Sedef Otu ne demek, TDK'ya göre Sedef Otu kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Hayatımızda, okuduğumuz kitaplarda ve dizilerde bazı değişik kelimeler duyarız. Sedef Otu nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Sedef Otu ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Sedef Otu kelimesinin anlamını en düzgün şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için düzenledik.

Sedef Otu ne demek, TDK'ya göre Sedef Otu kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Binlerce kelimeyi haznesinde barındıran Türkçe'de bazı kelimelerin anlamları bilinmediği için internet arama motorlarında araştırılıyor. Peki bu kelimelerden biri olan Sedef Otu ne demek? Sedef Otu TDK sözlük anlamı ne demektir? Merak edilen ve araştırılan detaylar haberimizde...

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi sedef otu kelimesi. Peki sedef otu ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre sedef otu nedir, sedef otu kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

Sedef otu kelimesini hayatımızın her alanında, sosyal medya da, televizyon da dergi veya gazete okurken karşılaşacağımız sık kullanılan kelimeler arasında. Sedef otu kelimesinin anlamı ile birlikte kökeni ve doğru yazılışı ile örnek cümlelere buradan ulaşabilirsiniz.

ne demek

SEDEF OTU NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Sedef otu kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre sedef otu kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Sedef otugillerden, 50 santimetre kadar yükselebilen, özel kokulu, sarı çiçekli ve hekimlikte kullanılan, çok yıllık bir ağaççık (Ruta graveolens)

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡