Serdar Kuzuloğlu Kimdir | Serdar Kuzuloğlu Gözaltına Mı Alındı

Serdar Kuzuloğlu kimdir, nerelidir ne iş yapar? Serdar Kuzuloğlu'nun gözaltına alındığı iddiası doğru mu? Serdar Kuzuloğlu gözaltında mı? Tüm detaylar haberimizde..

Serdar Kuzuloğlu Kimdir | Serdar Kuzuloğlu Gözaltına Mı Alındı

İnternet ekipler amiri' olarak tanınan, bilişim ve teknoloji yazarı Serdar Kuzuloğlu'nun, bu sabaha karşı Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım dikkat çekti. Kuzuloğlu saat 06.42'de 1 milyondan fazla takipçisi bulunan Twitter hesabından, "FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınıyorum" tweetini paylaştı. Tweet kısa süre sonra silinirken, Kuzuloğlu'nun telefonlarına cevap vermemesi 'gözaltına alınıp alınmadığı konusunda kafalarda soru işaretlerine yol açtı.

SERDAR KUZULOĞLU

Öte yandan Kuzuloğlu'nun Twitter adresinden saat 10.10 sıralarında yeni bir tweet daha atıldı. Ancak bu tweetin önceden ileri tarihli olarak ayarlanan bir mesaj olma ihtimalinin de bulunduğu belirtiliyor.

SERDAR KUZULOĞLU

SERDAR KUZULOĞLU'NUN DİLİNDEN ÖZGEÇMİŞİ

1995 yılında girdiğim medya sektöründe birçok farklı görev üstlendim. Meslek hayatım boyunca trendleri ve teknolojiyi takip edip okuyucu, dinleyici ve izleyicilerime aktarmaya çalıştım. Bu çabamı hala, her fırsatta sürdürüyorum.

Posta, Fanatik, Milliyet, Finansal Forum, Radikal ve Cumhuriyet gazetelerinde yazdım (ayrıca Cumhuriyet hariç hepsinin web sitelerinin kuruluşunda görev aldım).

Yanı sıra PC WORLD,  ComputerWeek, .net, Paprika dergilerinde düzenli köşe yazarlığı yaptım.

Radyo Kozmos ve NTV Radyo’da uzun yıllar program yaptım.

serdar kuzuloğlu

Technology Channel, Business Channel ve TRT Haber ve TRT 1’de TV programları hazırlayıp sundum.

Yeni Nesil Hizmetler Direktörü olarak çalıştığım Doğan TV Holding’de grubun tüm markalarının dijital kurulumlarını tamamladım, stratejilerini belirleyerek yönettim.

MYK Medya adıyla kurduğum dijital ajansta yirmiyi aşkın iç yapıma sahip internet televizyonu Televidyon, birçok ilke imza atan teknoloji haber portalı Yahoyt, lokasyon tabanlı sosyal ağ Kaybolduk.biz ve Türkiye’nin ilk nostalji temalı video sitesi Alkışlarla Yaşıyorum gibi hala gururla andığım bir dizi projeyi hayata geçirdim.

Halen başta blogum olmak üzere her fırsatta yazmaya; öğrendiklerimi paylaşmaya devam ediyor ve kurucuları arasında yer aldığım İstanbul Bilgi Üniversitesi / Next Academy’de ‘Sosyal Medyada İletişim ve Pazarlama’ başlıklı yüksek lisans dersini veriyorum.

Bir yandan da 2014 yılında bu blogda başladığım Haftanın Özeti serisinin taşındığı Dünya Halleri sitesinin Yayın Yönetmenliği görevini sürdürüyorum.

Bütün bu uğraşlardan kalan zamanlarda danışmanlık yapıyor, konferanslarda fikirlerimi paylaşıyor, bir dizi dijital projede yatırımcı ve girişimci olarak yer alıyorum.

İsmimdeki M harfi, Mehmet’e karşılık geliyor. Soyadım da Kuzuoğlu değil, Kuzuluoğlu hiç değil; Kuzuloğlu . Doğum günüm 22 Ağustos. Evliyim. Ali ve Zeynep adlı ikizlerin babasıyım.

Sosyal Medya Uzmanı ya da İnternet Fenomeni DEĞİLİM. Hiçbir zaman böyle iddialarım olmadı.

Blogda gözünüze çarpan ‘İnternet Ekipler Amiri’ unvanı bana arkadaşım Sezyum‘dan yadigar. Komik bulduğum için kullanıyorum (bunu ciddiye alanları daha da komik buluyorum).

Dünyanın en meraklı insanıyım. Öğrendiklerimi etrafıma aktarma konusunda sonsuz bir hevesim var. Bütün çabam etrafıma faydalı olabilmek için. Dolayısıyla en özendiğim şeylerin başında bu blog ve diğer mecralarda yer alan yazılarım geliyor (aklıma takılan, hoşuma giden ve paylaşmaya değer bulduğum diğer ayrıntıları sosyal medya hesaplarımdan da takip edebilirsiniz).

Zamanımın neredeyse tamamını yiyip bitiren iş yükümden dolayı mesajlarınıza çok geç cevap verebilirim. Lütfen kusura bakmayın, sabırlı olun. Bir asistanım, yardımcım yok. Bütün işlerimi tek başıma yapıyorum. Ama -cevap gerektiren- bütün mesajları er ya da geç yanıtlıyorum.

Sosyal medyaya sandığınızdan çok daha az zaman ayırabiliyorum. Dolayısıyla o taraflarda yazdıklarınız gözümden kaçabilir. Benimle iletişim kurmanın en doğru ve garantili yolu e-posta.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡