu iki katına çıkardı
Sağlıkta yeni dönem başlıyor! Fahrettin Koca açıkladı
Sağlıkta yeni dönem başlıyor! Fahrettin Koca açıkladı