Seren Serengil Yaşar İpek hakkında tazyik hapis talebinde bulundu

Bebeğini kaybeden ve eşi Yaşar İpek ile boşanma aşamasında olan Seren Serengil oyuncak bebekle uyuduğu görüntüler ortaya çıkmıştı. Seren Serengil avukatına talimat verip İpek hakkında tazyik hapis talebinde bulundu

Seren Serengil Yaşar İpek hakkında tazyik hapis talebinde bulundu

Geçtiğimiz sene görkemli bir düğünle dünya evine girdiği şarkıcı Yaşar İpek'e şiddet gerekçesiyle dava açtı. Tüp bebek yöntemiyle hamile kalan Seren Serengil bebeğini kaybetti. Seren Serengil oyuncak bebekle uyurken görüntülendi.

Seren Serengil, yaptığı açıklamada şunları belirtti:

"Ben yeni ve tertemiz bir sayfa açıyorum annemden kendisni bu insanlara muhatap ettiğim için özür diliyorum gösterdiği sabır için teşekkür ediyorum.. kadına şiddetin en ağırını yaşadım çocuğumu kaybettim hayattan derslerimi aldım gidyorum"

YAŞAR İPEK HAKKINDA TAZYİK HAPSİ TALEBİ

Seren Serengil'in avukatı Esen Nur Ezgi, Yaşar İpek hakkında tazyik hapis talebinde bulunulduğunu açıkladı.

Avukat Ezgi, "Müvekkilim Sn. Seren Serengil, eşinin psikolojik ve fiziksel şiddetleri yüzünden bebeğini kaybetmiş olup, bu vahim olaya sebep olan eşi Yaşar İpek hakkıdna yasal işlemler için Çağlayan Adliyesi'ndeyim. Müvekkilim, adeta cinayete maruz kalmış şekilde psikolojik şiddet uygulanarak bebeğini kaybetmişken annelik hakları elinden alan Yaşar İpek hala müvekkilime şiddet uygulamaktadır. Yaşar İpek ile ilgili tazyik hapsi talebinde bulunulmuştur" açıklaması yaptı.

DÖRDÜNCÜ KEZ DÜŞÜK YAPTI

Yaşar İpek ile zorlu bir boşanma sürecinde olan Seren Serengil, geçtiğimiz gün fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Zor günler geçiren Serengil, dördüncü kez düşük yaparak 6 haftalık bebeğini kaybetti.

Seren Serengil Yaşar İpek hakkında tazyik hapis talebinde bulundu

OYUNCAK BEBEKLE UYUDU

Hayata bebeğiyle tutunduğunu söyleyen ve tedavi sürecinde kendisine tüm tehlikelerden uzak tutan Serengil, bebeğinin kaybettiğini öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Serengil'in yanında olan bir arkadaşı ise onun gece bir oyuncak bebekle uyurken fotoğrafı paylaştı. Serengil'in bu görüntüsü ise yürek burktu.

"GÜZEL BEBEĞİM KÜFRE, HAKARETE VE ZULME DAYANAMADI"

Bebeğini kaybeden Seren Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda bebeğine şu sözlerle veda etmişti: "Güzel bebeğim dayanamadın bu kadar küfre, hakarete, zulme, iftiraya. 'İstenmediğim yerde kalmam.' dedin gururlu kızım.. Kızım diyorum çünkü hep öyle hissettim. İlk günden beri beraber mücadele ettik ama bu kadar kötülüğe senin minicik kalbin dayanamadı. Sana sahip olabilmek için ne mücadeleler verdim ben ama seni daha fazla koruyamadım."

Seren Serengil Yaşar İpek hakkında tazyik hapis talebinde bulundu

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡