Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde bugün saat 11.47’de 4,1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 4,02 kilometre altında meydana geldiği ölçüldü. Korkutan depremde Gazibey Mahallesi'nde bulunan bazı evlerde çatlaklar oluştu.
Şanlıurfa'daki şiddetli deprem bu hale getirdi!
Şanlıurfan'ın Hilvan ilçesinde bugün meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki şiddetli deprem nedeniyle bir çok evde hasarlar oluştu. AFAD ekiplerinin deprem sonrası olay yerinde karşılaştığı görüntüler yürekleri sızlattı. Mahallede deprem sonrası vatandaşların korkudan ağaçların altında beklediği görüldü.

117

217
Deprem sonrası AFAD ekipleri çatlakların olduğu evlerde incelemelerde bulundu. Mahallede deprem sonrası vatandaşların korkudan ağaçların altında beklediği görüldü.
317
Mahalle sakinlerinden Celal Karakeçili, deprem sırasında dışarıda olduğunu, sarsıntı ile birlikte korktuklarını söyledi.
417
Karakeçili, "Daha önce de burada bir deprem yaşadık. Bu yeni yaşanan deprem ile birlikte birçok evde çatlaklar meydana geldi.
517
Deprem büyüktü fakat kısa sürdüğü için çok fazla hasara neden olmadı" ifadelerini kullandı.
617
Mahallede çok sayıda kerpiç evde derin çatlaklar oluştuğu gözlemlenirken, bazı kadın ve çocukların da deprem korkusuyla evlerine giremediği görüldü.
717
817
917
1017
1117
1217
1317
1417
1517
1617
1717