auzef.istanbul.edu.tr: AUZEF bahar dönemi final sınav sonuçları sorgulama ekranı!

10-19 Haziran tarihleri aralığında online sistem üzerinden gerçekleştirilen İstanbul Üniversitesi AUZEF bahar dönemi sınav sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Uzaktan eğitim öğrencileri AUZEF bahar dönemi final sınav sonuçları açıklandı mı 2021? AUZEF sınav sonuçlarına nereden bakılır? sorularını araştırıyor. İşte AUZEF bitirme final sınav sonuçları ve tüm detaylar…

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF)  bahar yarıyılı bitirme sınavları 10-19 Haziran tarihleri arasında tamamlandı. 2021 AUZEF sınav sonuçları için geri sayım başladı. Öğrenciler sonuçlar için bekleyişte. Peki AUZEF bahar dönemi final sınav sonuçları açıklandı mı , ne zaman açıklanacak 2021? AUZEF sınav sonuçlarına nereden bakılır? İşte İÜ AUZEF sınav sonucu sorgulama ekranı.

AUZEF BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, 2021?

AUZEF bahar dönemi final sınav sonuçları aos.istanbul.edu.tr adresi üzerinden ilan edildi.

Ardından da notlar aksis.istanbul.edu.tr adresine "Öğrenim Bilgileri" "Sınav Sonuçları ve Notları alanına aktarıldı. Öğrenciler aos.istanbul.edu.tr adresine AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile beraber giriş yapabilmektedir.

AUZEF SINAV SONUÇLARINA NEREDEN BAKILIR?

Koronavirüs salgını nedeniyle online olarak yapılan bitirme sınavlarının ardından öğrenciler aşağıdaki linkten sonuçlarına bakabilmektedir. 

İU AUZEF SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Eğitim Haberleri