İdlib şehitlerimiz gitmeden önce video çekerek helallik istemiş

Suriye'nin İdlib kentinde rejimin düzenlediği hava saldırısı sonucu şehit olan 34 askerden biri olan Uzman Onbaşı Batuhan Tank ve Hataylı Uzman Onbaşı Emin Yıldırım'ın şehit olmadan önce çektiği bir video ortaya çıktı. Videoda şehitlerimiz kahraman silah arkadaşlarıyla vedalaşarak helallik istiyor.

İdlib şehitlerimiz gitmeden önce video çekerek helallik istemiş

Türkiye'nin canının yandığı 27 Şubat günü, rejim güçlerinin hava saldırısı sonucu 34 askerimiz şehit olmuştu. Olayın acısı hala tazeyken ortaya çıkan bir video yürekleri sızlattı. Hain saldırıda şehit olan olan Osmaniyeli Uzman Onbaşı Batuhan Tank ve Hataylı Uzman Onbaşı Emin Yıldırım'ın bir grup silah arkadaşı ile birlikte sosyal medya uygulamasına çektikleri video ortaya çıktı.

"BENİM HAKKIM VARSA HELAL OLSUN"

Videoda ilk olarak Hataylı şehit Uzman Onbaşı Emin Yıldırım görülüyor. Ardından ise Osmaniyeli şehit Uzman Onbaşı Batuhan Tank videoda görülerek "Ömer" diye seslendiği birinden helallik istiyor ve "Benim hakkım varsa helal olsun" diyor. Ardından da şehitlerin diğer silah arkadaşları videoda sırasıyla sevdiklerine selam gösteriyor.

UĞURLAR OLSUN ŞARKISI ÇALIYOR

Şehitlerin İdlib'e giderken çektiği anlaşılan ve 45 saniye süren videoda ise Selda Bağcan'ın uğurlar olsun şarkısı çalıyor.

 

BAKAN AKAR ACI HABERİ VERDİ

Öte yandan dün gece, yine İdlib'den gelen bir haber yüreğimizi dağladı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İdlib'de Esed Rejimi'ne karşı düzenlenen Bahar Kalkanı Harekatı'nda bir askerimizin şehit olduğunu, 9 askerimizin yaralandığını açıkladı.

ŞEHİDİMİZİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Akşam saatlerinde düzenlenen saldırıda bölgede görev yapan şehidimizin isminin Trabzonlu Piyade Uzman Çavuş Kadir Tuncer olduğu öğrenildi.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡