Sen Çal Kapımı bugün neden yok? Sen Çal Kapımı final mi yapıyor?

Sen Çal Kapımı 5. bölüm fragmanı yayınlanmaması izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Dizinin takipçilerinin merakla beklediği Baş rollerinde Kerem Bursin ve Hande Erçel'in yer aldığı Sen Çal Kapımı yeni bölümü bu hafta neden yok? Sen Çal Kapımı final mi yapıyor? İşte merak edilen soruların cevapları...

Sen Çal Kapımı bugün neden yok? Sen Çal Kapımı final mi yapıyor?

Sen Çal Kapımı 5. bölüm fragmanı yayınlanmaması dizinin takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. FOX TV ekranlarının sevilen yaz dizisi Sen Çal Kapımı dizisinin 5 Ağustos Çarşamba günü yayınlanmayacağı yayın akışında ortaya çıktı. Peki Sen Çal Kapımı Bugün neden yok? Sen Çal Kapımı final mi yapıyor? Sen Çal Kapımı 5. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Sen Çal Kapımı bugün neden yok? Sen Çal Kapımı final mi yapıyor?

SEN ÇAL KAPIMI BU HAFTA NEDEN YOK? FİNAL Mİ YAPIYOR?

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve Çarşamba akşamı yeni bölümü ile izleyicilerin beğenisine sunulacak olan Sen Çal Kapımı Kurban Bayramı nedeniyle bu hafta yayınlanmayacak.

Sen Çal Kapımı bugün neden yok? Sen Çal Kapımı final mi yapıyor?

 

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eda, üst üste aldığı haberlerle strese girdi ve Serkan'ın kollarında uyuyuverdi yine. Üstelik bu sefer ciddi bir derdi var, Selin'le Ferit ev ziyaretine gelmek istiyorlar. Ancak beraber yaşanan bir ev yok ortada. Hazırlık yapmak lazım; vakit dar, yapılması gereken çok, Serkan'ınsa tüm düşündüğü iş, iş ve yine iş.
Eda'nın arkadaşları ise Serkan'ın Selin'le ilişki yaşadığına eminler. El ele göz göze yakaladılar onları. Eda evi hazırlamaya çalışırken bir taraftan da onları her şeyin yolunda olduğuna ikna etmeye çalışıyor. Eda, bütün gün misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için elinden geleni yaptıktan sonra hiç beklenmedik yerden gelen haberse artık sabrını taşırıyor ve işler çığırından çıkıyor.

Sen Çal Kapımı bugün neden yok? Sen Çal Kapımı final mi yapıyor?

SEN ÇAL KAPIMI KONUSU

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda, yurtdışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat'la karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa Eda'ya bursunu geri vermeyi teklif eder.
Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda , bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

SEN ÇAL KAPIMI OYUNCULARI

Eda Yıldız (Hande Erçel)
Serkan Bolat (Kerem Bürsin)
Aydan Bolat (Neslihan Yeldan)
Selin Atakan (Bige Önal)
Ayfer Yıldız (Evrim Doğan)
Kaan Karadağ (İsmail Ege Şaşmaz)
Engin Sezgin (Anıl İlter)
Ceren Başar (Melisa Döngel)
Ferit Şimşek (Çağrı Çıtanak)
Melek Yücel (Elçin Efecan)
Figen Yıldırım (Sitare Akbaş)
Pırıl Baytekin (Başak Gümülcinelioğlu)
Seyfi Çiçek (Alican Aytekin)
Erdem Şangay (Sarp Bozkurt)
Alptekin Bolat (Ahmet Mark Somers)
Leyla Haktan (İlkyaz Arslan)

SEN ÇAL KAPIMI 5. BÖLÜM FRAGMANI

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡