Serap Paköz Gerçeğin Peşinde Son Bölüm Hakan Cinayeti Çözülüyor

Gerçeğin peşinde son bölümde neler oldu. Son bölümde bugün yaşananları merak ediyorsanız tüm detayları sitemizden öğrenebilirsiniz. Serap Paköz canlı yayında 6 aylık bebeğini bırakıp giden Birsen Kısıkkaya'ya seslendi.

Serap Paköz Gerçeğin Peşinde Son Bölüm Hakan Cinayeti Çözülüyor

Gerçeğin peşinde son bölümde neler oldu. Son bölümde bugün yaşananları merak ediyorsanız tüm detayları sitemizden öğrenebilirsiniz. Serap Paköz canlı yayında 6 aylık bebeğini bırakıp giden Birsen Kısıkkaya'ya seslendi.Hakan Cinayeti yavaş yavaş çözülmeye başladı. Hakan'ı kim öldürdü. 6 aylı bebeğini bırakıp giden Birsen Kısıkkaya programa geldi mi 

“Gerçeğin Peşinde”; muhabirlerle birlikte emekli polislerden de destek alarak cinayetleri çözüme kavuşturup, kayıpları bulacak. Yıllarca yaptığı programlarla kayıpları ailelerine kavuşturan, cinayetleri aydınlatan ekranın güvenilir yüzü Serap Ezgü’nün sunumu ile “Gerçeğin Peşinde” hafta içi her gün saat 17.00’de canlı yayınla TV8 ekranlarında tüm  sır perdelerini ayırmaya devam ediyor. Hakan Ekici nasıl öldü. Tüm detaylar burada.Tüm deyatları haber sitemiz bolgegundem.com'dan öğrenebilirsiniz.  

SERAP PAKÖZ'E ÖDÜL

Ekranlara hızlı ve başarılı bir dönüş yapan Serap Paköz, hafta içi her gün Tv 8 ekranlarında yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programı ile En İyi Televizyon Programcısı ödülünü aldı. Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından düzenlenen Samsun Buluşmasında “En İyi Televizyon Programcısı” ödülünü Samsunlu Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Üstünel’in elinden alan Serap Paköz; “Ben haftanın 5 günü çalışıyorum. Programın arka tarafında kocaman bir ekibim var onlar 7 gün 24 saat çalışıyorlar. Bu ödülü hepimiz adına alıyorum. ‘Gerçeğin Peşinde’ programı ile ilk ödülümüz Samsun’dan geldi. Bu ödülün manevi önemi de çok büyük. 19 Mayıs 1919 Türkiye Cumhuriyet tarihinin dönüm noktalarından biri.. Bu dönüm noktasının baş aktörü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk. Bu dönüşüm ile birlikte anılan efsane şehir Samsun’a ve Samsunlulara selam olsun. İlk ödülün Samsun’dan gelmesi benim için ayrı bir önem taşıyor” dedi

SERAP PAKÖZ KİMDİR

Serap Paköz, 15 Haziran 1965'te Ankara'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Çukurova İdari Bilimler Fakültesi’nde okurken TRT’nin açmış olduğu sınavı kazanarak spikerlik hayatına başladı. 

1982 yılında TRT Trabzon ve Van radyolarında çalıştı. 1986 yılında Ankara Radyosu ve Ankara televizyonlarında görev yaptı. 1997 yılında Kanal D’de başlayan özel televizyon deneyimini 2,5 yılın ardından Kanal 6 ve ATV’de sürdürdü. Daha sonra TGRT'ye geçti. 

Sabah Haberleri, Kadının Sesi ve Sizin Sesiniz isimli kadın programlarını hazırlayıp sundu. 2005 yılında Show TV'de Bizbize programı'nı hazırlayıp sundu. 2009 yılında Star TV'de Suç ve Ceza programı'nı hazırlayıp sundu. 2012 yılında ATV'de Yeniden Başlayalım programını hazırlayıp sundu. 2013'te FOX'ta Yeni Bir Umut programı'nı hazırlayıp sunmuştur. 29 Mayıs 2017 tarihinden beri TV8 ekranlarında Gerçeğin Peşinde isimli programı sunmaktadır.

 Son bölümde herkes Tuğçe ve Büşra cinayetinde sorgu için gözaltına alınan kişilerin akıbetini  merak etmişti. Serap Paköz Gerçeğin Peşinde 19 Eylül Salı günü Gözaltına alınan şahıslardan 5 kişinin tutuklandığını açıkladı.  Bunların suçlarını itiraf ettiklerini söyleyerek adaletin yerini  bulduğunu açıkladı. Gerçeğin Peşinde 19 Eylül 2017 son bölüm yine nefes kesti. 

Tv8 ekranlarında gündüz kuşağının yeni yüzü olmayı başaran Serap Paköz Tuğçe ve Büşra'nın katillerinin dün gece yapılan operasyonlar sonucunda yakalandığını duyurdu. İki talihsiz kızın avukatı İbrahim Bey'de son olaylar ve operasyon hakkındaki bilgileri aktardı. Öldürülen kızların ailesi mutluluktan gözyaşlarına boğulurken sevinç  ve hüzün bir aradaydı. Ailenin yakınları canlı yayını arayarak aileye sabırlar diledi.

İbrahim Bey Tuğçe ve Büşra'nın tırnak arasındaki dna örneklerinden iki kişinin yakalandığını ancak bir kişi daha bulunduğunu söyledi Bu sözler üzerine tüm stüdyo buz kesti. Avukat bey aileye ve seyircilere söz vererek bu kişiyide eninde sonunda yakalayacaklarını açıkladı. Serap Paköz Gerçeğin Peşinde Son bölümde Hande Çinkitaş'ın annesi Handan Hanım'a da teselli vererek inşallah birgün senin kızının katilinide bulabiliriz dedi.

TUĞÇE VE BÜŞRA NASIL ÖLMÜŞTÜ

Tuğçe ve Büşra 2006 yılında sabah okula gitmek için evlerinden çıktılar. Akşam olduğunda iki kızda bir daha eve dönmedi. Kayıp başvurusunda bulunan aileler bir sonuç alamayınca kendileride küçük kızları aramaya başladı. Tuğçe ve Büşra kaybolduktan 45 gün sonra köylerine 10 km mesafedeki bir mehfezde çürümüş halde bulunmuşlardı. Talihsiz kızların cesetleri hayvanlar tarafından parçalanmış hatta cesetleri etrafa saçılmıştı. Olay günü kızlarının yanına ulaşan aileler büyük bir şok yaşamıştı.

Diva dayanamadı canlı yayına bağlandı. Serap Paköz’ün sunumuyla hafta içi her gün Tv 8 ekranlarında yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programında (bugün) bilgisayar başında ölü bulunan 13 yaşındaki Hakan Ekinci’nin ölümü konusu tartışılırken, programın çok sıkı takipçisi Diva Bülent Ersoy canlı yayına bağlandı ve konu ile ilgili dikkat çekici yorumlar yaptı.

Programın ilerleyen saatlerinde Serap Paköz; “Değerli bir sanatçımız programımızı baştan beri takip ediyor. Bülent Ersoy, telefonda” sözleriyle Diva’yı canlı yayına aldı.

Merhabalar, hayırlı yayınlar diliyorum sözleriyle canlı yayına katılan Bülent Ersoy; “Dayanamadım; çünkü hayatta her şeye açığımdır fakat bir anneye bu kadar ağıza alınmayacak sözler ve yaklaşımlarda bulunan bir evladı ben kabul edemiyorum. Bu yayını izlerken Allahü Teala’ya bir kez daha şükrettim. Yarabbi ne iyi bilirsin de bana bir evlat vermedin; çünkü o evlat bana bu şekilde davransaydı, ben o evladı silerdim hayatımdan. Yazıklar olsun, yazıklar olsun o anne o çocuğu farzı misal öldürülmüş dahi olsa, bir anneye 85 milyonun önünde o şekilde hitap eden evlat olmaz olsun” diyerek, oğlu Hakan’ın ölümü ile ilgili annesi Habibe Hanım’dan dahi şüphelendiğini söyleyen Mehmet’i eleştirdi.

Serap Ezgü Gerçeğin Peşinde Bugün Neler Oldu Neler. Hakan Ekinc'nin abisi Ersin'in ifadeleri dikkat çekti. Anlatınlanlara göre Ersin Gerçeğin Peşinde 14 Eylül 2017 son bölümde ayağının birden bire ağrıdığını belirtti. Bu olaydan sonra programın takipçileri ve Serap Paköz Ersin'in balkondan acele bir şekilde atlarken ayağını sakatlayabileceğini anlattı. Gerçeğin Peşinde son bölümü tüm Türkiye'nin nefeslerini kesti. Gerçeğin Peşinde”; muhabirlerle birlikte emekli polislerden de destek alarak cinayetleri çözüme kavuşturup, kayıpları bulmaya devam ediyor

“Gerçeğin Peşinde”; muhabirlerle birlikte emekli polislerden de destek alarak cinayetleri çözüme kavuşturup, kayıpları bulacak. Yıllarca yaptığı programlarla kayıpları ailelerine kavuşturan, cinayetleri aydınlatan ekranın güvenilir yüzü Serap Ezgü’nün sunumu ile “Gerçeğin Peşinde” hafta içi her gün saat 17.00’de canlı yayınla TV8 ekranlarında tüm  sır perdelerini ayırmaya devam ediyor. Hakan Ekici nasıl öldü. Tüm detaylar burada.

İstanbul Esenyurt’ta bilgisayarının başında ölü bulunan ve son olarak şiddet içeren Metin2 adlı oyunu oynadığı öğrenilen 13 yaşındaki Hakan Ekinci’nin intihar ettiği belirlendi. 13 yaşındaki ortaokul 3. sınıf öğrencisi Hakan’ın ölümünü Habertürk, Erzurum’da 2009’da öldürülen Musa Kang’ın ölümüne de dikkat çekerek “Sabıkalı oyunda 2. çocuk ölümü” başlığıyla dün manşetine taşıdı. Ailesi ısrarla “cinayet” olduğunu iddia etse de soruşturmada elde edilen ilk bulgular, sabıkalı oyun Metin2’yi gösterdi. Adli Tıp Kurumu’nın ilk raporuna göre, Hakan’ın ön otopsi raporundaki ilk bulgulara göre ölümü intihar. Yapılan detaylı incelemede, çocuğun vücudunda herhangi bir darp ve cebir izine rastlanılmadı. İntihar nedeni ise boynuna doladığı elastik bandajın sıkılması sonucu nefessiz kalması. Ailesinin sargı bezi olarak belirttiği bezin, yaralamalarda kullanılan elastik bandaj olduğu da belirlendi.

Gazete Habertürk'ten Müslim Sarıyar'ın haberine göre çocuğun ölümüyle ilgili detaylı raporun hazırlanmasından sonra, olayın intihar olduğunu belirten raporun soruşturmayı yürüten Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı’na gönderileceği öğrenildi.

ARKADAŞLARININ İFADESİ ALINACAK

Polis çocuğun intiharını tüm detaylarıyla araştırırken, olaydan sonra el konulan bilgisayarındaki incelemeler de sürüyor. Polisin Hakan’ın arkadaşlarının da ifadesine başvuracağı belirtildi. Yakınlarının “Temizlenmiş” dediği Hakan’ın bilgisayarından elde edilecek bilgilerle üçüncü kişilere ya da bir çeteye ulaşılabileceği de ifade ediliyor. Polis, Hakan’ı intihara bir çetenin sürüklemiş olabileceğini değerlendiriyor.

SATIR, KILIÇ, PALA NE ARARSAN VAR

Hakan'ın intihar ettiğinin kesinlik kazanması, gözleri şiddet içeren Metin2’ye çevirdi. Çocuklarda bağımlılık ve şiddete yol açtığı gerekçesiyle tepki alan, geçen yıl Antalya Valiliği’nce 15 yaşından küçüklere yasaklanan Metin2, 2009’da yine 13 yaşındaki ‘minik hacker’ Metin Kang’ın öldürülmesiyle gündeme geldi. 2005’te Kore’de tasarlanan Metin2’yi oynayabilmek için sitesine girip üye kaydı yaptırmak gerekiyor. Oyuncular, oyundaki ejder tanrısıyla dünyada huzuru ve adaleti sağlamaya çalışıyor. Bunu yaparken savaşlar oluyor, şiddet dozu artıyor. Oyunda satır, kılıç, pala, balta gibi kesici, delici silahlarla yapılan savaş görüntülerinin yanı sıra insanların vahşi hayvanlar tarafından parçalanarak etlerinin yenildiği görüntüler de yer alıyor. Oyuncu, güçlenmek için parayla karakterler satın alıyor.

BABA : BU OYUNDAN HABERİMİZ VARDI

Esenyurt İstiklal Mahallesi Köknar Sokak’taki evde 25 Temmuz’da yaşanan olayın ardından ertesi gün çocuklarını toprağa veren aile ise cinayet iddiasını sürdürdü.

Baba Mehmet Ekinci, “Bütün hayali doktor olmaktı, oyun yüzünden kendisine ya da başkasına zarar verebileceğini düşünmüyoruz” derken, şunları söyledi: “Boynuna elastik sargıyı sarıp yan tarafa düğüm atmışlar. O şekilde bulundu oğlum. Kesinlikle oğlumuzun internet üzerinden bir oyun yüzünden kendisine ve başkasına zarar verebileceğinive ya intihar edebileceğini düşünmüyoruz. Böyle bir oyun oynadığından haberimiz vardı. Haşır neşir oynadığı bir oyun değildi. Diyelim ki biraz canı sıkılınca bırakır çıkardı oyundan.”

Anne Gülizar Ekinci ise “Binanın içine giren-çıkan yok. Belirli bir saatte çocuğumun eve girdiği söyleniyor. Onların hiçbiri birbirini tutmuyor. Ağabeyi eve geldiğinde tek sandalye varmış. Ama cenazesi bulunduğunda bilgisayarın yanında 2 sandalye varmış” diye konuştu.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
12 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddia edilen şahısa işte böyle meydan dayağı attılar!
12 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddia edilen şahısa işte böyle meydan dayağı attılar!
Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, hakkında yeni gelişme!
Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, hakkında yeni gelişme!
Başakşehir’de freni patlayan kamyonet dehşet saçtı!
Başakşehir’de freni patlayan kamyonet dehşet saçtı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki konuşmasında emeklilere müjde verdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki konuşmasında emeklilere müjde verdi!
Çok Okunanlar
28 Mart 2024 Perşembe günlük Burç Yorumları |Bugün burç yorumları nasıl?.
28 Mart 2024 Perşembe günlük Burç Yorumları |Bugün burç yorumları nasıl?.
PENDEF'in memleketleri buluşturan geleneksel iftar programına yoğun katılım
PENDEF'in memleketleri buluşturan geleneksel iftar programına yoğun katılım
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki konuşmasında emeklilere müjde verdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki konuşmasında emeklilere müjde verdi!
İsmail ağa cemaati resmi siteden duyurdu! (Cübbeli Ahmet hoca} Ahmet Mahmut Ünlü'nün cemaatle ilişkği kesildi
İsmail ağa cemaati resmi siteden duyurdu! (Cübbeli Ahmet hoca} Ahmet Mahmut Ünlü'nün cemaatle ilişkği kesildi
Yorumlananlar
Bedavadan biraz daha pahalı uçak bileti! Ajet uçak bileti kampanyası
Bedavadan biraz daha pahalı uçak bileti! Ajet uçak bileti kampanyası
Cumhurbaşkanı meydanlardan seslendi: “Emeklilerin yanındayım”
Cumhurbaşkanı meydanlardan seslendi: “Emeklilerin yanındayım”
Emekli 25 martta bayram yapacak! O banka promosyonu iki katına çıkardı
Emekli 25 martta bayram yapacak! O banka promosyonu iki katına çıkardı
Sağlıkta yeni dönem başlıyor! Fahrettin Koca açıkladı
Sağlıkta yeni dönem başlıyor! Fahrettin Koca açıkladı