Simpsons dizisi 'yok artık' dedirtti

Yaklaşık 30 yıl önce yayın hayatına başlayan Simpsons'ın 1993 yılında yayınlandığı iddia edilen bölümünde ilginç bir detay ortaya çıktı. Geleceği tahmin etmesi ile bilinen Simpsons dizisi, bu sefer ise koronavirüsü andıran bir bölüm çekildiği iddiaları ortaya atıldı. Bu bölümün paylaşımı ise sosyal medyada kısa sürede tweet rekoru kırdı.

Simpsons dizisi 'yok artık' dedirtti

Bundan yaklaşık 30 yıl önce ABD yapımı çizgi dizi Simpsons'ın 1993 yılında çekildiği iddia edilen bölümünde, son günlerde tüm dünyayı ablukası altına alan koronavirüsün izlerini ortaya çıkardı. Söz konusu olan bölümde ise, Simpsons ailesine Çin'den esrarengiz bir paket geliyor ve aile bu paketi açmasının ardından ABD'ye bir salgın hastalık yayılıyor.

Gelecekte yaşanacak önemli olaylara önceden ilginç bir şekilde Simpsons dizisi aracılığı ile görmemizi sağlayan çizgi dizi, geçmişte bu tür mesajlara zaten yer veriyordu. 

GELECEKTE YAŞANACAK OLAYLARI TAHMİN EDİYOR

1989 yılında yayımlanmaya başladığı andan itibaren televizyon animasyonlarının seyrini değiştirdi, birçok yapıma esin kaynağı oldu. Simpsons dizisinin en meşhur olduğu alanlardan biri de geleceği tahmin etmesi. 11 Eylül saldırıları, Donald Trump'ın ABD Başkanı seçilmesi gibi global olayları daha önce bilen The Simpsons'ın Çin'den dünyaya yayılan koronavirüsü de kehanetleri arasında bulundurduğu ortaya çıktı.

bolge gundem

ÇİN'DEN ABD'YE BİR PAKET GELİYOR

Takvim yaprakları 1993 yılını gösterdiğinde yayınlanan bir The Simpsons bölümünde Çin'den, Springfield'a yani The Simpson'ta olayların geçtiği şehre bir paket gelir.

Tabi bu pakete Çinli kargo görevlileri bir virüs bulaştırır. Kutu Homer Simpson adına gönderilmiştir. Haliyle Homer Simpson kutuyu açar ve sonrasında olanlar olur. Çin'den gelen virüs çoktan Homer Simpson'ı etkisi altına almıştır. Tabi Çin'den tek bir kutu gelmez. Dizideki pek çok karaktere Çin'den virüslü kutu gelir ve birden şehri etkisi altına alır. Peşi sıra ölümler yaşanacaktır.

BOLGE GUNDEM

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM KONUSU OLDU

Öte yandan The Simpsons'ın bir kehaneti daha gerçekleştirmesi sosyal medyada gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı ünlü çizgi dizinin kehanetiyle ilgili mesajlarını paylaştı.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡