Serdar Dursun kimdir? Nereli ve kaç yaşında? | Sakatlandı mı? | Serdar Dursun son durumu nasıl?

Serdar Dursun Fenerbahçe'nin Adana Demirspor ile oynadığı Süper Lig'in ilk maçının ikinci yarısında talihsiz bir an yaşadı. Peki Serdar Dursun kimdir? Nereli ve kaç yaşında? | Sakatlandı mı? | Serdar Dursun son durumu nasıl? İşte detaylar...

Serdar Dursun kimdir? Nereli ve kaç yaşında? | Sakatlandı mı?  | Serdar Dursun  son durumu nasıl?

Serdar Dursun, Adana Demirspor - Fenerbahçe maçında talihsiz bir an yaşadı. Peki Serdar Dursun kimdir? Nereli ve kaç yaşında? | Sakatlandı mı?  | Serdar Dursun  son durumu nasıl? İşte ayrıntılar...

SERDAR DURSUN KİMDİR? NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Serdar Dursun 19 Ekim 1991 yılında Almanya'nın Hamburg kentinde dünyaya geldi. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giymektedir.

Almanya'da bir işçi Türk ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Serdar Dursun, burada Concordia Hamburg altyapısında futbola başladı. Daha sonra Hannover 96 altyapısına geçti. Burada iki sezon oynadıtkan sonra Hannover 96'nın A2 takımı olan ve dördüncü ligde mücadele eden Hannover 96 II kadrosuna dahil edildi. Hannover 96 II için ilk resmî karşılaşmasına 06 Ağustos 2010 tarihinde SC Freiburg II'e karşı oynan Regionalliga Süd karşılaşmasına çıktı. Burada ilk sezonunda düzenli olarak ilk onbirde yer buldu ve olumlu bir performans gösterdi. Ligi 5 gol 6 asistle tamamlayan futbolcu özellikle Türkiye'den birçok transfer teklifi aldı.

2011-12 sezonunun başında Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'a transfer oldu. Eskişehir'deki ilk sezonunu Eskişehirspor A2 takımında geçirdi. Sezon sonunda kadroya girmeye başlayan futbolcu, 12 Mayıs 2012'de Sivasspor ile oynanan son hafta maçının son 32 dakikasında oyuna girerek kariyerinde ilk ve son kez Süper Lig'de oynamış oldu. 2012-13 sezonuna da A2 takımında başlayan futbolcu, ligde bir kez kadroya girip forma şansı bulamasa da bir Türkiye Kupası maçına çıktı.

Dursun, devre arasında 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor'a kiralandı. İkinci yarının ilk haftalarında kulübede oturup, maçın son dakikalarında oyuna giren futbolcu, sezon sonuna doğru Şanlıurfaspor A2'e gönderildi. 2013-14 sezonu başında ise başka bir 1. Lig ekibi olan Denizlispor'a kiralandı. Denizlispor'da ilk maçlarında oyuna sonradan giren Dursun, ilk kariyeri golünü 8 Aralık 2013'te Fethiyespor'a attı. Bir sonraki hafta ise yine son dakikalarda oyuna girip Adana Demirspor'a gol attı. Bu gollerden sonra teknik direktör Özcan Bizati tarafından bir süre ilk 11'de oynatıldı ancak futbolcu başka bir golle buluşamayınca tekrar yedek kulübesine döndü. Sezonu ise Denizlispor A2'de tamamladı.

Mayıs 2014'te Eskişehirspor ile sözleşmesi biten Dursun, 2014-15 transfer döneminde Türkiye 2. Lig ekibi Fatih Karagümrük takımına transfer oldu. Karagümrük ile ilk sezonu çok başarılı geçti. 31 maçta forma giyen futbolcu, 10 gol attı. Bunun yanında Karagümrük ile Türkiye Kupası gruplarında mücadele etti. 8 kupa maçında da 2 gol attı. Sonraki sezon ise 6 gol atabildi.

Greuther Fürth

Karagümrük ile sözleşmesi biten Dursun, Almanya'ya geri dönüp 2. Bundesliga'dan SpVgg Greuther Fürth ile anlaştı. 7 Ağustos 2016'da 1860 Münih ile oynanan ilk hafta maçının 70. dakikasında oyuna girerek ilk maçına çıktı. 21 Ağustos'ta Eintracht Norderstedt ile oynanan DFB-Pokal maçında ilk kez sahaya 11'de çıkan futbolcu, 74. dakikada oyundan çıkmadan önce bir gol atıp, bir de asist yaptı.

SERDAR DURSUN SAKATLANDI MI?

Süper Lig'in açılış haftasında Adana Demirspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mücadele öncesinde Dimitris Pelkas, Enner Valencia ve Mert Hakan Yandaş'ı sakatlıklarından dolayı kadroya alamayan Fenerbahçe'de bir sakatlık daha yaşandı.

Maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Serdar, omzundan sakatlandı ve 70. dakikada yerini Nazım Sangare'ye bıraktı.

a2.jpg

SERDAR DURSUN SON DURUMU NASIL?

Maçta sakatlık yaşayan Serdar Dursun'un son durumuna ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Açıklama yapıldığı takdirde haberimiz eş zamanlı olarak güncellenecektir...

a3.jpg

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡