Sevda Demirel'den babasını kaybeden Başak Dizer'e skandal sözler

Babalar Günü'nde babasını kaybeden Başak Dizer Tatlıtuğ hakkında Sevda Demirel ilginç açıklamalarda bulundu. Sevda Demirel'in bu sözleri pes dedirtti

Sevda Demirel'den babasını kaybeden Başak Dizer'e skandal sözler

Sevda Demirel babasını kaybeden Başak Dizer için ilginç yorumlarda bulundu. Başak Dizer için: "Sanki çok yabancı birinin cenazine gitmiş gibi" yorumunda bulundu

BABALAR GÜNÜ'NDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Dizer'in babası Ali Cengiz Dizer, Babalar Günü'nde Bursa'daki Nilüferköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze ayakta durmakta güçlük çeken Başak Dizer'e ise en büyük destek eşinden geldi.  

Sevda Demirel'den babasını kaybeden Başak Dizer'e skandal sözlerSevda Demirel'den babasını kaybeden Başak Dizer'e skandal sözler

"İNSANLAR ÇOK GARİP OLMUŞ"

Cenazede çekilen fotoğrafları gören Sevda Demirel ise Dizer hakkında şunları söyledi: "Sanki çok yabancı birinin cenazesine gitmiş gibi duruyor. Ben babam öldüğünde kendimi yerden yere atmıştım hiç bir kimse hiçbir şey umurumda bile değildi. Sadece 'baba beni bırakma' diye bağırdığımı hatırlıyorum bilmiyorum çok garip olmuş insanlar" dedi.

Sevda Demirel'den babasını kaybeden Başak Dizer'e skandal sözler

SEVDA DEMİREL KİMDİR?

Sevda Demirel, 28 Nisan 1972 tarihinde Almanya’nın Langen şehrinde doğmuş, büyümüştür. Aslen Gaziantep’lidir. Almanya’da lisede okurken basketbol takımında imiş. 16 yaşındayken anne ve babası boşanmışlar. Sevda Demirel İstanbul’a 16 yaşındayken gelmiş.

Almanya’dan İstanbul’a gelen 1,83 boyundaki Sevda Demirel mankenlik yapmaya başlamış. Bodrum’da tanımadığı bir erkek ona tecavüz etmiş. Sonra İstanbul’da Asım Can‘la buluştu. Onu Cem Özer‘e götürdü. Onun şovuna çıkmaya başladı, birlikte oldular. Daha sonra Emrah’la tanıştı. Manken Engin Koç‘la birkaç ay birlikte oldu.

Kuzey Irak da dahil çeşitli yerlerde 8 yıl sahnBirkaç filmde oynadı. 1996 yılında Salih Güney ve Engin Koç ile birlikte “Otostop” filminin başrolünde oynadı.

Mankenlik ve şarkıcılıktan çok silikonlarıyla gündeme geldi. Silikonlarının patlaması ve Canlı yayında Hande Ataizi‘ye attığı tokat gibi sansasyonel olaylarla gündeme gelmiştir. Ünlü ve zengin kişilerle birlikte oldu, fuhuş suçundan tutuklandı. Suç oluşmadan önce tutuklandığı için özür dilenerek serbest bırakıldı.

2010 yılında Amerika’daki bir sperm bankasından sperm alıp melez bir bebek beklediğini açıklayan Sevda Demirel, “Hamileyim ama bankadan değil” diye açıklama yaptıktan bir müddet sonra da 2,5 aylık çocuğunu düşürdüğünü belirtti.

Sevda Demirel, 21 Eylül 1995 tarihinde Kaan Özdemir ile evlendi. Boşandı. Londra’da yabancı bir sporcuyla evlendi 3 yıl evli kaldıktan sonra da boşandı.

   

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡