Sıradışı olay! Desteklediği parti kazanınca dilini kesti!

Korona vakalarının rekor üstüne rekor kırdığı Hindistan'da bir kadın desteklediği partinin kazanması durumunda 'dilini keseceği' sözünü verdi ve partinin kazanması üzerine genç kadın dilini kesti.

Sıradışı olay! Desteklediği parti kazanınca dilini kesti!

Son dönemlerde dünya basınına rekor kıran koronavirüs vakaları ve yetersiz sağlık hizmetleri ile gündeme gelen Hindistan'da garip bir olay daha yaşandı. 29 yaşındaki genç kadın desteklediği partinin seçimleri kazanması durumunda 'dilini kesme' sözü vermişti. Eyalet seçimlerinin sonuçlanmasının ardından genç kadın sözünü tuttu.

BAYGIN HALDE BULUNDU!

Ülke basınında yer alan habere göre Vanitha sözünü yerine getirebilmek için Muthalamman tapınağına gitti. Ancak kısıtlama nedeniyle içeri göremeyen Vanitha dilini kapının önünde kesti. Bunun ardından tapınağın merdivenlerinde baygın halde bulunan Vanitha'nın hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Hastane tarafından yapılan açıklamada genç kadının dilinden 1 santimetre kestiği ve müdahalenin ardından yeniden konuşabileceği öğrenildi.

YENİ BAŞBAKAN STALIN

Vanitha'nın desteklediği DMK ve ortakları eyalet meclisinde 234 üyenin 159 sandalye kazanarak çoğunluk oldu. Böylece Muthuvel Karunanidhi Stalin, Eyaletin yeni Başbakanı oldu. Stalin, 7 Mayıs günü yemin edip görevine başlayacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡