1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Sen Çal Kapımı dizisinin konusu nedir? oyuncuları kim?

Sen Çal Kapımı dizisinin konusu nedir? oyuncuları kim?

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrolünde olacağı Sen Çal Kapımı dizisinin çekimleri başladı. Peki Sen Çal Kapımı dizisinin konusu nedir? oyuncuları kim? işte ayrıntılar...

Sen Çal Kapımı dizisinin konusu nedir? oyuncuları kim?

Azize dizisinden sonra ekranlarda gözükmeyen Hande Erçel Kerem Bürsin ile Sen Çal Kapımı adlı dizide rol alacak. Peki dizinin konusu nedir? Oyuncuları kimler? İşte cevabı...

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel),yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder.

Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda, bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

Sen Çal Kapımı dizisinin konusu nedir? oyuncuları kim?

SEN ÇAL KAPIMI DİZİNİN OYUNCULARI

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e; dizide Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan gibi birbirinden başarılı isimler eşlik edecek.

Dizinin cast çalışmalarının devam edildiği öğrenildi. Detaylı bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir.

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma‘da doğmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü’nde okumaya devam etmektedir. Büyük çıkışını ise Güneşin Kızları adlı dizide yakaladı.

Sen Çal Kapımı dizisinin konusu nedir? oyuncuları kim?

Filmografisi

  • 2013 Dizi "Tatar Ramazan (dizi,2013)" Kendisi Yardimci oyuncu
  • 2013 Dizi Çalıkuşu Zahide Yardımcı oyuncu
  • 2014 Dizi Çılgın Dersane Üniversitede Meryem Yardımcı oyuncu
  • Dizi Hayat Ağacı Selen Karahanlı Yardımcı oyuncu
  • 2015-2016 Dizi Güneşin Kızları Selin Yılmaz/Mertoğlu Başrol oyuncusu
  • 2016-2017 Dizi Aşk Laftan Anlamaz Hayat Uzun/Sarsılmaz Başrol oyuncusu
  • 2017 Dizi Siyah Inci Hazal Başrol oyuncusu

Sen Çal Kapımı dizisinin konusu nedir? oyuncuları kim?

Magazin Editörü

HABERE YORUM KAT