Sergen Yalçın'dan PAOK yorumu: "Zor bir kura çektik"

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda eşleştiği Yunanistan ekibi PAOK hakkında yorumlarda bulunan Sergen Yalçın, "Zor bir kura çektik" dedi.

Sergen Yalçın'dan PAOK yorumu: "Zor bir kura çektik"

Süper Lig'i 3. sırada bitiren Beşiktaş, Trabzonspor'un UEFA'dan men cezası yemesi nedeniyle Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansı elde etti. Devler Ligi'ne 2. ön eleme turunda başlayarak gruplara kalmak için toplamda 3, eleme turunu geçmesi gereken Beşiktaş'ın ilk rakibi PAOK oldu. 

Yunanistan'ın köklü ekiplerinden PAOK, ile eşleşen siyah-beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Kurayı değerlendiren Sergen Yalçın, zor bir kura çektiklerini belirtti. 

Sergen Yalçın'dan PAOK yorumu: "Zor bir kura çektik"

Yalçın, "Bana göre çok zor bir kura çektik. Daha iyi rakipler çıkabilirdi ama sonuçta oynayacağız. PAOK da Yunanistan'ın önemli takımlarından biri. Tek maç olması işi biraz da farklı yerlere götürüyor. Umarım iyi hazırlanıp turu geçeriz." ifadelerini kullandı. 

Transferle ilgili şu an net bir şey söyleyemeyeceğinin altını çizen Yalçın, şöyle konuştu:

"Bugün yeni sezona başlıyoruz. Ayrılan oyuncularımız oldu, bayağı bir oyuncu kaybettik. Kiradan gelen oyuncularımız var, Larin geldi, Mirin, Oğuzhan, Hasic var. Gelecek, katılacak oyuncularımız olacak. Çünkü ihtiyacımız var, çok eksik bölgemiz var. Şu an transferle ilgili net olan bir şey yok, o yüzden bir şey söyleyemiyorum. Ama önümüzde maçlar için daha süreç var. İki hafta sonra bir maç oynayacağız. O maça hazırlanmak için önümüzde kısa bir süre var. Biraz hızlandırılmış bir sezon başı olacak. Çok sezon başı gibi yapmayacağız, kaldığımız yerden devam ediyor gibi başlayacağız. Umarım iki hafta sonra oynayacağımız PAOK maçına bu süre içerisinde en iyi şekilde hazırlanırız."

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Beşiktaş Futbol Takımı, 2020-2021 sezonu hazırlıklarına başladı. 

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, siyah-beyazlı ekip, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yeni sezonun ilk antrenmanına çıktı. 

Sergen Yalçın'dan PAOK yorumu: "Zor bir kura çektik"

İdmanda kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirildi. Isınma, istasyon koşuları ve açma-germe çalışmasıyla başlayan antrenman, kondisyon ve dar alanda pas çalışması ile sürdü. İdman, açma-germe çalışması ile sona erdi.

Siyah-beyazlı ekibin antrenmanını, kulüp asbaşkanı Emre Kocadağ da izledi. 

Sergen Yalçın'dan PAOK yorumu: "Zor bir kura çektik"

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡