Seda Başbuğ kimdir? Kaç yaşında? Eşi kim? Şimdi ne yapıyor?

Acun Ilıcalı'nın ilk eşi olan Seda Başbuğ son zamanlarda merak edilen isimler arasında yer alıyor. Başbuğ, aynı zamanda Acun Ilıcalı'nın en büyük kızı Banu Ilıcalı'nın da annesidir.

Seda Başbuğ kimdir? Kaç yaşında? Eşi kim? Şimdi ne yapıyor?

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı’nın en büyük kızı olan Banu Ilıcalı’nın ilk bebeğini dünyaya getirmesinin ardından annesi Seda Başbuğ merak edilenler arasına girdi. Seda Başbuğ, Acun Ilıcalı'nın ilk eşiydi. Son günlerde kızı Banu Ilıcalı'nın doğum haberleriyle yeniden merak edilenler arasına girdi.  

Banu Ilıcalı geçtiğimiz günlerde Begüm adını verdiği bir kız bebek dünyaya getirmişti. Bu doğumla birlikte dört kızı bulunan Ilıcalı ilk kez dedelik heyecanı yaşamıştı

Seda Başbuğ kimdir?Kaç yaşında?Eşi kim?Şimdi ne yapıyor? 

SEDA BAŞBUĞ KİMDİR? 

Seda Başbuğ, Acun Ilıcalı’nın 1988 yılında evlendiği ilk eşi.Çift, 1993 yılında boşandı. Seda Başbuğ, 22 Haziran 2019 tarihinde Orhun Yazıcı ile evlendi. Banu Ilıcalı ve annesi Seda Başbuğ Acun Ilıcalı’nın kanalı Tv8’de çalıştı. Seda Başbuğ'un son dönemde kurucusu olduğu anaokulunu işlettiği biliniyor. Başbuğ'un nereli ve kaç yaşında olduğu ise bilinmiyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡