Sinem Yıldız kimdir? Nereli, kaç yaşında? Evli mi?

Birçok programı sunuculuğunu yapan ve magazin yorumculuğu ile de tanınan Sinem Yıldız, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'a konuk olmasının ardından araştırılmaya başlandı. Peki Sinem Yıldız kimdir? Nereli, kaç yaşında? Evli mi?

Sinem Yıldız kimdir? Nereli, kaç yaşında? Evli mi?

Star TV'nin sevilen gündüz kuşağı programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'a konuk olan Sinem Yıldız kimdir? Nereli, kaç yaşında? Evli mi? İşte detaylar...

SİNEM YILDIZ KİMDİR? NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Sinem Yıldız kendini Söylemezsen Olmaz programıyla tanıttı. Sunuculuk yapan Sinem Yıldız aynı zamanda Seda Sayan'ın da yakın arkadaşıdır. 

1980 yılında İstanbul Bakırköy’de dünyaya gelen sunucu Sinem Yıldız bale ve tiyatro eğitimi almış, Kültür Koleji, Ar-El Koleji ve Yenidünya Kolejinde ilköğretim ve ortaokul eğitimlerini tamamlamıştır.

Maltepe Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım Bölümünden mezun olan Yıldız üniversite döneminde Show Tv’de staj yapmıştır.

Sinem Yıldız kimdir? Nereli, kaç yaşında? Evli mi?

Şimdiye dek televizyon ekranlarında magazin programları arasında “Pazar Sürprizi, Sabah Sefası, Still, Adım Adım Türkiye ve Güngör & Sinem Show adında programları sundu.

Daha sonra Flash Tv ekranlarında yayınlanan Ne Çıkarsa Bahtına isimli izdivaç programı sunan Sinem Yıldız en son Star TV’de Hayat Sevince Güzel adlı programı sunmuştur. Günümüzde ise Beyaz TV'de magazin yorumluyor.Ayrıca bir çok festivalde sunucu olarak da yer alan başarılı isim bekardır.

 

8
52
5
3
2
2
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡