Sedef Hacısalihoğlu kimdir, nerelidir kaç yaşındadır? Galasataray'dan neden kovuldu?

Gatasaray'ın başıı yakan Mali İşler Direktörü Sedef Hacısalihoğlu herkesin merakla araştırdığı isim oldu. Hesap hatası yaparak transferde forvet yolunu tıkayan Hacısalihoğlu GS'den kovuldu. Peki Sedef Hacısalihoğlu kimdir, nerelidir kaç yaşındadır? Galasa

Sedef Hacısalihoğlu kimdir, nerelidir kaç yaşındadır? Galasataray'dan neden kovuldu?

Galatasaray, Mali İşler ve Kurumsal Hizmetler Direktörü (CFO) Sedef Hacısalihoğlu'nu görevden aldı. Galatasaray'ın transfer sezonunda forvet transfer edememesinin sebebi olarak gösterilen Sedef Hacısalihoğlu sarı kırmızılıları soktuğu durumun ardından kovuldu. Her ne kadar kulüp kovuldu iddialarını yalanlasa da 10 Eylül tarihi ile görevine son verildiğini duyurmuştur. Peki Sedef Hacısalihoğlu kimdir, nerelidir kaç yaşındadır? Galasataray'dan neden kovuldu?

HESAP HATASI GALATASARAY'I BİTİRDİ

Galatasaray, Mali İşler ve Kurumsal Hizmetler Direktörü (CFO) Sedef Hacısalihoğlu ile yollarını ayırdı. Galatasaray'ın forvet transfer edememesinin nedeni olarak Hacısalihoğlu gösterilmiş ancak sarı kırmızılı ekip daha sonra bu iddiaları yalanlamıştı.

Sedef Hacısalihoğlu, yaptığı hesap hatası nedeniyle Galatasaray'ın forvet transferini gerçekleştiremediği suçlamasıyla karşı karşıya kalmıştı. Galatasaray Kulübü ise bu haberi yalanlamıştı.

Hacısalihoğlu, 2014 yılında Ünal Aysal döneminde görevinden ayrılmış, 6 ay sonra tekrar görevine dönmüştü.

selooo.jpgSedef Hacısalihoğlu kimdir, nerelidir kaç yaşındadır? Galasataray'dan neden kovuldu?

SEDEF HACISALİHOĞLU NEDEN KOVULDU?

  • Aysal döneminde 216 bin TL tazminat verilerek kovuldu. Sadece 6 ay sonra Duygun Yarsuvat’ın başkanlığında, Ali Dürüst’ün seçim şartı olarak 18 bin TL maaşla göreve geri alındı.
  • Fatih İşbecer, Hacısalihoğlu’nun kendisine rakip olarak gördüğü mali işler uzmanlarını ‘Bizans oyunları’ ve entrikalarla kovdurduğunu iddia ederek istifasını verdi.
  • Tarık ve Yasin’in geçen sezonki kontrat ödemelerinin, bir süre boyunca sabit kur yerine güncel kurdan yapıldığı ve bu nedenle kulüp kasasından 4 milyon TL fazla para çıktığı belirlendi.
  • Ndiaye, Emre, Onyekuru ve Nagatomo’nun Şampiyonlar Ligi başarı bonuslarını unuttuğu için, 1.8 milyon Euro olarak belirlediği transfer bütçesinin aslında 417 bin Euro olduğu ortaya çıktı.

Sedef Hacısalihoğlu kimdir, nerelidir kaç yaşındadır? Galasataray'dan neden kovuldu?

SEDEF HACISALİHOĞLU KİMDİR? ASLEN NERELİDİR VE KAÇ YAŞINDADIR?

Mali İşler ve Kurumsal Hizmetler Direktörü, Trabzon'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi İİktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü'nden mezun olan Hacısalihoğlu,Arthur Andersen Denetim Bölümü'nde, Arthur Andersen ve Ernst & Young denetim şirketlerinin birleşmesiyle Ernst & Young şirketinde Denetim Müdürü ve Kıdemli Denetim Müdürü olarak görev yaptı. 2001 yılından beri Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) sertifikasına sahip olan Sedef Hacısalihoğlu, İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odası üyesi ve Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Lisansı vardır. 2018 yılı Şubat ayından bu yana Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'de Mali İşler ve Kurumsal Hizmetler Direktörü olarak görev yaptı.

Sedef Hacısalihoğlu 2018 yılında transfer hesaplamalarında hata yaptığı gerekçesi ile Galatasaray'ın forvetsiz kalmasına sebep olduğu için kovulmuştu.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡