Sevilen Hint dizisi 'Bir Garip Aşk' Türkiye'ye uyarlanıyor!

Bir dönem Kanal 7'de ilgi ile izlenen Hint dizisi 'Bir Garip Aşk' dizisi Ay ve Güneş ismi ile Türkiye'ye uyarlanıyor. Dizinin ne zaman başlayacağı ise henüz belli değil.

Sevilen Hint dizisi 'Bir Garip Aşk' Türkiye'ye uyarlanıyor!

Hint dizileri denildiği zaman akla ilk gelen Kanal 7 olmuştur. Bir dönem Kanal 7'de yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Bir Garip Aşk Hikayesi Türkiye versiyonu ile ekrana gelecek.

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Es Yapım tarafından artık ülkemize de uyarlanacak. Başrollerini Barun Sobt ve Sanaya İran’nın canlandırdığı dz,  'Ay ve Güneş' adı altında TRT’1 de İzleycİ karşısına çıkacak. Dizinin başarılı oyuncularından olan Arnav karakterini Kadir Doğulu canlandıracak. Kuşi karakter ise Nilay Deniz ile görüşüldüğü bildirildi.

Sevilen Hint dizisi 'Bir Garip Aşk' Türkiye'ye uyarlanıyor!

Bir Garip Aşk (Hintçe: इस प्यार को क्या नाम दूं?, Hintçe söyleyişi: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon?, Türkçe tercümesi ile: Bu Aşkın Adını Ne Koymalı?), 4 Lions Films tarafından yapılan, Star Plus tarafından yayımlanan drama-romantik komedi türündeki Hint televizyon dizisi.

2015 yılında ise Türkiye'de Kanal 7'de Bir Garip Aşk adıyla yayımlanmaya başlamıştır. 2016'da sona eren dizi İzleyicilerden yoğun istek alınca 21 Kasım 2016 Tarihinden itibaren Kanal 7'de tekrar yayınlanmaya başlandı

 

23
7
22
7
6
6
8
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡