Sergen Yalçın: "Hiçbir şeyi beğenmiyoruz…"

Yeni Malatyaspor'un Medipol Başakşehir'i 3-0 yendiği karşılaşmanın ardından Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Oynattığımız oyunculara güveniyoruz, güvenmesek bizimle olmazlar. Özer'i aldık genç bir oyuncu, ilk defa oynuyor. Eleştirmek için de yer arıyoruz oyuncuları, hiçbir şeyi beğenmiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Sergen Yalçın: "Hiçbir şeyi beğenmiyoruz…"

Sergen'den karşılaşmaya dair ilk açıklama geldi.

Süper Lig’in ilk haftasında konuğu Medipol Başakşehir’i 3-0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başaran Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Sergen Yalçın maçın ardından flaş açıklamalarda bulundu.

Yalçın, “Öncelikle lige böyle bir başlangıç yapmak bizi çok mutlu etti. Oyuncularımızın verdiği üst düzey mücadeleyle lige güzel başladık. Bazı oyuncularımız çok yorgunlar perşembe günkü maçtan dolayı. Pozisyon da verdik, geri de düşebilirdik. Futbolda bunlar var” dedi.

Geçtikleri fikstürü de değerlendiren Sergen Yalçın, “Oynattığımız oyunculara güveniyoruz, güvenmesek bizimle olmazlar. Özer’i aldık genç bir oyuncu, ilk defa oynuyor. Eleştirmek için de yer arıyoruz oyuncuları, hiçbir şeyi beğenmiyoruz” diye konuştu. Yalçın, “İnşallah bu şekilde devam ederiz. 4 tane UEFA maçı oynadık, bunlar zor maçlardı” ifadelerini kullandı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡